Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(simre @ 2007 12 11, 15:31)
Sveikos "ligonės",

vakar pavartinėjau naują berods "Mezginių pasaulis" numerį. Ten kažkur pradžioj yra tokia suknelė smėlio spalvos, kur apačia kiauraraštis, viršus megztas 3 geros 1 bloga, rankovės analogiškai. Užsikabinau už šitos suknelės juodai, tik norėčiau kažko elegantiškesnio. Pati nesu kūda, tai įsivaizduoju, kad reiktų modeliuko, kur viršus prigludes, o nuo krūtinės platėja, tik gal ne visai taip, kaip žurnale, o taip, kaip "gode" kirpimas būna. Gal turit kokių idėjų, modelių? Beveik viską perežiūrėjau suknelių temose, bet nerandu akį glostančio varianto.

tą patį žurnaliuką ir aš varčiau, ir atkreipiau dėmesį į tą suknelę mirksiukas.gif tik man kažkaip ji "grubiai" numegzta ir apskritai kažkokia ne tokia ant to modelio blink.gif stambesniam kūno sudėjimui aš rinkčiausi smulkesnius lapelius nei tame pavyzdyje ir viršų megzčiau lygiu raštu, nes man kažkaip negražiai apsitempę ten ant krūtinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2007 12 11, 15:52)
tą patį žurnaliuką ir aš varčiau, ir atkreipiau dėmesį į tą suknelę  mirksiukas.gif tik man kažkaip ji "grubiai" numegzta ir apskritai kažkokia ne tokia ant to modelio blink.gif stambesniam kūno sudėjimui aš rinkčiausi smulkesnius lapelius nei tame pavyzdyje ir viršų megzčiau lygiu raštu, nes man kažkaip negražiai apsitempę ten ant krūtinės  ax.gif

o gal kuri turit kompe ta suknele
baisiai idomu pasidare apie ka diskutuojat
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 12 11, 17:14)
o gal kuri turit kompe ta suknele
baisiai idomu pasidare apie ka diskutuojat

Tuoj pasistengsiu nufotkint ir idėt mirksiukas.gif
Va, jau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 11 gruodžio 2007 - 19:10
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 10, 23:13)
Man is akies ta suknele atrode aiski aiski, o su tuo rusisku aprasymu tai turetu buti balionas, nes tai uzdedi, tai nuimi.... Nieko nesupratau. As megzciau savo metodu, t.y. tikrai ne pagal sita aprasyma smile.gif Arba as neatidziai skaiciau, arba nupratau totaliai nuo aprasymu. Labiausiai man patinka, kai as pagal siula ir figura paskaiciuoju smile.gif www.phildar.com galima uzsisakyti ju gimtuosius katalogus. Jie paskaiciuoti tiksliai nurodytiesiems siulams, ir vidutiniam kvadratiniam mezgimui.

ačiū 4u.gif gerai, kad ne aš viena nesuprantu hihihi.gif bet blogai, nes dabar nezinau kaip megzt g.gif pirmai mezgiau nenuleidinedama iki puses sijono, o po to kas 6 eile nuleidinejau po 4 akis (2 is krastu ir dvi mezginio viduryje lygiagreciai) tai susiuvus gavosi sonuose balionai, nes kai susisiuvo gavosi, kad nuleista dvigubai doh.gif nu bet aisku pagrindine klaida buvo, kad nenuleidinejau nuo pat pradziu... kazin jei dabar pradeciau nuo pat apacios nuleidinet is pradziu kas 8 eiles po 2 akis is krastu, o po to kas 6 eile (nu cia ta A versija) gal gerai gautusi, bet bijau kad sonuose susibanguos unsure.gif kaip galvojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elia: 11 gruodžio 2007 - 19:16
QUOTE(simre @ 2007 12 11, 15:01)
Sveikos "ligonės",

