Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(eya @ 2008 01 10, 12:24)
Grazu!! thumbup.gif  Tik siulu tiek tikrai neuzteks. merginos sijonus nerdamos po 2-3 kamuoliukus Maxi suneria (as pati neatsimenu kelis sunaudojau garsiajam VS sijoniukui). Taip kad nusiteik, kad reiks papildyt siulu atsargas  biggrin.gif 4u.gif

Aš tik sijonuką ir darausi smile.gif Prie prailgintos bliuskytės mirksiukas.gif Ankstesniam psl įkėliau darbo pradžią smile.gif
Atsakyti
Per pietus buvau nulėkus iki Norfos karsta.gif visa sukaitau nes kelias tolimas pėsčiomis o dar prisnigo ir takeliai nevalyti doh.gif nusipirkau ir aš siūlų tų ADA su avies ir ožkos vilnom. Bet Spartos Norfoje kiekvienos spalvos tik po 8 matkelius yra o kitokių siūlų iš vis nėra. Reiks kažką megzti. Bet dabar galvoju aš siūlus vis perku ir perku bet mezginių parodyti tai negaliu nes niekaip nepabaigiu doh.gif
Bet šituos siūlus megsiu storais virbalais tai turėtų darbas greitai eitis biggrin.gif viena karta mezgiau storais siūlais su 8 Nr virbalais tai paprastutę liemenę nusimezgiau per vakarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 01 10, 13:22)
aš neseniai mezgiau šalį 9 nr. Tai irgi, kol įpratau, nebuvo to galima pavadint mezgimu  lotuliukas.gif  doh.gif , greičiau kokiu kabliavimu. O po to visai patiko - veža geras mezgimo tempas thumbup.gif
o tu gadget3, tikrai čia marketingu užsiiminėji tongue.gif  4u.gif Ir tau puikiai sekas 4u.gif  mirksiukas.gif

Aj, būna, kad pamatau, ir žinau, kad žmogiukams patiktų, bet PVZ nevaikšto TEN arba TAIP KAIP AŠ smile.gif

Turiu draugaičių ir biškį fyfukių, tai peveze joms NORFA ne lygis (maistui, ne siūlams, nes josios ir nemezga), bet tos draugaitės kitais kantais LABAI fajjjnos, tai tuos kitus kantus ir žiūriu.

O čia man užvežė, kad tokie dizaineriniai siūleliai, ir kaina nedizainerinė smile.gif Nes net jei liemenei prireiks 8 gabaliukų, o tunikai - kokių 16, tie daiktai atrodys super!!!!!

NORS - man sakė, pati dar nemačiau - ir tuos dizaineriškus siūlus italams pagamina ir pardavimui paruošia TURKAI... Turkijoje.

QUOTE(jufka @ 2008 01 10, 13:50)
Per pietus buvau nulėkus iki Norfos  karsta.gif visa sukaitau nes kelias tolimas pėsčiomis o dar prisnigo ir takeliai nevalyti  doh.gif nusipirkau ir aš siūlų tų ADA su avies ir ožkos vilnom. Bet Spartos Norfoje kiekvienos spalvos tik po 8 matkelius yra o kitokių siūlų iš vis nėra. Reiks kažką megzti. Bet dabar galvoju aš siūlus vis perku ir perku bet mezginių parodyti tai negaliu nes niekaip nepabaigiu  doh.gif
Bet šituos siūlus megsiu storais virbalais tai turėtų darbas greitai eitis biggrin.gif viena karta mezgiau storais siūlais su 8 Nr virbalais tai paprastutę liemenę nusimezgiau per vakarą biggrin.gif

Siunčiu mezginių baigimo ir užkrėtimo suknelėmis bangas. Daug daug bangų!
Atsakyti
na gadget3 nereikia čia taip teisintis, juk mes už bet kokią info apie megztus dalykėlius drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 10 sausio 2008 - 13:05
Jezau jezau, atrodo as savo suknia/sarafana vel ardysiu. keturiu naktu darbas vis per niek.... sad.gif tikrai man per kietas tas rastelis, turbut pabandysiu nert tavo niuma pavyzdziu ....
Atsakyti
Mate, tik pabandyk dar neišardžius nusinert pavyzdėlį ir tuo mano raštuku. Nes jis man irgi toks link kietoko gaunasi. Net nžnau ar po skalbimo kas pasikeis g.gif Kad paskui nebūtų jog nuo vilko bėgai, ant meškos užtaikei unsure.gif
Atsakyti
niuma, as jau nebezinau ka daryt... mano tos bangeles yra i 7 stulpeliu, gal tikrai pabandyt daryt is kokiu 5 ar 6. O pavyzdeliu isnertu turiu dafiga ir biski , jau ta etapa praeita savaite praejau, teks is naujo i ta pacia upe bristi smile.gif . ojojoj , vargas man vargas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 10, 14:30)
Jezau jezau, atrodo as savo suknia/sarafana vel ardysiu. keturiu naktu darbas vis per niek.... sad.gif tikrai man per kietas tas rastelis, turbut pabandysiu nert tavo niuma pavyzdziu ....

o gal be reikalo tu cia manai , kad rastelis per kietas g.gif manau "kietesnis" sarafanui ar saip nertam daiktui netgi geriau, ne taip tys ir forma geriau laikys mirksiukas.gif

na o mano sukneles nerimo fronte visiskas štilis.... blush2.gif nu nekyla rankeles dar..... uztai neriu visokius mazus mielus niekucius ax.gif (parodysiu tyliai mirksiukas.gif ) tssssssssssss niekas nemate blush2.gif

http://xs.to/xs.php?...f=sp_004188.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 10 sausio 2008 - 23:25
QUOTE(dovyda @ 2008 01 10, 23:17)
o gal be reikalo tu cia manai , kad rastelis per kietas g.gif manau "kietesnis" sarafanui ar saip nertam daiktui netgi geriau, ne taip tys ir forma geriau laikys mirksiukas.gif
na o mano sukneles nerimo fronte visiskas štilis.... blush2.gif nu nekyla rankeles dar..... uztai neriu visokius mazus mielus niekucius ax.gif (parodysiu tyliai mirksiukas.gif ) tssssssssssss niekas nemate blush2.gif

Dovyda, jėginiai bačiukai... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tikiuosi aš čia visai tyliai.. ax.gif
Atsakyti
OT, nesuknelintojos... Kvykauja sau tyliai ties baisuliniais nesukneliniais groziais...

KAIP NORIU megzt. Bet susilaikau. Ommmmm
Atsakyti
Labas rytas, su penktadieniu!!!! 4u.gif
vakar pradejau nert kitu rasteliu (bet labai panasiu) ir gaunasi minksciau (nors paskutinio to darbo gabalo dar neisardziau, maza ka smile.gif ) . paskaiciau ka sako dovyda , kad gal geriau kieciau ir jau vel nieko nebezinau. Bet greiciausiai tai nersiu naujoviskai, tik dar to senojo neardysiu (kol turesiu svieziu matkeliu), nes labai jau sirdi sopa unsure.gif
Dziaugiuos, kad savaitgalis arteja, oi visos dirbancios - pavarysim dabar jau , a ne!? biggrin.gif
Papildyta:
dovyda, ir as tyliai tyliai - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 11, 00:17)
uztai neriu visokius mazus mielus niekucius ax.gif (parodysiu tyliai mirksiukas.gif ) tssssssssssss niekas nemate blush2.gif

na jau tu taip tyliai apie tokį grožį wub.gif Aš giliai sujaudinta iš susižavėjimo nuo tokių mažų mielų niekučių thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti