Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Be galo graži suknelė wub.gif
Nertos labai gražu wub.gif

user posted image

Neteko šios matyti prekyboje ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 11 sausio 2008 - 16:44
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 01 11, 16:43)
Be galo graži suknelė wub.gif 
  Nertos labai gražu  wub.gif 

user posted image

Neteko šios matyti prekyboje  ?  unsure.gif

Papildyta:
Sorry, kažką ne taip paspaudžiau... doh.gif
Prekyboje tai nemačiau, bet ankstesnėse temose man regis ji buvo aptarinėjama... Buvo tokia balta su juodu pamušalu ir juoda su baltu...
Reiktų pasivaikščioti po ankstesnes suknelių temas.., arba aš kažką jau maišau... ax.gif

Suknikė tikrai graži!
Atsakyti
Prisiskaičius čia jūsų čiulbėjimų apie norfinius siūlus neiškenčiau doh.gif , taip užsinorėjau... Nuvariau šiandien ir prisipirkau visą krūvą lotuliukas.gif
Tų margų su ožkos vilna (kur mažas metražas) - visą dėžutę bigsmile.gif , O tų pusvilnonių net dviejų spalvų doh.gif lotuliukas.gif Rusvų-rausvų 10 matkelių (gtal kokią suknelę susirauksiu rolleyes.gif ), o baltų-rožinių 4 (bus mano mergytei kas nors wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 08, 22:16)

stai vieni - 2.79LT, visi duomenys etiketeje matyt  rolleyes.gif

user posted image

o sitie 100% poliakrilas, 50gr/263m, kaina..... lotuliukas.gif 1.49LT, pirkau, nes labai jau spalva man patiko thumbup.gif

user posted image

tokius zydrus ( kur 50% ozkos vilna) kaip jusu pirmieji pirkau Norfoj su mintim, kad iseis megztinukas ( pagal metraza ) 4 matkeliai virs 1000 m, o gavosi liemenyte dukrytei gal suklydo del metrazao.... idomu butu, kaip Jums sekesi prasisukt su jais????
Atsakyti
sveikos. jau trecia savaite galvoju apie sia suknele, labai ji man patinka, bet vis bijau pradeti... atrodo paprastute tokia, bet bijau to ardymo, jei kas nesigaus. gal kas suprantat geriau, nuo kur ji pradeta megzti, kaip tas kiaurarastis ismegztas? Gal kas pagelbetu man, buciau labai dekinga. ax.gif
http://images.google...p...nw=80&prev=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 11 sausio 2008 - 18:31
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 11, 18:23)
tokius zydrus ( kur 50% ozkos vilna) kaip jusu pirmieji pirkau Norfoj su mintim, kad iseis megztinukas ( pagal metraza ) 4 matkeliai virs 1000 m, o gavosi liemenyte dukrytei  gal suklydo del metrazao.... idomu butu, kaip Jums sekesi prasisukt su jais????

Dėl metražo ir aš labai abejoju g.gif Tikrai per daug ten prirašyta jo...

Kažkuri minėjo, kad nepatingės ir pamatuos bigsmile.gif Gal tada ir sužinosim teisybę rolleyes.gif
Atsakyti
tai gal kur metrazas, turejo buti ne 263m., o 63m biggrin.gif todel taip mazai ir iseina.
Atsakyti
nu ner labai mazyte liemenyte
http://img99.imagesh...cture175jo4.jpg
kiek nesiojo, tai atrodo gerai, dar nesivelia mirksiukas.gif mezgiau 4 nr virbalais, tai gal reikejo dar storesniais g.gif
Atsakyti
OOOOOOOOo kaip sauniai gavosi,saunuole! 4u.gif As irgi turiu tu "mazo metrazo "siulu 4 matokus bordo spalvos rolleyes.gif Kaip tik pirkau del liemenes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 01 11, 19:07)
OOOOOOOOo  kaip sauniai gavosi,saunuole! 4u.gif  As irgi turiu tu "mazo metrazo "siulu 4 matokus  bordo spalvos  rolleyes.gif  Kaip tik pirkau del liemenes  mirksiukas.gif

ta va liemenei uzteks mirksiukas.gif galvoju, jei dar tokios spalvytes gauciau tai rankovytes priraizgyciau .... paskuj gal dar pailginciau ir gautusi i suknyciu tema biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2008 01 11, 19:29)
sveikos. jau trecia savaite galvoju apie sia suknele, labai ji man patinka, bet vis bijau pradeti... atrodo paprastute tokia, bet bijau to ardymo, jei kas nesigaus. gal kas suprantat geriau, nuo kur ji pradeta megzti, kaip tas kiaurarastis ismegztas? Gal kas pagelbetu man, buciau labai dekinga.  ax.gif
http://images.google...p...nw=80&prev=

Mano galva, tai tas kiaurarastis vaseliu nertas, nuo jo ir reiktu pradet. smile.gif O paskui i apcia sijonuka darytum doh.gif
As pradejau pries pora dienu kitokia megzt - tai virsutine dali beveik ir turiu (uz kokios valandos turesiu), o tada reiks pradet sijonuka galvot. Sekmes kuryboje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 11, 07:39)
OT, nesuknelintojos... Kvykauja sau tyliai ties baisuliniais nesukneliniais groziais...

KAIP NORIU megzt. Bet susilaikau. Ommmmm

Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2008 01 11, 01:48)
Dovyda, jėginiai bačiukai...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , tikiuosi aš čia visai tyliai..  ax.gif

Papildyta:
QUOTE(neringata @ 2008 01 11, 11:25)
na jau tu taip tyliai apie tokį grožį wub.gif Aš giliai sujaudinta iš susižavėjimo nuo tokių mažų mielų niekučių  thumbup.gif  thumbup.gif

tsssss blush2.gif aaaa apie ka jus cia merginos? g.gif nieko nezinau, nieko nesuprantu mirksiukas.gif .....mirksiukas: ACIU4u.gif

oiiiiii labai atsiprasau visu sukneliautoju, kad as cia taip ne i tema su tais savo sportbatukais parabegau verysad.gif imesiu, ka turiu apie juos...bet galiu pasakyt, kad aprasymu beveik nesinaudojau, neriau daugiau pagal nuotraukytes, be to jis ten yra ne visas, kazkur dalis prapuole doh.gif sekmes, jei, ka klauskit.

va cia viskas, ka apie tuos begiojamuosius turiu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ir dar karta tikrai labai atsiprasau sukneliautoju wub.gif pasitaisysiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 12 sausio 2008 - 00:13