Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Sveikos panos smile.gif kreipiuosi i jus tokiu klausimu, manau, kad galetumete padeti doh.gif nes jau nebezinau i ka kreiptis g.gif manau visos matet indros dovydenaites kolekcija, o as pamaciusi viena suknute vos nenugriuvau - -kaip grazu thumbup.gif !!!! noreciau ja pasipuosti per savo vestuves, bet neisivaizduoju, kur gauti jos kontaktus, bent jau ieskojau ir neradau verysad.gif gal jus man galetumet ka patarti, ar bent jau patarti kur rasti kokia gera mezgeja, kuri man galetu kazka panasaus numegzti?labai lauksiu kokiu geru ideju blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted imageVasarai:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate123: 14 gruodžio 2007 - 12:48
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 13, 22:20)
Trumpas ir greitas buckis VISOMS!

Nerealiai islaidi savaite. Nemezgu, bet pries susitikima turejau 15 min laisvu, tai spekit - nusipirkau siulu palaidinei, ir tokiu melynu, kaip Indros snaiginei suknelei tai atsidejau. Lauksiu sestadienio, maz praeis shishas?

Man vienas zmogiukas palinkejo sian visko visko. Ir po pauzes pasake IR DAUG DAUG smile.gif

Tai va ir jumi - visko visko ir daug daug!!!!!

aciuuuuuuuuuukas dideliausias uz grazius palinkejimus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(skopke @ 2007 12 14, 13:07)
Sveikos panos smile.gif kreipiuosi i jus tokiu klausimu, manau, kad galetumete padeti doh.gif nes jau nebezinau i ka kreiptis g.gif manau visos matet indros dovydenaites kolekcija, o as pamaciusi viena suknute vos nenugriuvau - -kaip grazu thumbup.gif !!!! noreciau ja pasipuosti per savo vestuves, bet neisivaizduoju, kur gauti jos kontaktus, bent jau ieskojau ir neradau verysad.gif gal jus man galetumet ka patarti, ar bent jau patarti kur rasti kokia gera mezgeja, kuri man galetu kazka panasaus numegzti?labai lauksiu kokiu geru ideju blush2.gif  mirksiukas.gif

o cia forume yra vieteliu, kur mezgejos siulosi numegzt mirksiukas.gif

My Webpage
My Webpage
My Webpage
va gal ka rasi ax.gif
Atsakyti
Noriu ir aš savo darbelį parodyti blush2.gif

http://i249.photobuc...um/DSCN2397.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koti: 14 gruodžio 2007 - 15:56
QUOTE(skopke @ 2007 12 14, 12:07)
Sveikos panos smile.gif kreipiuosi i jus tokiu klausimu, manau, kad galetumete padeti doh.gif nes jau nebezinau i ka kreiptis g.gif manau visos matet indros dovydenaites kolekcija, o as pamaciusi viena suknute vos nenugriuvau - -kaip grazu thumbup.gif !!!! noreciau ja pasipuosti per savo vestuves, bet neisivaizduoju, kur gauti jos kontaktus, bent jau ieskojau ir neradau verysad.gif gal jus man galetumet ka patarti, ar bent jau patarti kur rasti kokia gera mezgeja, kuri man galetu kazka panasaus numegzti?labai lauksiu kokiu geru ideju blush2.gif  mirksiukas.gif

