Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Kokie fainuoliai wub.gif būtų galima tokius virbalais, tai ir aš bandyčiau, nes vašeliu taip nemoku ax.gif
Atsakyti
Dovyda, gal galėtum to grožio schemutę atsiūsti man i e-meilą (rasiuukas@yahoo.com) ar aprašymą kokį? Norėčiau savo draugės leliukui tokius nunerti, bet niekad tokių nesu dariusi ir net nežinau nuo ko pradėti... Niu labai jau jie faini, negaliu atsižiūrėti... ax.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 10, 23:17)
ouztai neriu visokius mazus mielus niekucius ax.gif (parodysiu tyliai mirksiukas.gif ) tssssssssssss niekas nemate blush2.gif

yahoo.gif ploja.gif thumbup.gif aš čia visai tyliai topsecret.gif
Priglaudžiau idėją blush2.gif Nors siūlų neturiu. Ir schemos. Bet žiauriai užsimaniau savo bičiukui tokių wub.gif
Atsakyti
Dovyda labaaaaai grazu 4u.gif 4u.gif
Gal ir man schemute pametetum ax.gif dianulyte@yahoo.com 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal tą schemutę viešai įmesk- nemanau, kad kas supyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 11, 14:57)
O gal tą schemutę viešai įmesk- nemanau, kad kas supyks mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai, ką?
Atsakyti
Labai noriu nusinerti suknele... va šito maudymuko viršutinės dalies rašto reikėtų
user posted image
bandžiau iš paveikslėlio nert,bet nelabai sekėsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 11, 00:17)

baciukai super thumbup.gif , gal tikrai galetum kokia schema ar aprasyma, nes jau tokie mieli wub.gif noriu as ir savo padauzom.
Atsakyti
kokie fainuciai batukai........ thumbup.gif
Atsakyti
jau radau raštelį čia pas jus.. thumbup.gif reikės išardyti savo nesamonę ir pradėti iš naujo..jei ir vėl nepavyks,tai jau nežinau ką reikės daryt blink.gif
Atsakyti
Ir as prasau batuku schemutes, bent jau uzuominos kaip ka nerti. 4u.gif Mano mazius pradeda vaikscioti,tai tokie batukai butu pats tas po namus sliauzioti. bigsmile.gif
Ir manau, niekas nesupyktu,jei ja idetum cia visoms. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~saulyte~: 11 sausio 2008 - 16:32
Dovyda, schemos !!! schemos!!! schemos!!! lotuliukas.gif
Visos visos labai prasom ax.gif
Atsakyti