na tai rodausi- tik kaip visada nelabai vykę fotkės
Ir prašau nekreipti dėmesio į figūrą- aš irgi stojus į kovą su kg
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 18:42)
na tai rodausi- tik kaip visada nelabai vykę fotkės
Labai fainulka sarafanas gavosi! Bet jei čia pirmasis darbas virbalais, tai aš apakus... , akys kaip viena - lygios, lygios!
Šaunuolė ARUAL
Ačiū
Čia antras- pirmas buvo megztinis ir čia su dideliausia Gadget pagalba
Čia antras- pirmas buvo megztinis ir čia su dideliausia Gadget pagalba
ARUAL super kaip suprantu tu nusimezgiai pagal pilkaja suknele aš tai suknelę mezgu t.y. dabar atidėjusi ją
Čia turėjo būti tokia, kaip ta pilkutė su kišenukais ripsu megzta, bet gavosi kas gavosi
Arual , tau tik pagiriamieji žodeliai . Labai dailios akys . Mezgei kaip patyrusi mezgėja ir kaklas liuks gavosi . Šaunuolė. Kaip matau sustot negali , jau naujas mintis audi . Sėkmės mezginių medžioklėj ir lauksim pasirodant ką išsirinkai narplioti .
Rodau- čia iš moherio temos
tik nežinau ar vienai be pagalbos kas pavyks ir tų rožyčių nemoku megzt Dar turiu klausimą truputį ne į temą- ar reikia ties liemeniu truputį siaurinti? ir jei taip, tai ar kraštuose, ar per visą mezginį?
O kad nebūtų visai off topic, tai parašau kodinį žodį: SUKNELĖS
tik nežinau ar vienai be pagalbos kas pavyks ir tų rožyčių nemoku megzt Dar turiu klausimą truputį ne į temą- ar reikia ties liemeniu truputį siaurinti? ir jei taip, tai ar kraštuose, ar per visą mezginį?
ARUAL nu ir grozi gi pasigaminai
O man atrodo, kad dėl siūlų storumo, atrodau laaabai stora Tokia kažkokia išsipūtus Bet labai smagu namuose užsidėjus vaikščiot- šilta, patogu
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 19:01)
Čia turėjo būti tokia, kaip ta pilkutė su kišenukais ripsu megzta, bet gavosi kas gavosi
suknyte labai faina gavos
tik gal gali jei turi primint kaip tas originalas atrode
as audziu minti apie namine suknele ir noreciau gal ripsu
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 19:23)
Rodau- čia iš moherio temos
man atrodo sioaurinta truputi is krastu arba susiaureja del apatinio rastelio to kiaurarascio
vat noeciau schemutes
o rozytes geriausia vaseliu
as irhi sita esu nuziurejusi beje
Oi ačiū
originalas buvo toks
O dėl to megztinuko, tai apačią jau numezgiau, tiksliau tą raštelį, nes radau kažką panašaus. Va su tais siaurinimai-platinimais tai bus ne kas- man gi suknelei viską Gadget apskaičiavo- ačiū jai didelis
originalas buvo toks
O dėl to megztinuko, tai apačią jau numezgiau, tiksliau tą raštelį, nes radau kažką panašaus. Va su tais siaurinimai-platinimais tai bus ne kas- man gi suknelei viską Gadget apskaičiavo- ačiū jai didelis