parodyk kaip ta suknute atrodo, smalsu pasidare ax.gif
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif labai ačiū už palinkėjimus.Jie thumbup.gif Žinai, pavydžiu tau jau įsibėgėjusio kalėdinio šurmulio, geros nuotaikos ir kaip suprantu juodai linksmos darugų kompanijos wub.gif .Man kažkaip kyla įtarimas g.gif ar nešventi savo gimimo dienos?Pagaut tavęs neina schmoll.gif ,prisirašai kaip sakant kad esi gyva, nes te visad šviečia saulė dar nešviečia schmoll.gif , nuotaika šimtaprocentinė wub.gif , dovanos ir palinkėjimai kaip iš gausybės rago..... wub.gif Gadget, kažkas čia ne taip g.gif ?Tark žodelį kame šaknys doh.gif , gal ką praleidom g.gif ?
Koti mirksiukas.gif , apžiūrėjau visus tavo darbelius.Super.Ypač sijonukai thumbup.gif .Niu bet pilkutės suknelės grožis užmušė mane doh.gif .Bet paskui kai atsigavau doh.gif paglvojau jug mano žydra labai į ją panaši thumbup.gif .Tik tavo puošnesnė wub.gif wub.gif .Jo(puošnumo) suknelei labai priduoda tos juostelės ir pūručiai siūliukai.
Dovyd mirksiukas.gif kaip ratukai.Gal turi ką parodyti blush2.gif .
Atsakyti
Dėkui už ivertinimą ir gerą nuotaiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 14, 21:31)
Gadget mirksiukas.gif labai ačiū už palinkėjimus.Jie thumbup.gif  Žinai, pavydžiu tau jau įsibėgėjusio kalėdinio šurmulio, geros nuotaikos ir kaip suprantu juodai linksmos darugų kompanijos wub.gif .Man kažkaip kyla įtarimas g.gif  ar nešventi savo gimimo dienos?Pagaut tavęs neina schmoll.gif ,prisirašai  kaip sakant kad esi gyva, nes te visad šviečia saulė dar nešviečia schmoll.gif , nuotaika šimtaprocentinė wub.gif , dovanos ir palinkėjimai kaip iš gausybės rago..... wub.gif Gadget, kažkas čia ne taip g.gif ?Tark žodelį kame šaknys doh.gif , gal ką praleidom g.gif ?

Assss gimus vasara, kai karsta ir kai LT ganosi liutai, todel esu laaabai kukli.

Gaudyk mane, gaudyk!!!!

Saule sviecia moherio temoje, beje, nes ten labiau priklauso, nei suknelese smile.gif Jau siaip ne taip radau laiko nugarai baigti rolleyes.gif
Papildyta:
Dirbu daug. ant savo gudrios galvos daug veiklos prisikuriau smile.gif tai laiko megzt truksta. O linksmumas - jis uzkrecia. Viska pradejo drauge, atsiuntusi man angela. Tikra tikruteli. Nematoma.
Atsakyti
Laba rytą,
gal diena bus už naktį protingesnė? wacko.gif Visą naktį sapnavau suknelę, kuriai jau siulai paruošti guli. Tik, kad iki galo taip ir nežinau, kaip ją megzt mega_shok.gif Kai vyrui pasakiau, ką sapnavau, tai tas tik stupid.gif Na, ką aš galiu padaryt? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2007 12 14, 14:52)
Noriu ir aš savo darbelį parodyti blush2.gif

http://i249.photobuc...um/DSCN2397.jpg

eina sau blink.gif bigsmile.gif kokia grazi suknele thumbup.gif labai labai liuks wub.gif
Atsakyti
Labukas, mezgejeles!

Kaip sekasi eglutes dabinti, a bigsmile.gif ?

Nepamirskim, kad sitas laikas - atpirkejo laukimas. Metas susikaupti, apgalvoti, ka gero padarem. Ka gero DAR galim padaryti.

Eikim, istiesinkim po viena susipainiojusi siuleli smile.gif

QUOTE(simre @ 2007 12 15, 10:45)
Laba rytą,
gal diena bus už naktį protingesnė? wacko.gif Visą naktį sapnavau suknelę, kuriai jau siulai paruošti guli. Tik, kad iki galo taip ir nežinau, kaip ją megzt  mega_shok.gif Kai vyrui pasakiau, ką sapnavau, tai tas tik  stupid.gif Na, ką aš galiu padaryt?  cray.gif

Papasakok atidziau smile.gif
Vyrai musu retsykaiis nesuprantu. Kitais, dar retsykesniais retsykiais, supranta GERIAU, nei mes pacios mirksiukas.gif

Atsakyti
user posted image

idejike smile.gif
Atsakyti