Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 15, 11:25)
Na tai kol kas laukiu jūsų superinių pasiūlymų, bet širdis linksta prie kokio visai paprastučio megztinuko- apačioj truputį kiauraraščio lengvai kad apačia banguotųsi, o visa kita- lygiuoju raštu- geroj eilėj gerom, blogoj- blogom mirksiukas.gif bet tikiuosi neišvytumėt iš savo gretų jei megztinį, o ne suknelę megzčiau? ax.gif aš parašius įrašyčiau kodinį žodį apačioj SUKNELĖ hihihi.gif

o kurt tavoji suknele?(sarafannas) bigsmile.gif
dar dziuva?
Atsakyti
Gal galit patarti kokios sudeties geriau imt siulus vasarinei suknelei? nors dar nesezonas , bet jau norisi ruostis ax.gif ir kokio mazdaug kiekio reikes trumpai suknelei? g.gif
Atsakyti
Bielra mirksiukas.gif , kokią gražią tuniką įkėlei wub.gif wub.gif wub.gif .Susileidau pamačius wub.gif .Labai graži wub.gif .Ačiū už idėjas wub.gif . Jei kas megztų mielai prisidėčiau į draugiją mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 01 15, 13:00)
Man labai graži ši tunika:
user posted image

Aga labai graži bigsmile.gif

Norėjau pasitikslinti ten apačia megzta dvi ar trys geros dvi ar trys blogos tada nerta kaip parodyta schemutėje o viršus lygiu rastu t.y. gerom akim. o kaip krašteliai apnerti g.gif čia tikriausiai pačios fantazija gali veikti

Beje turiu bėdą doh.gif pritrūkau Norfinių siūlų tų tokių storų trumpo metražo (po 5mtr.) esu nusipirkusi šviesiai šviesiai pilkus gal kuri esat užmačius kur nors Vilniuje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 15 sausio 2008 - 13:29
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 15, 13:22)
Bielra mirksiukas.gif , kokią gražią tuniką įkėlei wub.gif  wub.gif  wub.gif .Susileidau pamačius wub.gif .Labai graži wub.gif .Ačiū už idėjas wub.gif . Jei kas megztų mielai prisidėčiau į draugiją mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif .

Aš irgi mielai ją megsčiau, tik kad virbalai su manimi nebendrauja, o ir bet tačiau smile.gif stojau į kovą su savo kilogramais, tai kolkas susilaikau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 15, 13:22)
Bielra mirksiukas.gif , kokią gražią tuniką įkėlei wub.gif  wub.gif  wub.gif .Susileidau pamačius wub.gif .Labai graži wub.gif .Ačiū už idėjas wub.gif . Jei kas megztų mielai prisidėčiau į draugiją mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif .

Kazkada gryriausi blush2.gif savaja... tiksliau sesei mezgiau, ale kai tik paziuriu i ja, vis kirba mintis ir sau pasidaryti wub.gif man ji labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 15, 14:22)

Tikrai labai grazi drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif As tokios noriu ir greiciausiai megsiu, bet siek tiek veliau - reik uzbaigt savo suknike mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2008 01 15, 14:27)
o ir bet tačiau smile.gif stojau į kovą su savo kilogramais, tai kolkas susilaikau...  ax.gif

lotuliukas.gif Pasirodo ne viena as tokia blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2008 01 15, 14:26)

Beje turiu bėdą  doh.gif pritrūkau Norfinių siūlų tų tokių storų trumpo metražo (po 5mtr.) esu nusipirkusi šviesiai šviesiai pilkus gal kuri esat užmačius kur nors Vilniuje  ax.gif

Nevisai į temą, o ką iš jų gamini? nes ir aš iš tokių pačių mezgu. drinks_cheers.gif tik aš kaune.
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 01 15, 14:37)
Nevisai į temą, o ką iš jų gamini? nes ir aš iš tokių pačių mezgu. drinks_cheers.gif tik aš kaune.

Ilga liemenę o kad būtų į temą susisiautus gautusi trumputė suknelė arba chalatėlis biggrin.gif
Ir va sumezgiau 8 matkelius ir užteko tik priekiui ir pusei nugaros o dar reiks damegzti nugara kakla ir dirželį ax.gif

O ka tu mezgi?
Atsakyti
biggrin.gif Uzkreciau su ilgom liemenem? biggrin.gif As is tu siulu nieko kito ir neisivaizduoju - tik TOKIA ILGA SILTA MINKSTA LIEMENE wub.gif Tai va - pas mane jinai irgi bus, bet mano sviesiai pilki su ruzavu atspalviu ax.gif Beje, pas mus Jonavoj tai tu sviesiai pilku vakar dar maciau mirksiukas.gif Turetu buti ir kitur...
Atsakyti
Prieš pora dienų mačiau tų pilkų siūlų Norfoje Kalvarijų g. prie Naujakiemio stotelės.
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2008 01 15, 16:26)
Ilga liemenę o kad būtų į temą  susisiautus gautusi trumputė suknelė arba chalatėlis biggrin.gif
Ir va sumezgiau 8 matkelius ir užteko tik priekiui ir pusei nugaros o dar reiks damegzti nugara kakla ir dirželį  ax.gif

O ka tu mezgi?

aš irgi ilgą liemenę lotuliukas.gif drinks_cheers.gif tik mano nesusagstoma per priekį, o vientisa. Baiginėju priekį, suėjo 5 vnt. tai irgi teks dasipirkt, nes nugarai kokiu 6 reiks+aplink kaklą ir rankų apdaila, tai irgi 8 neužteks... mirksiukas.gif
Atsakyti