kaip jum sarafaniukas? o va tokia tunika?
Papildyta:
vav tokia dar man labai faina
nebuvo dar cia?
Papildyta:
tiktu is moheros (sako grozis paprastume )
Viskas labai grazu ir visko norisi
labuka
kaip noreciau prisijungt prie tu kurios juoda tunika ruosiasi narpliot,bet dabar savo dukriukui ipusejau paltuka raizgyt ,bet tikiuosi pabaigt ir pradet su jumis kartu,nes taip uzsinorejau tos juodutes tunikeles
kaip noreciau prisijungt prie tu kurios juoda tunika ruosiasi narpliot,bet dabar savo dukriukui ipusejau paltuka raizgyt ,bet tikiuosi pabaigt ir pradet su jumis kartu,nes taip uzsinorejau tos juodutes tunikeles
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 16, 15:08)
Agnuliuka , su mielu noru deduos kaip sakant į kompaniją juodai tunikai , bet kada išauš jos rytas pažadėti nieko negaliu Agnulyt o ką tu dabar narplioji , gal po to tu pirma pradėsi ? O kokios spalvos megsi ? Aš tai tik juodą .
As irgi noriu juodos, tik va galvoju gal is plonesniu siuliuk Na pagalvosiu, kai jau megzt ruosiuos - dabar mano visos mintys i suknike Nugara jau turiu, tad liko priekio sijonukas Va tada galesim jusu teismui rodytis Taigi juodojai tunikai tik kita men. eile ateis
Papildyta:
QUOTE(sketisss @ 2008 01 16, 17:29)
labuka
Nepergyvenk, spesi numegzt, nes mes irgi pradejusios darbelius ir reikia juos pabaigti O va tada imsimes kolektyvinio darbelio
QUOTE(angulyte @ 2008 01 16, 14:40)
Nepergyvenk, spesi numegzt, nes mes irgi pradejusios darbelius ir reikia juos pabaigti O va tada imsimes kolektyvinio darbelio
turetu buti smagu kolektyviai
Ar jūs čia apie tą juodą kalbat, kur buvo prieš kelis psl įdėta? man jinai irgi labai labai ten šiaip visa virbalais, tik vidurinis motyvas vąšeliu? Ar taip supratau
QUOTE(Mexxica @ 2008 01 16, 14:53)
Ar jūs čia apie tą juodą kalbat, kur buvo prieš kelis psl įdėta? man jinai irgi labai labai ten šiaip visa virbalais, tik vidurinis motyvas vąšeliu? Ar taip supratau
aha apie ta pacia gerai supratai
O gal jau turit nusiziureje koki rasteli, kuri nersite? As tai galvoju virbalais kiararascio juostike nusimegzt...
o as jau nusipirkau siuliuku raudonos plonytes kidmoheros
tunikai-suknikei
padejau i eile
greiciau gal sarafana numegsiu kai tas raudonas grozis pries akis stuksos
tunikai-suknikei
padejau i eile
greiciau gal sarafana numegsiu kai tas raudonas grozis pries akis stuksos
Angulyte, jei reikia kraštelio virbalais, gali panaudoti šios suknutės kraštelį, jis megztas virbalais...
O aš šiandieną nusipirkau pabandymui siūlų šiai suknelei ir pabandžiau nerti.. , kaip Jums toks raštelis šiai suknikei?
O aš šiandieną nusipirkau pabandymui siūlų šiai suknelei ir pabandžiau nerti.. , kaip Jums toks raštelis šiai suknikei?
QUOTE(bielra @ 2008 01 16, 17:54)
Angulyte, jei reikia kraštelio virbalais, gali panaudoti šios suknutės kraštelį, jis megztas virbalais...
rastelis labai atitinka modeliuka o tavo siuliukai man labai panasus i maxi
gal žinote kur galėčiau rasti schemutę šiam mezginukui