Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Sveikos hi.gif
Labai pas mus lyja, tai ir namuose drėgna, bet išdžius jau tuoj mirksiukas.gif gal jau ryt išeis nufotkint ir įdėt hihihi.gif
O dabar visaip mąstau, ką galėčiau iš tos moheros numegzt- labai jau plonytė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 14, 14:08)
... ką galėčiau iš tos moheros numegzt- labai jau plonytė ax.gif

stori virbalai + ploni moheros siūlai = gražus ir lengvas kaip debesėlis šalis smile.gif
Atsakyti
Man šaliai gražu tik ant kitų- pati nemėgstu. Tiksliau neturiu prie ko, ant ko, su kuo nešioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 14, 10:28)

o kodel nemeginai apvaliai nerti?

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 14, 13:26)
Man šaliai gražu tik ant kitų- pati nemėgstu. Tiksliau neturiu prie ko, ant ko, su kuo nešioti ax.gif

megzk ilga paltuka
bus papsipuosimas vesu vasaros vakara
Atsakyti
Neįsivaizduoju kaip- aš gi dar tik pradedanti mezgėja ax.gif Bet ten toks ploooooonas plooooonas siūliukas- pamezgiau mėginuką pabandymui, tai kaip pūkelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 13, 19:01)
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na suknyte tai pasakiska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ji man labai patiko..o gal mergytes zinot kaip gaut jos schema..noreciau nusimegs i vestuves varyt ... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 13, 21:01)
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ojeiiiiii kaip grazuuuu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 14, 14:08)
Sveikos hi.gif
Labai pas mus lyja, tai ir namuose drėgna, bet išdžius jau tuoj mirksiukas.gif gal jau ryt išeis nufotkint ir įdėt hihihi.gif
O dabar visaip mąstau, ką galėčiau iš tos moheros numegzt- labai jau plonytė ax.gif

Arual, nudek dar viena suknyte thumbup.gif nepaslaptis ko mes cia visos susirinkom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 15, 08:39)
Arual, nudek dar viena suknyte thumbup.gif nepaslaptis ko mes cia visos susirinkom drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Kaip tik ir as norejau Arual siulyti nusimegzti suknike. Pabandysiu paieskot savo sukauptuose modeliukuose - viena turiu minty mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomiai atrodo rolleyes.gif
user posted image

Idomu koks cia raštelis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 15 sausio 2008 - 09:15
labai grazi suknike
Atsakyti
Na tai kol kas laukiu jūsų superinių pasiūlymų, bet širdis linksta prie kokio visai paprastučio megztinuko- apačioj truputį kiauraraščio lengvai kad apačia banguotųsi, o visa kita- lygiuoju raštu- geroj eilėj gerom, blogoj- blogom mirksiukas.gif bet tikiuosi neišvytumėt iš savo gretų jei megztinį, o ne suknelę megzčiau? ax.gif aš parašius įrašyčiau kodinį žodį apačioj SUKNELĖ hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARUAL: 15 sausio 2008 - 11:26
Man labai graži ši tunika:
user posted image

Galima ir kaip suknikę tokią nusimegsti..., įkeliu ir schemą.
user posted image

Akys raibsta nuo visko, visko noriu, o laiko neturiu... cray.gif
Papildyta:
Ir dar viena graži suknelė, nelabai gal matosi, bet raštelis labai gražus...
user posted image
user posted image
Atsakyti