Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(Mate @ 2008 01 16, 12:51)
Labas, niuma, tikrai - rastas siaurinimui - tai tikras pravalas! blink.gif niekada daugiau tokiu rastu nenersiu  schmoll.gif
Nersiu kitoki  smile.gif

Mergaitės, o kodėl nebandėt keisti vašelių į mažesnį Nr.? Man rodos Bielra g.gif keisdama vašelio nr. labai puikiai išsprendė savo nerto sijonuko platinimo/siaurinimo klausimą. Esu ir pati bandžius tokį būdą, man tai daug gražiau nei mažint ar didink akių skaičių, o susisiaurina ar pasiplatina tikrai pakankamai.
Atsakyti
Visom dar kartą ačiū aciuks.gif
Matomai gerą mokytoją turiu mirksiukas.gif wub.gif
Dabar pradėjau tą megztinuką ir keletą eilių numezgus išsigandau- nu toks plonas ir pūkuotas siūlas, kad numezgus kokias penkias eilutes gaunasi tiek pat, kiek suknelės buvo viena eilutė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 16, 12:06)
Visom dar kartą ačiū aciuks.gif
Matomai gerą mokytoją turiu mirksiukas.gif wub.gif
Dabar pradėjau tą megztinuką ir keletą eilių numezgus išsigandau- nu toks plonas ir pūkuotas siūlas, kad numezgus kokias penkias eilutes gaunasi tiek pat, kiek suknelės buvo viena eilutė doh.gif lotuliukas.gif

Tai nieko tokio - vistiek nusinarpliosi( gal siek tiek ilgeliau uztruksi) - bet rezultatas koks superinis laukia thumbup.gif
Beje, o kokio storio virbalus naudoji? As plonycio kidmocherio megztuka mezgiau 4nr.virbaliukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 16 sausio 2008 - 11:10
Aš 3,5 Nr bandau
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 22:45)
O dėl to megztinuko, tai apačią jau numezgiau, tiksliau tą raštelį, nes radau kažką panašaus. Va su tais siaurinimai-platinimais tai bus ne kas- man gi suknelei viską Gadget apskaičiavo- ačiū jai didelis wub.gif

o gal galetum man taip sakant po sekretu imest i moheros temele ta apatini rasciuka?
falk turi kur nors kompe?
ar bent aprasyk ka pleeeeaaaseee
Atsakyti
metu mirksiukas.gif
Atsakyti
vilytte, tai kad vaselis nors ne is mazuju, bet standumas nerinio gaunasi tik tik, is pradziu bijojau, kad per kietas, bet pabandziau pagarint per slapia skudureli, atrodo visai nieko. Tai jei dar mazint vaselis, gautusi beveik bleka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 16, 11:14)
Aš 3,5 Nr bandau

leksiu ir as kidmoherio pirkti tik greiciau reik sarafanine suknele pabaigt doh.gif o beje cia i tema
nes as is jo megziu tunika tokia bet su rozytem kaip tas baltukas ir apacia tokia kiauruiska bus smile.gif ryskiai raudonos spalvos
jau matau doh.gif greiciau greicioau ta pilkai ruda daikta uzbaigti...kazkaip nemazai as jau vienos puses nusimezgiau ir vis abejoju ar tik ne per siaura bus
beje nezinot o kaip atrodytu trumpos nuleistos rankovikes?
tingiu jkau su reglanu krapstytis biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 sausio 2008 - 11:38
Įvairiausios suknelės 4u.gif

Suknelė
Suknelė
Suknelė
Suknelė
Suknelės
Atsakyti
ARUAL, prisidedu aų irgi prie visų pagyrimų wub.gif clap_1.gif 4u.gif puikiai pavyko, akis į akį numegzta, jau tu profe gali save laikyt mirksiukas.gif clap_1.gif
Atsakyti
ax.gif
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Agnuliuka mirksiukas.gif , su mielu noru deduos kaip sakant į kompaniją thumbup.gif juodai tunikai thumbup.gif , bet kada išauš jos rytas g.gif pažadėti nieko negaliu schmoll.gif Agnulyt mirksiukas.gif o ką tu dabar narplioji g.gif , gal po to tu pirma pradėsi mirksiukas.gif ? O kokios spalvos megsi g.gif ? Aš tai tik juodą wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti