QUOTE(simre @ 2008 01 12, 13:28)
Sveikos
Šiandien Maximoj nusipirkau kokių tai rusiškų siūlų - sudėtis 50% ožkos pūkų, 50% vilna, 50g/225 m, rekomenduoja megzt 3 nr virbalais, kaina 4,99 lt. Kažin, ar vykęs mano pirkinys
Spalva tamsiai mėlyna, kitokių tokios rūšies nebuvo.
P.S. man jau turbūt
reiktų kreiptis į priklausomybės ligų centrą, bet kai pamačiau šiandien kas darosi rankdarbių/siūlų parduotuvėse, pagalvojau, kad dar palauksiu - mūsų tokių DAUG ...
apie priklausomoybe rankdarbiam, siuliukam, karoliukam visokiem tai jau net baisu pagalvot
kazkokia manija man, liga baisiausia. nors namie atsargu siek tiek yra, bet vis tiek kazkaip sudetinga praeit pro siulu lentynas prekybcentriuose, o jau nekalbu jei asimaiso pakeliui kokia rimtesne siulu parduotuve
ir blogiausia, kad su keliais kamuoliukais arba sakykim, vienos rusies as neapsieinu, man visko norisi. gerai jei einu su tikslu, kazkokiam konkreciam pirkiniui, o jei tik siaip uzklystu, tai jau sakes mano iniginei, gerokai nukencia ji vargse
vat pirkau siulus sijonui, bet itariu suknele iseis ten, niu ziuresiu kai pradesiu nerti,matysiu kiek siulu sueina.
Startas 2012-10-02