Kokie fainuoliai būtų galima tokius virbalais, tai ir aš bandyčiau, nes vašeliu taip nemoku
Dovyda, gal galėtum to grožio schemutę atsiūsti man i e-meilą (rasiuukas@yahoo.com) ar aprašymą kokį? Norėčiau savo draugės leliukui tokius nunerti, bet niekad tokių nesu dariusi ir net nežinau nuo ko pradėti... Niu labai jau jie faini, negaliu atsižiūrėti...
QUOTE(dovyda @ 2008 01 10, 23:17)
ouztai neriu visokius mazus mielus niekucius (parodysiu tyliai ) tssssssssssss niekas nemate
aš čia visai tyliai
Priglaudžiau idėją Nors siūlų neturiu. Ir schemos. Bet žiauriai užsimaniau savo bičiukui tokių
Dovyda labaaaaai grazu
Gal ir man schemute pametetum dianulyte@yahoo.com
Gal ir man schemute pametetum dianulyte@yahoo.com
O gal tą schemutę viešai įmesk- nemanau, kad kas supyks
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 11, 14:57)
O gal tą schemutę viešai įmesk- nemanau, kad kas supyks
tikrai, ką?
Labai noriu nusinerti suknele... va šito maudymuko viršutinės dalies rašto reikėtų
bandžiau iš paveikslėlio nert,bet nelabai sekėsi
bandžiau iš paveikslėlio nert,bet nelabai sekėsi
QUOTE(dovyda @ 2008 01 11, 00:17)
baciukai super , gal tikrai galetum kokia schema ar aprasyma, nes jau tokie mieli noriu as ir savo padauzom.
kokie fainuciai batukai........
jau radau raštelį čia pas jus.. reikės išardyti savo nesamonę ir pradėti iš naujo..jei ir vėl nepavyks,tai jau nežinau ką reikės daryt
Ir as prasau batuku schemutes, bent jau uzuominos kaip ka nerti. Mano mazius pradeda vaikscioti,tai tokie batukai butu pats tas po namus sliauzioti.
Ir manau, niekas nesupyktu,jei ja idetum cia visoms.
Ir manau, niekas nesupyktu,jei ja idetum cia visoms.
Dovyda, schemos !!! schemos!!! schemos!!!
Visos visos labai prasom
Visos visos labai prasom