Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(neringata @ 2008 01 09, 16:37)
tai mažoka metriukų... kelinto nr. virbalai manai gerai numegztų? wink.gif Mat visgi planuoju vakare pasidairyt Norfoj, tai jau mintyse dėlioju mezginį... lotuliukas.gif  ax.gif

As mezgiau 4 nr., bet galvoju imti kokio 6 nr. ax.gif
Atsakyti
va kokia radau user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 01 09, 17:24)
As mezgiau 4 nr., bet galvoju imti kokio 6 nr. ax.gif

ačiū labai už apšvietimą aciuks.gif Darbo valandos į pabaigą, tuoj lėksiu į parduotuvę gadgetinių siūliukų hihihi.gif
Atsakyti
Ui, reikės kažkaip su NORFA pabendrauti, kad jie mumi kokia DAR superesnę kainikę mestų, ar ką.... Toks jausmas, kad tuntas parašiusių ir dar du tuntai neparašiusių eis šturmuoti NORFŲ smile.gif

ARUAL, super suknikę radai. Šaunuolė.

Atsakyti
Radau dar, bet dabar lėksiu vaikiuką pasiimt, o po to namai- buitis, valgis, tai gal tik vakare pabandysiu sudėt- tik gal fotkintai nelabai gaunasi- čia iš žurnalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 09, 17:51)
Ui, reikės kažkaip su NORFA pabendrauti, kad jie mumi kokia DAR superesnę kainikę mestų, ar ką.... Toks jausmas, kad tuntas parašiusių ir dar du tuntai neparašiusių eis šturmuoti NORFŲ smile.gif

drinks_cheers.gif
taigi čia tu mumi ir užrodei šitą norfinį - gadgetinį stebukląhihihi.gif
tai susitinkam prie siūlų lentynų? lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 09 sausio 2008 - 16:55
Sveikutės mezgėjėlės. Kaip ir dauguma- skaitau skaitau, o pasirodyt nelabai ką ir turiu suknelių temoj.. Nes beveik visi mano kūriniai sugalvoti, bet jokių didelių pavyzdžių..
O šiandien prisikaupiau šį tą pasifotografuot, pasirodyt ir pasibendraut ax.gif

QUOTE(gadget3 @ 2008 01 08, 21:04)
kad neverktum - gali žiūrėt ir va čia.

gadget, iš fotki paveiksliukų neberodo, kai pati vėl įlendi į savo albumuką (man anksčiau dingdavo visos foto, todėl dabar iš fotki keliu nuorodą, o nuotraukytes- per www.photobucket.com .
O tuos siūliukus aš jau kokias 2 savaites nužiūrinėju biggrin.gif tik vis dar brandinu mintį, ką iš jų norėčiau pasigamint, todėl dar laikau parduotuvėj juos hihihi.gif

QUOTE(polo @ 2008 01 08, 22:35)
MB-siulai-virbalai sunkiai suderinami dalykai.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif maniškis jau irgi bijo kokį stalčių atsidaryt, nes siūlų pilni kampai blush-anim-cl.gif

QUOTE(Mate @ 2008 01 09, 09:13)
O dabar cia rastelis ir spalvyte to mano nelaimingo sarafano

thumbup.gif radau bendramintę. Ne visai tokiu, bet panašiu rašteliu kurpiuosi suknytę.
user posted image
Tiksliau biškutį simuliuoju blush2.gif Prie turimos pirktinės bliuskytės sugalvojau prinert apačią (bliuskytė ilgoka ir niekaip man neprilipo, gal prailgintą rūba nešiosiu rolleyes.gif ) Nors pastebėjau, kad darbo eiga teikia didesnį malonumą, nei rezultatai mastau.gif unsure.gif
user posted image

QUOTE(evax @ 2008 01 09, 13:07)
net neisivaizduoju koks galetu buti modelis kad ji numezgus nebutu taip, kad po menesio suknele tektu ardyti nes ji bus per didele  g.gif  gal turit minciu?

nestuke.gif būdama pradėjau megztinį -nusimezgiau nugarą, o priekį- jau po vaikučio atsiradimo smile.gif Nugarą mezgiau pagal anksčiau nešiotų rūbų išmatavimu. Tik iki šiol nenusiperku sagų, tai ne pilnas vaizdas dar.
Ir dar po gimdymo teko savo šitą suknutės viršų pernerti, kadangi tapo ankštokas. Gavosi štai kas (man pačiai dabar žymiai gražiau ir tvarkingiau atrodo smile.gif ):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 01 09, 17:54)
drinks_cheers.gif
taigi čia tu mumi ir užrodei šitą norfinį - gadgetinį stebukląhihihi.gif
tai susitinkam prie siūlų lentynų?  lotuliukas.gif    hihihi.gif

Tai ka, Norfos sturmuotojos, lauksim jusu pirkiniu rezultatu ir ideju ka is ju gaminsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 09, 17:51)

ne nu va as galvoju...Gadget, tau Norfa is viso turetu koki procentuka primoket g.gif ale uz reklama gi thumbup.gif visos is visu miestu!! I norfaaa , i norfaaaaa lotuliukas.gif siulu, sulu!! 4u.gif

ps mirksiukas.gif adresiuka gavai mano?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 10 sausio 2008 - 01:34
QUOTE(dovyda @ 2008 01 10, 02:33)
ps mirksiukas.gif adresiuka gavai mano?

Ui, ir as nepaklausiau - o mano adresiuka ar gavai ? mirksiukas.gif
Nu gi mergikes, tai kaip apsiprekinot vakar? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 10 sausio 2008 - 07:22
Labas rytas hi.gif
Aš va dabar galvoju- man rankovės sustojo- nesimezga kažko- gal man daryti tą suknelę be rankovių- pvz. nešiočiau ant kokio golfo? arba, kaip kažkuri sakė- padaryti rankoves prisegamas (neįsivaizduoju kolkas kaip)
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 10, 08:40)
Labas rytas hi.gif
Aš va dabar galvoju- man rankovės sustojo- nesimezga kažko- gal man daryti tą suknelę be rankovių- pvz. nešiočiau ant kokio golfo? arba, kaip kažkuri sakė- padaryti rankoves prisegamas (neįsivaizduoju kolkas kaip)

Puiki idėja padaryk suknelę be rankovių su galimybe vėliau prisegti ir rankoves. Kolkas galesi nešioti ir ant kokio golfiuko ar marškinėlių o kai atsiras ūpas pabaiksi rankoves ir galesi tiesiog prisisegti biggrin.gif galėjau ir aš tai sugalvoti savo suknelei bet jau pradėjau tiesiai primezginėti ax.gif
Atsakyti