Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(koti @ 2007 12 14, 16:52)
Noriu ir aš savo darbelį parodyti blush2.gif

http://i249.photobuc...um/DSCN2397.jpg

clap.gif dar viena pilkute!!!!! grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif saunuole thumbup.gif tyliai atsisedusi mezgei ir nesisakei mirksiukas.gif labai grazi suknyte 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 15, 11:14)
Labukas, mezgejeles!

Kaip sekasi eglutes dabinti, a  bigsmile.gif ?

Nepamirskim, kad sitas laikas - atpirkejo laukimas. Metas susikaupti, apgalvoti, ka gero padarem. Ka gero DAR galim padaryti.

Eikim, istiesinkim po viena susipainiojusi siuleli

thumbup.gif na tu draugute su savo tiesinimo-gerumo mintimis clap_1.gif istiesinsim istiesinsim ir ne po viena 000054.gif

Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 14, 21:31)
Niu bet pilkutės suknelės grožis užmušė mane doh.gif .Bet paskui kai atsigavau doh.gif  paglvojau jug mano žydra labai į ją panaši thumbup.gif .Jo(puošnumo) suknelei labai priduoda tos juostelės ir pūručiai siūliukai.
Dovyd mirksiukas.gif  kaip ratukai.Gal turi ką parodyti .

aciu , ratukai bega ratukais lotuliukas.gif is tiesu nelabai yra kada nerti, artejancios sventes manau koreguoja visu musu dienas ir negailestingai atima is musu ir taip labai brangu nerimo-mezgimo laika mirksiukas.gif

o tu Rugilyt gal perverei kaspinelius jau??? blush2.gif butu idomu pamatyti tavo zydruole vel, su naujais paredais wub.gif

mergaites neuzmirskit pagamint ir pademonstruot musu simbolio - kaledinio zaislo!!! kaip visad musu linksmuoles Gadget ideja thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 15 gruodžio 2007 - 11:57
QUOTE(koti @ 2007 12 14, 16:52)

ir dar kati...toookia suknele numezgei ir taip tyliai giriesi blush2.gif

KATI SUKNELE!! thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2007 12 14, 13:52)

koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Senei dairausi po jūsų puslapiuką,bet vis neišdrysdavau ax.gif
Dėkui dėkui už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2007 12 15, 20:58)
Senei dairausi po jūsų puslapiuką,bet vis neišdrysdavau ax.gif
Dėkui dėkui už pagyrimus  4u.gif

na ir gerai , kad pagaliau isdrisai 4u.gif
Atsakyti
Sveika, nedrasioji!!!!

Kaledu ir drasos parodymo proga vaisinu vienu megiamiausiu gerimuku smile.gif Niu, ir kad suknyte puiki smile.gif
user posted imageuser posted image

Dar pridedu deranciu zvakiu user posted image- nes man ir kvapas airisko grietineles likerio patinka cool.gif

Radau kelias neblogas suknikes, kurios atrodo nelabai sudetingosa, bet isradingu ir kruopsciu rankeliu numegztos isvers kelias(desimt() kolegu ir kolegiu smile.gif

user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
uzsigardziavimui- JP Gaultier

[im]http://tmooka.net/blogs/stitchingirl/images/gaultierdress.jpg[/img]
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 15 gruodžio 2007 - 20:37
Mezgėjėlės gal žinot kur galima būtu nusipirkti tokį daiktą "manekeną" ant kurio būtu galima suknyte pamatuoti.Na toki nesudetinga,ant vienos kojos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koti: 15 gruodžio 2007 - 21:57
QUOTE(koti @ 2007 12 15, 21:55)
Mezgėjėlės gal žinot kur galima būtu nusipirkti tokį daiktą  "manekeną" ant kurio būtu galima suknyte pamatuoti.Na toki nesudetinga,ant vienos kojos blush2.gif

bijau nusisnekėt bet berods ukmerges gatvej (vilniuj) ten uz senuku netoli statybu alejos yra parduotuve manekenu pasaulis...bemy jau buvo...gal ten g.gif
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif ačiū už vaišes wub.gif Aš kažkaip vis pagalvoju kaži kodėl prie tavęs traukia blush2.gif blush2.gif blush2.gif (tu tik nepagalvok kažko jau .......) aš turiu omeny, kad paskaičiau kad esi vasarą gimus po tooooooooooooooookiu vienu didingu ženklu thumbup.gif , kuris vadinas jo didenybė L thumbup.gif , tai nepatikėsi bet aš irgi gimus po ženklu L thumbup.gif .Ir kažapi su šio ženklo žmonėm savaime susipina ryšys, net nežinau kodėl blush2.gif .Gal mes vieni kitus traukiam, nors liūtai sako karaliai.Jų jug negalėtų būti daug, bet kodėl mes buriamės į vieną kuopą (rašyčiau į bandą, bet niekaip prei mūsų karališkos prigimties netiktų) negaliu paaiškint blush2.gif .Žodžiu Gadget dabar man jau viskas aišku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Tiesa, pasakyk gal žinai iš kur gauti dovanų tikrą Angelą....Jei net ir nežinai iš kur gauti, žinok jo tau pavydžiu blush2.gif .
O suknikės tai NEREALIOS wub.gif wub.gif wub.gif .Ta juoda su baltu kaspinaičiu seniai mano mintyse ir širdyje.Bet va vis kas koją pakiša ax.gif .Turiu omeny atrandu vis ką gražesnio ir gražesnio.Bet tikiu išauš diena ir šitam grožiui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 15, 20:48)
uzsigardziavimui- JP Gaultier
user posted image

Va čia tai grooožiiis nerealuuuus wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 16 gruodžio 2007 - 14:54
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 16, 15:16)
Gadget mirksiukas.gif ačiū už vaišes wub.gif Aš kažkaip vis pagalvoju kaži kodėl prie tavęs traukia blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif (tu tik nepagalvok kažko jau .......) aš turiu omeny, kad paskaičiau kad esi vasarą gimus po tooooooooooooooookiu vienu didingu ženklu thumbup.gif , kuris vadinas jo didenybė L thumbup.gif , tai nepatikėsi bet aš irgi gimus po ženklu L thumbup.gif .Ir kažapi su šio ženklo žmonėm savaime susipina ryšys, net nežinau kodėl blush2.gif .Gal mes vieni kitus traukiam, nors liūtai sako karaliai.Jų jug negalėtų būti daug, bet kodėl mes buriamės į vieną kuopą (rašyčiau į bandą, bet niekaip prei mūsų karališkos prigimties netiktų) negaliu paaiškint blush2.gif .Žodžiu Gadget dabar man jau viskas aišku thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Tiesa, pasakyk gal žinai iš kur gauti dovanų tikrą Angelą....Jei net ir nežinai iš kur gauti, žinok jo tau pavydžiu blush2.gif .
O suknikės tai NEREALIOS wub.gif  wub.gif  wub.gif .Ta juoda su baltu kaspinaičiu seniai mano mintyse ir širdyje.Bet va vis kas koją pakiša ax.gif .Turiu omeny atrandu vis ką gražesnio ir gražesnio.Bet tikiu išauš diena ir šitam grožiui wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2007 12 15, 21:55)
Mezgėjėlės gal žinot kur galima būtu nusipirkti tokį daiktą  "manekeną" ant kurio būtu galima suknyte pamatuoti.Na toki nesudetinga,ant vienos kojos blush2.gif

Gariunuose yra..., Burdos parduotuvej Traku gatvej (Vilniuje) 4u.gif
Atsakyti