Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(sketisss @ 2008 01 16, 20:19)
rastelis labai atitinka modeliuka  thumbup.gif o tavo siuliukai man labai panasus i maxi g.gif

Jie storesni už maxi siūliukus...
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 16, 19:03)
Jie storesni už maxi siūliukus...

aiskumelis mirksiukas.gif o kiek tu ju nusipirkai tokiai suknikei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 01 16, 21:40)
aiskumelis mirksiukas.gif o kiek tu ju nusipirkai tokiai suknikei? g.gif

Kolkas pabandymui paėmiau tik 1, bet pardavėja paskaičiavo, kad reiktu kokių 9-10 motkiukų. Jie yra po 50g/175m.
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 16, 19:43)
Kolkas pabandymui paėmiau tik 1, bet pardavėja paskaičiavo, kad reiktu kokių 9-10 motkiukų. Jie yra po 50g/175m.

gana brangi suknike gautusi is tikro g.gif bet tai ranku darbas thumbup.gif geras metrazas siuliuku sakyciau g.gif o kurioje tu parduotuveje pirkai juos ir kiek kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 16 sausio 2008 - 21:50
QUOTE(jusda @ 2008 01 16, 22:57)
gal žinote kur galėčiau rasti schemutę šiam

Sita schemute buvau nufotografavus ir idejus i kazkuria tema. Mezgiau juo megztuka, man labai patinka thumbup.gif
Jis yra zurnale 'rankdarbiu kraitele 2006 specialus numeris' kepures pirstines skaros, gal rastum ji zurnalu temoj. Jei nerasi, duok zinot, nufotkinsiu dar karta 9nufotkinciau dabar, bet fotiko batarkes numiro) ax.gif
Atsakyti
sveikutes!
galima ir as pris jusu!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 01 16, 21:48)
gana brangi suknike gautusi is tikro g.gif bet tai ranku darbas thumbup.gif geras metrazas siuliuku sakyciau g.gif o kurioje tu parduotuveje pirkai juos ir kiek kainavo?

Aš visus siūlus perku Casa Lanoje, 1 motkiukas kainuoja 6,95 Lt. Tai kaip paskaičiuosi, kai pati mezguosi, tai suknelė kainuotų apie 70 Lt, parduotuvėje už tokią kainą tikrai nenusipirksi g.gif
Papildyta:
-edita-, žinoma kad galima, kuo mūsų daugiau tuo smagiau! Beje, ar pastebėjote, kad baiginėjam temą?
Atsakyti
O Gadget tai nėra ax.gif
Tikiuosi spės prisijungti ir mums suorganizuot namučius- o jei ne tai pačios kažkaip bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 01 16, 20:57)
gal žinote kur galėčiau rasti schemutę šiam mezginukui

Siuo rastu mezgiau suknute is Kidseta, kur suva manasis suede. Rasta radau l.senoj mezgimo knygoj-gipiurinis, berods, vadinasi.
Atsakyti
Labas rytas mergikės 4u.gif
Aš ir vėl nusivyliau..., pasirodo tie siūliukai irgi netinka tai suknikei... schmoll.gif , jie per kieti. Jau net nežinau ką daryyyyyyt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 17, 01:44)
Aš visus siūlus perku Casa Lanoje,  1 motkiukas kainuoja 6,95 Lt.  Tai kaip paskaičiuosi, kai pati mezguosi, tai suknelė kainuotų apie 70 Lt, parduotuvėje už tokią kainą tikrai nenusipirksi  g.gif
Papildyta:
-edita-, žinoma kad galima, kuo mūsų daugiau tuo smagiau! Beje, ar pastebėjote, kad baiginėjam temą?

Bielra, šitie siūlai tikrai yra per kieti šiai suknelei, aš irgi esu pirkusi, tik juodų, tai po to labai tiko rankinei. Neįsižeisk, patarsiu. Šiai suknelei tokiu rašteliu nerti vašeliu labai tiktų turkiški Yarn Art BEGONIJA, o kaina 3,50Lt. Parduotuvė Savanorių prospekte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 17 sausio 2008 - 09:08
QUOTE(tetulė @ 2008 01 17, 08:54)
Bielra, šitie siūlai tikrai yra per kieti šiai suknelei, aš irgi esu pirkusi, tik juodų, tai po to labai tiko rankinei. Neįsižeisk, patarsiu. Šiai suknelei tokiu rašteliu nerti vašeliu labai tiktų turkiški Yarn Art BEGONIJA, o kaina 3,50Lt. Parduotuvė savanorių prospekte.

Parduotuvė Kaune Savanoriu pr.? Kurioje maždaug vietoje?
Atsakyti