vakar pavartinėjau naują berods "Mezginių pasaulis" numerį. Ten kažkur pradžioj yra tokia suknelė smėlio spalvos, kur apačia kiauraraštis, viršus megztas 3 geros 1 bloga, rankovės analogiškai. Užsikabinau už šitos suknelės juodai, tik norėčiau kažko elegantiškesnio. Pati nesu kūda, tai įsivaizduoju, kad reiktų modeliuko, kur viršus prigludes, o nuo krūtinės platėja, tik gal ne visai taip, kaip žurnale, o taip, kaip "gode" kirpimas būna. Gal turit kokių idėjų, modelių? Beveik viską perežiūrėjau suknelių temose, bet nerandu akį glostančio varianto.

oooo ir nieko neradai?! g.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2007 12 11, 19:56)
Tuoj pasistengsiu nufotkint ir idėt  mirksiukas.gif
Va, jau:
user posted image

g.gif kazkas cia toje sukneleje ne taip..... apatine dalis ir rankoviu galai kaip ir nieko, bet va virsus.....net nezinau ar cia tas stulpelis per platus, platina virsutine dali..... schmoll.gif ahhhhh o gal modelio krutine per plati blink.gif

siaip nieko.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 12 11, 21:34)

Hmmm... yra nemažai modelių, iš kurių galėčiau kai kurias detales pasiskolinti, bet, kad patiktų viskas "nuo iki" tai dar neradau. Jaučiu, kad teks kurt. Tiesa, tų visų papildomų nuorodų tai ypatingai sąžinigai neperkapsčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2007 12 11, 21:37)
Papildyta:
rankoviu galai kaip ir nieko,

Va, o man tie rankovių galai kaip tik nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2007 12 11, 21:41)
Hmmm... yra nemažai modelių, iš kurių galėčiau kai kurias detales pasiskolinti, bet, kad patiktų viskas "nuo iki" tai dar neradau. Jaučiu, kad teks kurt. Tiesa, tų visų papildomų nuorodų tai ypatingai sąžinigai neperkapsčiau  blush2.gif
Papildyta:

Va, o man tie rankovių galai kaip tik nepatinka  schmoll.gif

ne nu ryyyyyyyskiai merginos 'buferiai" per dideli ir suknele nekaip atrodo mirksiukas.gif as taip pat esu apskrita, bet tokio modelio suknytes man tinka thumbup.gif

simre, tada konstruok ax.gif turesi vienintele ir nepakartojama smile.gif

Atsakyti
Sveikos!!!!

Kabliuoju sauletaji golfa ir svajoju SVAJOJU apie juodmargi projekta!!!! Bet dar laikausi ir nepradedu. NU KAAAAIP - nepradedu, nes laiko totaliai neturiu smile.gif

ARUAL, ar aiskus buvo rankoviu paredymas? Ar isejo sumegz peciust? Sita, jei pavyko, tai gali gi procesa pafotkyt!!!!!! Ir idet sicia smile.gif

QUOTE(elia @ 2007 12 11, 20:15)
ačiū  4u.gif gerai, kad ne aš viena nesuprantu  hihihi.gif bet blogai, nes dabar nezinau kaip megzt  g.gif pirmai mezgiau nenuleidinedama iki puses sijono, o po to kas 6 eile nuleidinejau po 4 akis (2 is krastu ir dvi mezginio viduryje lygiagreciai) tai susiuvus gavosi sonuose balionai, nes kai susisiuvo gavosi, kad nuleista dvigubai  doh.gif nu bet aisku pagrindine klaida buvo, kad nenuleidinejau nuo pat pradziu... kazin jei dabar pradeciau nuo pat apacios nuleidinet is pradziu kas 8 eiles po 2 akis is krastu, o po to kas 6 eile (nu cia ta A versija) gal gerai gautusi, bet bijau kad sonuose susibanguos  unsure.gif  kaip galvojat?

