Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Gadget, kaip gerai, kad nors pečių nereikės siūti doh.gif o gal ir šonam koks panašus būdas yra?
Rankovių dar nepradėjau, bet gal rasiu laisvą minutėlę šiandien, tai pradėsiu.
Rodausi:
user posted image
Papildyta:
Gali būti, kad kas nors ten man netiks ir nenešiosiu, bet kaip pamokai, tai nors žinosiu kaip megzt kitą kartą thumbup.gif:
Atsakyti
ARUAL, šauniai padirbėjai thumbup.gif
pamatysi, ir su rankovėmis gerai susitvarkysi, gera gadget mokinė esi drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal pasiseks nuotraukyčiu įmesti - bandau:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Atsiprašau, jei kartojuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 12 gruodžio 2007 - 14:24
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 12, 14:37)
Gadget, kaip gerai, kad nors pečių nereikės siūti doh.gif o gal ir šonam koks panašus būdas yra?
Rankovių dar nepradėjau, bet gal rasiu laisvą minutėlę šiandien, tai pradėsiu.
Rodausi:
user posted image
Papildyta:
Gali būti, kad kas nors ten man netiks ir nenešiosiu, bet kaip pamokai, tai nors žinosiu kaip megzt kitą kartą thumbup.gif:

Nu cia dabar kas?

Nenesios ji man ax.gif ax.gif ax.gif Trep trep kojele, tskant!

Graziai atrodo ta improvizacija keturiomis rankomis.

Peciu sumezgimui pastabele - priekinio virbalo akyte pries sumezgima reikia "apsukti" ant virbalo, tada dar lygiau susimezga smile.gif

Sonams budas yra, valas vadinasi. cool.gif

Del sauleto goflo, tai a) jis ne suknele, cool.gif moherinis, c) kai zmogus dirbi ir tusinies tiek kiek as pastaruoju metu, tai ner kuo girtis. Nes praktiskai tik si ryta penkias minutes pamezgiau per sia savaite smile.gif Ir tai todel, kad jau buvo rytine kava ir kamsciai, tai nusprendziau, kad reikalus, kuriems is pradziu skyriau valanda, sutvarkysiu per 15 min. Isidejau saldainiu raudonai zaliais popieriukais, ir man pavyko smile.gif

Aj, nuo to megztelejimo, ne mezgimo buvau biski labai energinga ir labai gerai masciau sian smile.gif

Linkejimai visoms!!!

Rugile, rodykis su dukros suknia visose stadijose, ok?

O as jau pradedu zmones naaaarmaliai terorizuoti, nes fotografuoju kaip kokia... tooolimos siaures gyventoja. MAN asmeniskai labai linksma.

Eferika, man kazkaip graziau ziureti i modelius, kurie yra figurai pritaikyti. Figuros gali buti ivairios, bet kiekviena turi privalumu. O ta suknele - pavyzdys KAIP NELABAI REIKIA RENGTIS. Tokia krutine reikia graziai supakuoti ing figurini liemenuka ir demonstruoti iskirpteje, tada ir kaklas bus gulbininis, ir talijos niekas nematuos smile.gif

Ar sakiau, kad ledines snaiges suknele is Nomedos marcios kolekcijos man wub.gif patiko?

Tiesiu siulu!

Verpalai uzsiveze kashmyro su silku, gyvuliai, pardavineja po 85 lt 100 g, o man Kaledos jau kelis kartus uzejo - karta fotiku, karta knygomis, ir karta - karoooliais.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 12, 09:23)
Niu ką tandemas drinks_cheers.gif Raportuoju bigsmile.gif Pukai pabaigiau ir rankoves, susiuvau, primatavau thumbup.gif .Liko apykaklė, juostelė, bumbuliukai jei siūlų liks, nes labai jų nori surišimui.Bet ramai sedėt negaliu schmoll.gif  galvoju apie savo pilką grožį.Bet kuo labiau galvoju tuo labiau abejoju g.gif .Kas čia dabar g.gif ????????Eiliuotai pradėjau g.gif ??????Kaži ar aš "įkasiu " tą raštą?Et jau apsisprendžiau tuo labiau kad pas mus čia tokia palaikymo komanda drinks_cheers.gif , kad trauktis nėra kur.
Gadget mirksiukas.gif , niu kas čia dabar g.gif ?Turi focių, o proceso saulėto projekto neparodai.Mums taip reikia saulės ir šilumos.Jei tik yra ką rodyt, tai prašom prašom. Labai laukiam.
Dovyda mirksiukas.gif , kaip siūliukai?Ar jau atkeliavo, gal procesas toliau vyksta?

sveikutes 4u.gif
ATKELIAVO !!!! viena ritele lotuliukas.gif bet va jau 1000 metru siulo paruosta vel...ir vel raaaaaatukaaaaaaaaaaaaaaaaai doh.gif nzn nera tu siuleliu matyt ar ka smile.gif bet visviena judam pirmyn smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2007 12 12, 15:22)
user posted image

saunuole vilytee thumbup.gif jau sitos tai noriuuuuuuuuuuuu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 12, 22:51)
Nu cia dabar kas?

Nenesios ji man ax.gif  ax.gif  ax.gif Trep trep kojele, tskant!

Graziai atrodo ta improvizacija keturiomis rankomis.

Peciu sumezgimui pastabele - priekinio virbalo akyte pries sumezgima reikia "apsukti" ant virbalo, tada dar lygiau susimezga smile.gif

Sonams budas yra, valas vadinasi. cool.gif

Del sauleto goflo, tai a) jis ne suknele, cool.gif moherinis, c) kai zmogus dirbi  ir tusinies tiek kiek as pastaruoju metu, tai ner kuo girtis. Nes praktiskai tik si ryta penkias minutes pamezgiau per sia savaite smile.gif Ir tai todel, kad jau buvo rytine kava ir kamsciai, tai nusprendziau, kad reikalus, kuriems is pradziu skyriau valanda, sutvarkysiu per 15 min. Isidejau saldainiu raudonai zaliais popieriukais, ir man pavyko smile.gif

Aj, nuo to megztelejimo, ne mezgimo buvau biski labai energinga ir labai gerai masciau sian smile.gif
Linkejimai visoms!!!

Rugile, rodykis su dukros suknia visose stadijose, ok?

O as jau pradedu zmones naaaarmaliai terorizuoti, nes fotografuoju kaip kokia... tooolimos siaures gyventoja. MAN asmeniskai labai linksma.

Eferika, man kazkaip graziau ziureti i modelius, kurie yra figurai pritaikyti. Figuros gali buti ivairios, bet kiekviena turi privalumu. O ta suknele - pavyzdys KAIP NELABAI REIKIA RENGTIS. Tokia krutine reikia graziai supakuoti ing figurini liemenuka ir demonstruoti iskirpteje, tada ir kaklas bus gulbininis, ir talijos niekas nematuos smile.gif

Ar sakiau, kad ledines snaiges suknele is Nomedos marcios kolekcijos man  wub.gif patiko?

Tiesiu siulu!

Verpalai uzsiveze kashmyro su silku, gyvuliai, pardavineja po 85 lt 100 g, o man Kaledos jau kelis kartus uzejo - karta fotiku, karta knygomis, ir karta - karoooliais.

ARUAL!!! tu kaaaaaaaaaaaaa mergina???!!! kas cia per erezijos g.gif nesiosi ir dar kaip drinks_cheers.gif sitoksai grazus darbas thumbup.gif

Del figuru tipu ir ko nereiketu nesioti sutinku 100% biggrin.gif

nu del siulu, tai net nzn kokiu cia zodziu juos vadint, kazikaip "gyvuliu"izeist nesinori....na bet bjaurybezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz schmoll.gif

Rugilyte! rodaisi, akip Gadget prisake! lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=ARUAL,2007 12 12, 13:37]

A, kodel ,Sirdele, peciu linijos nenuleidinelai palaipsniui? Toks sprendimas, nestyros? Panele Mokytoja G, neliepe?..Jei rankoves statytas planuoji, reiketu nuleidinet, graziau gula... smile.gif
Atsakyti
sveikutės,

o aš vat vakar gavau krikštadukros išmatavimus, tad biški paardžius mezgiau toliau. planuose numatyta, kad šį savaitgalį pabaigsiu, tai įmesiu čia pasirodyti ax.gif
ir dar vakar užbėgau siūlų atsargų papildyti tai pačiai suknutei mažajai mergytei, o pardavėja dėliojo į lentynas naujai atvežtus siūlus į lentynas. dorai neapžiūrėjau kokia jų sudėtis, berods kažkas su merino vilna. bet jau spalvų kokia gausybė ir gražybė wub.gif jau vos vos susilaikiau nepradėjus rinktis ko nors pirkimui biggrin.gif tiesiog niežti nagai, kad negaliu blink.gif lotuliukas.gif

o Indros suknelės man irgi labai patinka thumbup.gif galima daug gerų idėjų pasisemt drinks_cheers.gif

Atsakyti
[quote=kose,2007 12 12, 20:21]
[quote=ARUAL,2007 12 12, 13:37]
A, kodel ,Sirdele, peciu linijos nenuleidinelai palaipsniui? Toks sprendimas, nestyros? Panele Mokytoja G, neliepe?..Jei rankoves statytas planuoji, reiketu nuleidinet, graziau gula... smile.gif
[/quote]
O kas čia per dalykas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 13, 11:42)
O kas čia per dalykas blush2.gif

nu cia kaip peciai nusiapvalina
ir eina zemejancia linija nuo kaklo link rankoviu
ale as pati sitaip niekad nedarau, nes vienas vargas o bent man skirtumo nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 12 12, 12:22)
user posted image

bet jau grozis wub.gif
Atsakyti
Trumpas ir greitas buckis VISOMS!

Nerealiai islaidi savaite. Nemezgu, bet pries susitikima turejau 15 min laisvu, tai spekit - nusipirkau siulu palaidinei, ir tokiu melynu, kaip Indros snaiginei suknelei tai atsidejau. Lauksiu sestadienio, maz praeis shishas?

Man vienas zmogiukas palinkejo sian visko visko. Ir po pauzes pasake IR DAUG DAUG smile.gif

Tai va ir jumi - visko visko ir daug daug!!!!!

Atsakyti