Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Taip ir darysiu, nors vienos rankovės pusė jau yra, bet va niekaip neįsivaizduoju tų prisegimų doh.gif kaip tas rankoves ir kuo prisegsiu doh.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS, SURAITYTAS!!! biggrin.gif siandien autobuse taip uzsnudau, kad savo stoteles vos nepramiegojau.... smile.gif va ka daro - ketvirtas vakaras naktinejimu prie mano to nelaimelio (sarafano).
Niuma, man tavo rastelis labai graziai atrodo, truputi neiziuriu - ar tos bangles irgi is dvieju eiluciu padaromos, kaip pas mane, ar kiekviena eile neriant po bangele gaunasi?
Vakar suneriau visa 'matkeli' siulu ir gavau 14 cm aukscio mezgini - per abi puses. Pasiskaiciavau, kad 6 pirktu matkeliu niekaip neuzteks. O jei negausiu dapirkt? Ka daryyyytttt???????? Ir siaip pagalvojau kad arti kilogramo suknelei be rankoviu - cia gi labai daug! Gal reikia rasta keisti i koki skalsesni????
Patarkit, prasau, nes jau antra savaite del tos suknios/sarafano is proto kraustausi.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 10, 09:09)
Taip ir darysiu, nors vienos rankovės pusė jau yra, bet va niekaip neįsivaizduoju tų prisegimų doh.gif kaip tas rankoves ir kuo prisegsiu doh.gif

Na galima padaryti sagutėmis, sasagėlėmis ar taip pavinamom lipučkom biggrin.gif pvz.: pačia suknele kur turi būti rankovės apnerk kokiu idomesniu rašteliu ir iš vidinės pusės prisiūk sagutes nedideles (tokios kaip marskiniuose) o prie rankovių kilputes. Turėtų gražiai atrodyti tarsi su sparneliais. Taip pat gali panaudoti ir kokias dekoratyvines masyvesnes sagas prisiuvusi prie prie suknelės viršaus. O jei nenori kad matytusi o būtų vientisa naudok sasagutes (tiksliai nežinau kaip vadinasi, tai tokios kur susispaudžia) manau su jomis būtų patogiau nei su sagomis
Atsakyti
Labas rytas, norfos šturmuotojos! 4u.gif Visgi įsigijau vakar aš tuos norfinukus, šviesiai pilkus tokius iš gadget3 nuotraukos. user posted image
Planuoju megzt ilgą liemenę.
Tikrai iš pažiūros šilti atrodo, tik va nežinau, ar 8 užteks - išeiga tikrai didelė. Pamezgiau mėginuką - kaip angulytė sakė, tikrai reikalauja 6 ar 7 nr. virbalų. Šiaip kol kas jais patenkinta wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 10, 02:33)
ne nu va as galvoju...Gadget, tau Norfa is viso turetu koki procentuka primoket g.gif ale uz reklama gi visos is visu miestu!! I norfaaa , i norfaaaaa  siulu, sulu!!

ps adresiuka gavai mano?

Niu tai reikėėėėės kažką galvoti (dėl NORFOS). Šaunuoliai jie, kad ne tik akrilaną vežasi smile.gif

O tie siūliukai, kai palygini su itališku CASA Lana atitikmeniu, tai pigienų pigiena smile.gif

QUOTE(angulyte @ 2008 01 10, 08:20)
Ui, ir as nepaklausiau - o mano adresiuka ar gavai ?
Nu gi  mergikes, tai kaip apsiprekinot vakar?

Adresiukus jumi gavau, gi laiškus parašiau. Ir atsakymų gavau jau! Šįvakar užsiimsiu kūryba, o po to teks savaičikei atsijungti. Nes teks smile.gif

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 10, 09:40)
Aš va dabar galvoju- man rankovės sustojo- nesimezga kažko- gal man daryti tą suknelę be rankovių- pvz. nešiočiau ant kokio golfo? arba, kaip kažkuri sakė- padaryti rankoves prisegamas (neįsivaizduoju kolkas kaip)

Gera mintis, jei tik gyyydo (tingėjimą) mirksiukas.gif

Kaip tigrinis triušelis jufka tau superiškai patarė!

