Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(bielra @ 2008 01 17, 10:56)
Parduotuvė Kaune Savanoriu pr.? Kurioje maždaug vietoje?

Atsiprašau, nepažiūrėjau, kad tu iš Kauno.Čia Vilniuje. Kaune tai bus senamiestyje, dabar nepamenu, kaip ta parduotuvė vadinasi, nes buvau tik vasarą. Bet ten, man atrodo, pardavėjas yra turkas. Rodos, Vilniaus gatvėje, ar kažkokioje gatvelėje iš Vilniaus gatvės, matosi į Nemuno pusę. Paklausi, pagaliau, siūlų parduotuvėse, ten jos visos viena apie kitą žino.
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 01 17, 09:14)
Atsiprašau, nepažiūrėjau, kad tu iš Kauno.Čia Vilniuje. Kaune tai bus senamiestyje, dabar nepamenu, kaip ta parduotuvė vadinasi, nes buvau tik vasarą. Bet ten, man atrodo, pardavėjas yra turkas. Rodos, Vilniaus gatvėje, ar kažkokioje gatvelėje iš Vilniaus gatvės,  matosi į Nemuno pusę. Paklausi, pagaliau, siūlų parduotuvėse, ten jos visos viena apie kitą žino.

Ačiū tetulę 4u.gif , eisiu ieškoti...
Atsakyti
Va sita suknele
user posted image
pas mane eilej irgi stovi, tikiuosi iki pavasario ateis jai eile rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 01 16, 21:57)
gal žinote kur galėčiau rasti schemutę šiam mezginukui

čia įdėjau:
http://www.supermama...?...&p=14276600
Atsakyti
Sveikos mergaites, rasau cia pirmakart, bet pasizvalgau daznokai. 4u.gif
Stai koki grozi radau pas rusaites. Nezinau, gal jus jau ir aptarinejot cia, nepastebejau... O svarbiausia ir aprasas lietuviskas. thumbup.gif O ir mezgimas nesudetingas, kai vadovaujiesi aprasymu.
http://keep4u.ru/img...65456e85ba6.jpg
http://www.club.osin...=...&start=1815
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 16, 21:44)
Aš visus siūlus perku Casa Lanoje,  1 motkiukas kainuoja 6,95 Lt.  Tai kaip paskaičiuosi, kai pati mezguosi, tai suknelė kainuotų apie 70 Lt, parduotuvėje už tokią kainą tikrai nenusipirksi  g.gif
Papildyta:
-edita-, žinoma kad galima, kuo mūsų daugiau tuo smagiau! Beje, ar pastebėjote, kad baiginėjam temą?

aaa tai labai gera kaina siuliuku,as maniau kad daugiau kainuoja,nes galvojau jei jau maksi 10lt,tai sitei bus brangesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 17, 09:19)
Ačiū tetulę  4u.gif , eisiu ieškoti...

