Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 19:42)
na tai rodausi- tik kaip visada nelabai vykę fotkės hihihi.gif
Ir prašau nekreipti dėmesio į figūrą- aš irgi stojus į kovą su kg ax.gif
user posted image

eik tu sau thumbup.gif nu saunuole 4u.gif o figura irgi liux mirksiukas.gif niu bet jei panos jus taip cia su tais kg kariaujat reiks ir man.... visos aplink tik manekenes suksis o as mat kaip kubilelis biggrin.gif ale ir tokiu reikia lotuliukas.gif reiks temuke apie dietas paslaptinga atidaryt, salia sukniuku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 15, 20:16)
Arual mirksiukas.gif , tau tik pagiriamieji žodeliai thumbup.gif . Labai dailios akys wub.gif . Mezgei kaip patyrusi mezgėja thumbup.gif  ir kaklas liuks gavosi thumbup.gif . Šaunuolė. Kaip matau sustot negali schmoll.gif , jau naujas mintis audi bigsmile.gif . Sėkmės mezginių medžioklėj ir lauksim pasirodant ką išsirinkai narplioti wub.gif .

rugilyt labukas 4u.gif kaip tau besiseka, ar mezgi-neri ka nors? blush2.gif mano pilke vel stovi, vel nera to plono juodo siulelio blizgaus, nu neatveza man pakankamai...tai uzsiimu visokiais niekalais tsakant mirksiukas.gif is norfiniu siulu negadgetiniu megztuka toki ilga dabar meistrauju, ale galvoju, siulu neuzteks...reiks kokios mergaites prasyt, kad mieste kitam paziuretu....gal man pades... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 15 sausio 2008 - 23:13
Ačiū Dovyda aciuks.gif
Dabar labai laukiu mokytojos įvertinimo hihihi.gif Įdomu, kada ji prisijungs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 16, 00:26)
Ačiū Dovyda aciuks.gif
Dabar labai laukiu mokytojos įvertinimo hihihi.gif Įdomu, kada ji prisijungs ax.gif

sake penktadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas Dovyda mirksiukas.gif žinok nieko nemezginėju schmoll.gif .Labai labai laukiu Gadget wub.gif .Ji mano išganytoja wub.gif , sutarėm kad megsim tą pilutę su įstrižom pynėm thumbup.gif . Ji irgi ja susigundė.Nors aš jau nebesusigaudau ką ji narplios g.gif doh.gif ji labai pilna visokiausių idėjų, duodas kaip spirgas bigsmile.gif .Bet jei ir nemegs pažadėjo padėti susigaudyti pynių labirintuose mirksiukas.gif .
Ak tie nelemti juodi siūliukai..... doh.gif Vis tau trukdo pabaigti doh.gif . Bet aš tikiu tau daug nebeliko, greit čia mus visas nudžiuginsi bigsmile.gif .Pavydžiu kad mezginėji. Aš tai taip nemoku schmoll.gif kelių iš karto pradėti. Paskui širdį spaudžia kad mezginys stovi doh.gif . O rankos niežti juodai. Tad laukiu savo išganytojos, kad tik tas penktadienis greičiau ateitų. O iš tavęs lauksim foto wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 19:42)
na tai rodausi- tik kaip visada nelabai vykę fotkės hihihi.gif
Ir prašau nekreipti dėmesio į figūrą- aš irgi stojus į kovą su kg ax.gif
user posted image

na ARUAL, tikrai labai gražus rezultatas, profesionalus darbelis thumbup.gif O dar po visų čia girdėtų tavo atodūsių ir improvizacijų - gausybė pagyrimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tavoji mokytoja tavim didžiuosis mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ARUAL - prisidedu prie visu mergaiciu pagyrimu - darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai graziai guli ant kuno ir labai Tau tinka! Saunuole! clap.gif
O as vis neriu-ardau... Vyras jau nebekreipia demesio, tik ranka numoja; pradzioj tai i ardymus labiau reagavo, o dabar jau iprato...
Labai noreciau kitam penktadieniui jau apsirengt, bet spet galima tik teoriskai, praktiskai (su mano nerimo-ardymo praktika) nelabai unsure.gif
Na, bet dirbam smile.gif
Tiesa, siaurint normaliai taip ir neatradau gero budo, tiesiog mazinu vietomis stulpeliu skaiciu bangelese (link kaklo jau turbut ir bangeliu net nesimatys nuo to suprastinimo:) )
Atsakyti
ARUAL - super suknute thumbup.gif , as tai pritrukau siulu, susirgau, tai zodziu kol kas stovi suknute...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 16 sausio 2008 - 10:38
Mate, šaunuolė, kad neri. Mano tai visi rankdarbiai ilgai trunka biggrin.gif apie kitus nei dar kitus penktadienius nėr ką kalbėt, aš čia tą sijonuką žadu vasarai tik susikurpt blush-anim-cl.gif , o siaurinau šonuose mažindama visą bangelę per maždaug 2-3 eiles. 1 eilę išmezgiau tik 3 stulpelius vietoj 6, kitose ir mažinau. Nėra idealu, bet irgi per platus viršus gavosi, reikėjo kažką daryt. Nu žodžiu, bet vistiek raštas lengvesnis platinimui, nei siaurinimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 16, 11:21)
ARUAL - prisidedu prie visu mergaiciu pagyrimu - darbelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai graziai guli ant kuno ir labai Tau tinka! Saunuole! clap.gif

Arual, noriu ir as prisideti prie visu tave gyrusiu mirksiukas.gif Suknele tikrai daili thumbup.gif Matysim kas man gausis - suknele irgi pirmakart mezgu doh.gif
Atsakyti
Labas, niuma, tikrai - rastas siaurinimui - tai tikras pravalas! blink.gif niekada daugiau tokiu rastu nenersiu schmoll.gif
Nersiu kitoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 16, 09:13)
Labukas Dovyda mirksiukas.gif žinok nieko nemezginėju schmoll.gif .Labai labai laukiu Gadget wub.gif .Ji mano išganytoja wub.gif , sutarėm kad megsim tą pilutę su įstrižom pynėm thumbup.gif . Ji irgi ja susigundė.Nors aš  jau nebesusigaudau ką ji narplios g.gif  doh.gif  ji labai pilna visokiausių idėjų, duodas kaip spirgas bigsmile.gif .Bet jei ir nemegs pažadėjo padėti susigaudyti pynių labirintuose mirksiukas.gif .

Rugile, bet po pilkojo sedevro gal abi imsimes juodosios tunikos? mirksiukas.gif
Atsakyti
ARUAL, super darbelis, o spalvos grazumas ir akiu lygymas. vertinant, kad tai vienas is pirmuju darbu, tai tikrai nuostabu thumbup.gif
Atsakyti