QUOTE(Mate @ 2008 01 10, 10:21)
LABAS RYTAS, SURAITYTAS!!!  siandien autobuse taip uzsnudau, kad savo stoteles vos nepramiegojau.... va ka daro - ketvirtas vakaras naktinejimu prie mano to nelaimelio (sarafano).
Niuma, man tavo rastelis labai graziai atrodo, truputi neiziuriu - ar tos bangles irgi is dvieju eiluciu padaromos, kaip pas mane, ar kiekviena eile neriant po bangele gaunasi?
Vakar suneriau visa 'matkeli' siulu ir gavau 14 cm aukscio mezgini - per abi puses. Pasiskaiciavau, kad 6 pirktu matkeliu niekaip neuzteks. O jei negausiu dapirkt? Ka daryyyytttt???????? Ir siaip pagalvojau kad arti kilogramo suknelei be rankoviu - cia gi labai daug! Gal reikia rasta keisti i koki skalsesni????
Patarkit, prasau, nes jau antra savaite del tos suknios/sarafano is proto kraustausi....

Maniaaaake, labas rytas bigsmile.gif

Manyčiau, ties sijono kraštu gali ir lenvesniu raščiuku žaisti, juk vis viena pasijonis kaipo toks - numatytas?

Tuoj pabandysiu rasti savo minties įvaizdinimą.

QUOTE(neringata @ 2008 01 10, 10:24)
Labas rytas, norfos šturmuotojos! Visgi įsigijau vakar aš tuos norfinukus, šviesiai pilkus tokius iš gadget3 nuotraukos. user posted image
Planuoju megzt ilgą liemenę.
Tikrai iš pažiūros šilti atrodo, tik va nežinau, ar 8 užteks - išeiga tikrai didelė. Pamezgiau mėginuką - kaip angulytė sakė, tikrai reikalauja 6 ar 7 nr. virbalų. Šiaip kol kas jais patenkinta

blush2.gif

Kokios jumi fajjjnos!!!!

Niu man patiko DALINTIS.

PeeS storiausi gyvenime mano čiupinti virbalai - 4,5. Mezgu minkštai, ir daugumą daiktelių nuraukiu 2 - 2,5 virbaliukais. Tai man 6 ar 7 skamba kaip "megzti pliauskomis" mirksiukas.gif

PePeeS Kas nori vilnonio balto megztuko-veltuko/paltuko, turi simta devyniolika LT (čia su septym proc nuolaidaaa) ir noro, gali užeit į MONTON.

Tiesių siūlų.

Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 10, 09:21)
Patarkit, prasau, nes jau antra savaite del tos suknios/sarafano is proto kraustausi.... sad.gif

Labukas, pas mane kas eilutė taip bangelė smile.gif Idėja iš tokios nusižiūrėjau. Tik čia raštelis- iš 5 stulpelių su 1 užmetimu (bet tada gaunasi kažkaip permatoma), mano mezgimo knygos pavyzdy- iš 7 (tada per kietas raštukas išeina). Ėmiau vidurkį- neriu iš 6 stulpelių su 2 užmetimais.

user posted image

raštelis
user posted image

Šiaip aš optimistiškai turiu 2 kamuoliukus po 100 g Maxi siūlų ir tikiuosi, kad užteks rolleyes.gif Metražas jų didelis 565 m. Vienas pilkas, vienas juoda. Tik dabar neriu ir suku galva, kaip su siūliukų perėjimu darysiu g.gif Ai, manau darbo eigoj sugalvosiu kažką.
Tai jei nebus tavo spalvos siūliukų- gal kažkokią kitą spalvytę galėsi pabandyt prisiderint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 10 sausio 2008 - 10:57
Kokia graži wub.gif Gaila, kad nert tik pagrindą moku (pačią pradžią hihihi.gif ir tai savamokslė) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 10, 11:06)

PeeS storiausi gyvenime mano čiupinti virbalai - 4,5. Mezgu minkštai, ir daugumą daiktelių nuraukiu 2 - 2,5 virbaliukais. Tai man 6 ar 7 skamba kaip "megzti pliauskomis" mirksiukas.gif

Tiesių siūlų.