sveikos,
as cia kaip ir naujoke, bet mezgimu uzsikretusi jau seniai.
Kauno senamiestyje yra dvi mezgimo pardos. Kai eini is Laisves al. per pozemine pereja, islendi i vilniaus g. ir nepamenu ar 1 ar 2 gatvele i kaire - yra nebloga maza mezgimo parda, berods "geros akys" vadinas. vienu zodziu ar tai pries "prekybos mokykla" arba uz jos. o dar paejus i prieki vilniaus g, irgi i kaire gatvele (turbut nuo pozemines kokia trecia iseitu), mazdaug kai praeini kosmetikos parda, zaislu parda, irgi yra siulu parduotuve, ten ir siuvimo , ir siuvinejimo, ir mezgimo siulu pilna.
o Kauno savanoriu pr yra vokieciu "lana casa" parda - prie hyper maksimos, nuo maluno perejus gatve. arba savanoriu pradzioj, kur stotele vaziuot i kalna - tai nuo stoteles paeini i prieki iki paskutinio pastato - ten irgi nemazas pasirinkimas. na ir dar standartiniu siulu yra bazej.
nu va isdaviau visas siulu skyles. sekmes bemezgant, as kaip nors irgi isivaziuosiu, dabar mazius neleidzia.siulu prisiperkus be proto per visokias nuolaidas ir ne tik. o sau pazadejus kol nesumegsiu visu siulu ka turiu - nieko naujo nepirksiu. laikausi is paskutiniuju, nes 'ligone' tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 01 17, 16:26)
sveikos,
Kauno senamiestyje yra dvi mezgimo pardos. Kai eini is Laisves al. per pozemine pereja, islendi i vilniaus g. ir nepamenu ar 1 ar 2 gatvele i kaire - yra nebloga maza mezgimo parda, berods "geros akys" vadinas. vienu zodziu ar tai pries "prekybos mokykla" arba uz jos. o dar paejus i prieki vilniaus g, irgi i kaire gatvele (turbut nuo pozemines kokia trecia iseitu), mazdaug kai praeini kosmetikos parda, zaislu parda, irgi yra siulu parduotuve, ten ir siuvimo , ir siuvinejimo, ir mezgimo siulu pilna.
o Kauno savanoriu pr yra vokieciu "lana casa" parda - prie hyper maksimos, nuo maluno perejus gatve. arba savanoriu pradzioj, kur stotele vaziuot i kalna - tai nuo stoteles paeini i prieki iki paskutinio pastato - ten irgi nemazas pasirinkimas. na ir dar standartiniu siulu yra bazej.
nu va isdaviau visas siulu skyles. sekmes bemezgant, as kaip nors irgi isivaziuosiu, dabar mazius neleidzia.siulu prisiperkus be proto per visokias nuolaidas ir ne tik.  o sau pazadejus kol nesumegsiu visu siulu ka turiu - nieko naujo nepirksiu. laikausi is paskutiniuju, nes 'ligone' tai tikrai.

Akire, čia visos ligonės. Siūlai - tai tokia narkotikų rūšis: jau nepirksiu, jau megsiu iš tų kas yra, bet pamatai, sugalvoji modeliuką, ką galėtum numegzti, tuo kart laiko nėra ir vėl į dedi į dėžę. Visa laimė, kad dabar turiu laiko megzti, tai mezgu savo jaunimui, bet jau pradeda rankas skaudėti.
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 01 17, 15:26)
sveikos,
nu va isdaviau visas siulu skyles. sekmes bemezgant, as kaip nors irgi isivaziuosiu, dabar mazius neleidzia.siulu prisiperkus be proto per visokias nuolaidas ir ne tik.  o sau pazadejus kol nesumegsiu visu siulu ka turiu - nieko naujo nepirksiu. laikausi is paskutiniuju, nes 'ligone' tai tikrai.

noriu papildyti ax.gif : gertrūdos gatvėj priešais proginių drabužių nuomą yra siūlų parduotuvė, daugiau gal nėrimui, bet yra ir mezgimui. mirksiukas.gif
Be to, nepaminėjai ABC prie bazių žiedo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 16, 20:54)
Angulyte, jei reikia kraštelio virbalais, gali panaudoti šios suknutės kraštelį, jis megztas virbalais...
user posted image

O aš šiandieną nusipirkau pabandymui siūlų šiai suknelei ir pabandžiau nerti..  ax.gif , kaip Jums toks raštelis šiai suknikei?
user posted image

Bielra, man atrodo grazi suknike turetu gautis. mirksiukas.gif Nes man labai patiko siuliuku spalvyte ir rastelis graziai ziurisi thumbup.gif
O va, nedaskaiciau iki galo... doh.gif Gaila,kad netiko, nes graziai ziurejosi... O gal jau gavai turkisku siuliuku? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 17 sausio 2008 - 16:07
Mergytės, help- ne suknelę mezgu, bet be jūsų negaliu mirksiukas.gif kaip įliemenuoti? mezgu ir iš galų nuiminėju kas kažkiek eilių po akį. Gerai darau?
Kodinis žodis SUKNELĖ hihihi.gif kad būtų bent kiek į temą
Papildyta:
ir kada reikia pradėti liemenuoti? gal aš per anksti pradėjau doh.gif
Atsakyti
Aš nuleidinėju 4-5 kartus kas 6 eilės
Atsakyti