Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 11, 19:32)
Dėl metražo ir aš labai abejoju  g.gif  Tikrai per daug ten prirašyta jo...

Kažkuri minėjo, kad nepatingės ir pamatuos  bigsmile.gif  Gal tada ir sužinosim teisybę  rolleyes.gif

na pamatavau tuos su 50% ozkos vilna...apie 110m is 163 zadetu.. schmoll.gif
mastau! ar eiti i norfa pakonfliktuot? g.gif lotuliukas.gif

o jus ten su tais Gadgetiniais irgi pasimatuokit, mano manymu ten is viso kokie 30m bus... schmoll.gif
Atsakyti
ups is 263m!!!!!!!!!!! zadetu tik........110 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 12, 00:56)
Papildyta:
Papildyta:
tsssss  blush2.gif aaaa apie ka jus cia merginos? g.gif nieko nezinau, nieko nesuprantu mirksiukas.gif .....mirksiukas:  ACIU4u.gif

oiiiiii labai atsiprasau visu sukneliautoju, kad as cia taip ne i tema su tais savo sportbatukais parabegau verysad.gif imesiu, ka turiu apie juos...bet galiu pasakyt, kad aprasymu beveik nesinaudojau, neriau daugiau pagal nuotraukytes, be to jis ten yra ne visas, kazkur dalis prapuole doh.gif sekmes, jei, ka klauskit.

Oi, aciu aciu uz schemute. clap.gif

O del siulu, mergaites, jus cia nustebinot... g.gif Tai ka, dabar pries perkat siulus teks ju metraza issimatuoti tiesiog parduotuveje, ypac tu pigesniu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~saulyte~: 12 sausio 2008 - 10:28
tikrai kazkokie x-failai su tais siulais ir ju metrazu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 12, 11:14)

Nu va. Tai kai paskaičiuoji, ne tokie jie ir pigūs. blush2.gif Bet ir nesąmonė. O ten ne Lietuvos firmos? Būtų galima skųstis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 12, 11:14)

Nu nieko sau blink.gif sakyciau kokiu 10 metru truksta, ir tai negrazu, o cia g.gif mad.gif bash.gif Nebent kinijoj metrai kitokie lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos sukneletosios.
kaip einasi?
as rezgu savo suknelyte su trumpom rankovytem, trupuciu pyniu ir t.t...nurezgiau jau puse sijonines dalies ir kylant aukstyn stai koks klausimas neramina
noriu kad rakovytes butu trumpuliukes tokios kaip tos pilkos su istrizuojanciom pynem daug maz, is pradziu galvojau reglana daryt, bet kuo toliau tio labiau abejoju kaip atrodys trumparankovis reglanas ir kaip tada daryt kakl iskirpte
kakla neasisprendziu ar daryt V formos ar auksta
gal kam kokiu ideju stebuklingu kyla?
va meginu dar parodyt kas man gaunasi, tik jau dabar turiu dvigubai daugiau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 sausio 2008 - 12:15
Sveikos smile.gif
Šiandien Maximoj nusipirkau kokių tai rusiškų siūlų - sudėtis 50% ožkos pūkų, 50% vilna, 50g/225 m, rekomenduoja megzt 3 nr virbalais, kaina 4,99 lt. Kažin, ar vykęs mano pirkinys g.gif Spalva tamsiai mėlyna, kitokių tokios rūšies nebuvo.

P.S. man jau turbūt reiktų kreiptis į priklausomybės ligų centrą, bet kai pamačiau šiandien kas darosi rankdarbių/siūlų parduotuvėse, pagalvojau, kad dar palauksiu - mūsų tokių DAUG ...
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 12, 00:44)
na pamatavau tuos su 50% ozkos vilna...apie 110m is 163 zadetu.. schmoll.gif
mastau! ar eiti i norfa pakonfliktuot? g.gif  lotuliukas.gif

o jus ten su tais Gadgetiniais irgi pasimatuokit, mano manymu ten is viso kokie 30m bus... schmoll.gif

Tai kad ten lyg 263, o ne 163 g.gif turėtų būti...

gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif Už tokius dalykus blink.gif

Reikia gal pasikreipti kur nors? Į vartotojų tarybą ar kaip ten? g.gif
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2008 01 12, 10:52)
Nu va. Tai kai paskaičiuoji, ne tokie jie ir pigūs. blush2.gif Bet ir nesąmonė. O ten ne Lietuvos firmos? Būtų galima skųstis. blush2.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Tai ką darom?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 01 12, 13:28)
Sveikos smile.gif
Šiandien Maximoj nusipirkau kokių tai rusiškų siūlų - sudėtis 50% ožkos pūkų, 50% vilna, 50g/225 m, rekomenduoja megzt 3 nr virbalais, kaina 4,99 lt. Kažin, ar vykęs mano pirkinys  g.gif  Spalva tamsiai mėlyna, kitokių tokios rūšies nebuvo.

P.S. man jau turbūt reiktų kreiptis į priklausomybės ligų centrą, bet kai pamačiau šiandien kas darosi rankdarbių/siūlų parduotuvėse, pagalvojau, kad dar palauksiu - mūsų tokių DAUG ...

apie priklausomoybe rankdarbiam, siuliukam, karoliukam visokiem tai jau net baisu pagalvot doh.gif kazkokia manija man, liga baisiausia. nors namie atsargu siek tiek yra, bet vis tiek kazkaip sudetinga praeit pro siulu lentynas prekybcentriuose, o jau nekalbu jei asimaiso pakeliui kokia rimtesne siulu parduotuve doh.gif ax.gif ax.gif ir blogiausia, kad su keliais kamuoliukais arba sakykim, vienos rusies as neapsieinu, man visko norisi. gerai jei einu su tikslu, kazkokiam konkreciam pirkiniui, o jei tik siaip uzklystu, tai jau sakes mano iniginei, gerokai nukencia ji vargse blush2.gif blush2.gif

vat pirkau siulus sijonui, bet itariu suknele iseis ten, niu ziuresiu kai pradesiu nerti,matysiu kiek siulu sueina.
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 01 12, 12:49)

vat pirkau siulus sijonui, bet itariu suknele iseis ten, niu ziuresiu kai pradesiu nerti,matysiu kiek siulu sueina.

o koki zadi nerti?
as balsuoju uz suknele biggrin.gif
nuo apacios darysi?
ziemine ar vasrine?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 12, 14:39)
o koki zadi nerti?
as balsuoju uz suknele biggrin.gif
nuo apacios darysi?
ziemine ar vasrine?

vat kad zinociau kokia tiksliai tai butu paprasta. tik viena aisku, ilgis tures buti truputi zemiau keliu, tai nezinau kaip padaryti nebobiska kad butu(turiu bedu su venom, tai reikia kazkaip suktis is padeties). maciau kelis rastelius kurie tiktu, bet dar reikia palaukti. kai pagimdysiu matysiu kokie svorio kritimo/augimo tempai ir labai nuo to priklausys. jei sijona darysiu tai nuo virsaus megsiu, suknele, nezinau koki modeli issirinksiu. siulas nera labai plonas, uz maxi gal pora kartu storesnis, tai greiciau gal i pavasarini varianta tiktu, dar vasarai nieko, bet ziema itariu gana salta butu. aisku, su pamusalu, man vis paranoja, kad nesitampytu g.gif o dar gi siulas siek tiek blizga g.gif

na, dar pries sita darbeli turiu suplanavus juoda megztuka, tai iki kol sijono/sukneles eile ateis, manau nuspresiu ka daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evax: 12 sausio 2008 - 14:10