Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

na tai rodausi- tik kaip visada nelabai vykę fotkės hihihi.gif
Ir prašau nekreipti dėmesio į figūrą- aš irgi stojus į kovą su kg ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 18:42)
na tai rodausi- tik kaip visada nelabai vykę fotkės hihihi.gif
Ir prašau nekreipti dėmesio į figūrą- aš irgi stojus į kovą su kg ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Labai fainulka sarafanas gavosi! thumbup.gif Bet jei čia pirmasis darbas virbalais, tai aš apakus... doh.gif , akys kaip viena - lygios, lygios!
Šaunuolė ARUAL thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif
Čia antras- pirmas buvo megztinis ax.gif ir čia su dideliausia Gadget pagalba wub.gif
Atsakyti
ARUAL super thumbup.gif kaip suprantu tu nusimezgiai pagal pilkaja suknele biggrin.gif aš tai suknelę mezgu t.y. dabar atidėjusi ją blush2.gif
Atsakyti
Čia turėjo būti tokia, kaip ta pilkutė su kišenukais ripsu megzta, bet gavosi kas gavosi hihihi.gif
Atsakyti
Arual mirksiukas.gif , tau tik pagiriamieji žodeliai thumbup.gif . Labai dailios akys wub.gif . Mezgei kaip patyrusi mezgėja thumbup.gif ir kaklas liuks gavosi thumbup.gif . Šaunuolė. Kaip matau sustot negali schmoll.gif , jau naujas mintis audi bigsmile.gif . Sėkmės mezginių medžioklėj ir lauksim pasirodant ką išsirinkai narplioti wub.gif .
Atsakyti
Rodau- čia iš moherio temos
user posted image
tik nežinau ar vienai be pagalbos kas pavyks ax.gif ir tų rožyčių nemoku megzt doh.gif Dar turiu klausimą truputį ne į temą- ar reikia ties liemeniu truputį siaurinti? ir jei taip, tai ar kraštuose, ar per visą mezginį?
O kad nebūtų visai off topic, tai parašau kodinį žodį: SUKNELĖS hihihi.gif
Atsakyti
ARUAL nu ir grozi gi pasigaminai wub.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad dėl siūlų storumo, atrodau laaabai stora hihihi.gif Tokia kažkokia išsipūtus hihihi.gif Bet labai smagu namuose užsidėjus vaikščiot- šilta, patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 19:01)
Čia turėjo būti tokia, kaip ta pilkutė su kišenukais ripsu megzta, bet gavosi kas gavosi hihihi.gif

suknyte labai faina gavos
tik gal gali jei turi primint kaip tas originalas atrode
as audziu minti apie namine suknele ir noreciau gal ripsu
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 19:23)
Rodau- čia iš moherio temos
user posted image
tik nežinau ar vienai be pagalbos kas pavyks ax.gif ir tų rožyčių nemoku megzt doh.gif Dar turiu klausimą truputį ne į temą- ar reikia ties liemeniu truputį siaurinti? ir jei taip, tai ar kraštuose, ar per visą mezginį?
O kad nebūtų visai off topic, tai parašau kodinį žodį: SUKNELĖS hihihi.gif

man atrodo sioaurinta truputi is krastu arba susiaureja del apatinio rastelio to kiaurarascio
vat noeciau schemutes
o rozytes geriausia vaseliu
as irhi sita esu nuziurejusi beje
Atsakyti
ARUAL,
tikrai labai fainas tavo suknytė-sarafaniukas gavosi. Turbūt su meile mezgei, tai dailiai ir atrodo. Ir nepasitenkinimai figūra visai nepagrįsti (bent jau ne tiek, kiek čia mums pasakoji biggrin.gif ).
Vien žo, gražus mezginys ir ant tavęs labai dailiai atrodo.
Atsakyti
Oi ačiū aciuks.gif 4u.gif
originalas buvo toks
user posted image

O dėl to megztinuko, tai apačią jau numezgiau, tiksliau tą raštelį, nes radau kažką panašaus. Va su tais siaurinimai-platinimais tai bus ne kas- man gi suknelei viską Gadget apskaičiavo- ačiū jai didelis wub.gif
Atsakyti