As tai manau kad pakankamai ilga suknia nuiminet tik is sonu nesveika. Galvoju, daryciau ar pynes (baisasu retumo, galima ne istisines), ar dar ka - bet kad iseitu per 4-6 vietas per mezginio ploti ir dar sonuose nuiminet. Tokiu dalykeliu pakanka keliu per visa mezgima. Jei parasiau kinu rastu, prasau klaust :0 Gal parasysiu aiskiau. Arba papaisysiu. Bet paisymai - tik savaitgali.

Sita, galima, pakomentuosiu ta suknele kiaurarastis/nekiaurarastis? Viskas ten butu gerai pakeitus modeli, jos liemenele, suknele ir tos sukneles spalva. Nu ax.gif va smile.gif Kaip parasiau, tai rolleyes.gif aisku, kas man patinka, ne?

Kaip cool.gif tandemas?
Atsakyti
pasirodo, ne man vienai ta suknelė neaiški atrodė biggrin.gif

o mezgimai vyksta kaip iš pypkės - pavirtusi į kalėdų bobutę newyear.gif , pradėjau megzti krikštadukrai suknelę wub.gif bet kadangi niekad nemezgusi vaikams (mergytei 1,5 metų), plius paskutinį kartą mačiau krikšto dukrą per jos krikštynas prieš beveik 3 mėnesius, tai vakar numezgusi suknelės nugarą susimąsčiau ar pataikysiu su dydžiu g.gif doh.gif. kad ir kaip norėjosi staigmeną padaryti, matyt teks mamytei skambinti ir prašyti, kad daug maž savo vaiką apmatuotų centimetrais biggrin.gif
Atsakyti
Niu ką tandemas drinks_cheers.gif Raportuoju bigsmile.gif Pukai pabaigiau ir rankoves, susiuvau, primatavau thumbup.gif .Liko apykaklė, juostelė, bumbuliukai jei siūlų liks, nes labai jų nori surišimui.Bet ramai sedėt negaliu schmoll.gif galvoju apie savo pilką grožį.Bet kuo labiau galvoju tuo labiau abejoju g.gif .Kas čia dabar g.gif ????????Eiliuotai pradėjau g.gif ??????Kaži ar aš "įkasiu " tą raštą?Et jau apsisprendžiau tuo labiau kad pas mus čia tokia palaikymo komanda drinks_cheers.gif , kad trauktis nėra kur.
Gadget mirksiukas.gif , niu kas čia dabar g.gif ?Turi focių, o proceso saulėto projekto neparodai.Mums taip reikia saulės ir šilumos.Jei tik yra ką rodyt, tai prašom prašom. Labai laukiam.
Dovyda mirksiukas.gif , kaip siūliukai?Ar jau atkeliavo, gal procesas toliau vyksta?
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 12 11, 21:37)
g.gif kazkas cia toje sukneleje ne taip..... apatine dalis ir rankoviu galai kaip ir nieko, bet va virsus.....net nezinau ar cia tas stulpelis per platus, platina virsutine dali..... schmoll.gif ahhhhh o gal modelio krutine per plati 

Še tau kad nori blink.gif ... tai pykstam, kad visi modeliai ant manekenių kūdenų parodyti ir svaigstam "iš kur gaut tokią manekenišką figūrą", o kai drabužėlis ant normalios moteriškaitės uždėtas- vėl blogai... doh.gif O man patinka, kai madas demonstruoja eilinės moterytės, tuomet gal nėra taip efektinga, bet užtat galima ir sau prisitaikyt, ir šiaip įvertint, kas kokiai figūrai tinka...
Atsakyti
tai viskas gerai, kad "modeliuoja" nestandartinių figūrų moterytės, aš labai už šią mintį thumbup.gif bet kai demonstruojamas drabužėlis nelabai atitinka kūno proporcijų, tada ne kas. bet, kaip jau sakė edinka, taip galima atrasti/pamatyti kas tinka, o kas nelabai, tam tikroms figūroms bigsmile.gif
ir tai yra gerai, aš manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eferika: 12 gruodžio 2007 - 09:30