Aš šalį mezgiau 10 nr. Iš pradžių maniau kad neišlaikysiu rankose jų. doh.gif Kol išmokau megzti, tai į priekį judėjau kaip pirmą kartą megzdama. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 01 10, 12:00)
Aš šalį mezgiau 10 nr. Iš pradžių maniau kad neišlaikysiu rankose jų. doh.gif Kol išmokau megzti, tai į priekį judėjau kaip pirmą kartą megzdama. lotuliukas.gif

Na as kolkas su 8nr.virbalais apsiriboju. mirksiukas.gif Pradzioj irgi sunkoka buvo sugraibyt doh.gif Bet kai isivaziuoji - visai smagu ir greitai veiksmas vyksta thumbup.gif
Atsakyti
Na as kolkas su 8nr.virbalais apsiriboju.  Pradzioj irgi sunkoka buvo sugraibyt  Bet kai isivaziuoji - visai smagu ir greitai veiksmas vyksta

Aš šalį mezgiau 10 nr. Iš pradžių maniau kad neišlaikysiu rankose jų.  Kol išmokau megzti, tai į priekį judėjau kaip pirmą kartą megzdama.

PeeS storiausi gyvenime mano čiupinti virbalai - 4,5. Mezgu minkštai, ir daugumą daiktelių nuraukiu 2 - 2,5 virbaliukais. Tai man 6 ar 7 skamba kaip "megzti pliauskomis" 

aš neseniai mezgiau šalį 9 nr. Tai irgi, kol įpratau, nebuvo to galima pavadint mezgimu lotuliukas.gif doh.gif , greičiau kokiu kabliavimu. O po to visai patiko - veža geras mezgimo tempas thumbup.gif

PePeeS Kas nori vilnonio balto megztuko-veltuko/paltuko, turi simta devyniolika LT (čia su septym proc nuolaidaaa) ir noro, gali užeit į MONTON.

o tu gadget3, tikrai čia marketingu užsiiminėji tongue.gif 4u.gif Ir tau puikiai sekas 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 01 10, 11:53)
Šiaip aš optimistiškai turiu 2 kamuoliukus po 100 g  Maxi siūlų ir tikiuosi, kad užteks  rolleyes.gif  Metražas jų didelis 565 m. Vienas pilkas, vienas juoda. Tik dabar neriu ir suku galva, kaip su siūliukų perėjimu darysiu  g.gif  Ai, manau darbo eigoj sugalvosiu kažką.
Tai jei nebus tavo spalvos siūliukų- gal kažkokią kitą spalvytę galėsi pabandyt prisiderint  mirksiukas.gif

Grazu!! thumbup.gif Tik siulu tiek tikrai neuzteks. merginos sijonus nerdamos po 2-3 kamuoliukus Maxi suneria (as pati neatsimenu kelis sunaudojau garsiajam VS sijoniukui). Taip kad nusiteik, kad reiks papildyt siulu atsargas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 01 10, 13:24)
Grazu!! thumbup.gif  Tik siulu tiek tikrai neuzteks. merginos sijonus nerdamos po 2-3 kamuoliukus Maxi suneria (as pati neatsimenu kelis sunaudojau garsiajam VS sijoniukui). Taip kad nusiteik, kad reiks papildyt siulu atsargas  biggrin.gif 4u.gif

o dar ir raštelis ne iš retųjų...... mažiausiai kokių 4 reiktų....
Atsakyti