O man ta spalvytė tooookia šilta pasirodė, kad ištirpau ir pasiėmiau, o ar ji mano ar ne tai nei nežinau- matysim jei ką nusimegsiu
QUOTE(angulyte @ 2008 01 09, 15:33)
Super O kas is ju bus? Ir sudeties is nuotraukos nesimato..
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 09, 08:52)
Sveikutės
OI OI OI kaip man blogai- stovi mano suknelės rankovės, nors tu ką
Gal pradėti kokį kitą mezginuką- turiu "peach" spalvos moheriuko plono, o sunkelę pasilikti kol pasiilgsiu
OI OI OI kaip man blogai- stovi mano suknelės rankovės, nors tu ką
Gal pradėti kokį kitą mezginuką- turiu "peach" spalvos moheriuko plono, o sunkelę pasilikti kol pasiilgsiu
Visiškai suprantu pas mane ir liko tik rankoves dameksti bet niekaip negaliu pabaigti nes jos niekadėjės niekaip neišeina
QUOTE(eya @ 2008 01 09, 15:37)
Super O kas is ju bus? Ir sudeties is nuotraukos nesimato..
Silta liemene su dirziuku noriu nusimegzt
O sudetis tokia: 23% ozkos vilna, 19%medvilne, 13%avies vilna, 40%akrilanas, 5% poliesteris
QUOTE(Mate @ 2008 01 09, 14:14)
qqte, modelis elementarus kaip 2x2 - tiesiai tiesiai ir kakliukas laiveliu siek tiek . ir vsio!
Papildyta:
evax, manyciau palauk su suknelem koki menesiuka - bus aiskiau jau tada su formom. Nes juk ir taip tikrai tikrai turesi ka veikt gimus lialiukui, tai siek tiek ir norus pakoreguos . O jei jau labai labai pirstukai niezti kazka narpliot, tai gal pradek nuo , tarkim, virsaus (ties peciais vis tiek, nelabai kazkas keisis), megzk, abi puses is kart (ilgiau uztruks , kol prie kitu vietu prieisi - jau ir formos bus tokios kaip reikia
Papildyta:
evax, manyciau palauk su suknelem koki menesiuka - bus aiskiau jau tada su formom. Nes juk ir taip tikrai tikrai turesi ka veikt gimus lialiukui, tai siek tiek ir norus pakoreguos . O jei jau labai labai pirstukai niezti kazka narpliot, tai gal pradek nuo , tarkim, virsaus (ties peciais vis tiek, nelabai kazkas keisis), megzk, abi puses is kart (ilgiau uztruks , kol prie kitu vietu prieisi - jau ir formos bus tokios kaip reikia
tai kad ir nesiruosiu ryt - poryt pradeti, kol atsigausiu tai ir iseis koks menuo. bet vat kai su pirmu vaiku buvo, kad labai svoris sokinejo, tai nezinau kaip bus dabar. o dar kol nusimegsiu tai laiko uzims, nes amzinai turiu darbu po kelis is karto.
QUOTE(angulyte @ 2008 01 09, 15:46)
Silta liemene su dirziuku noriu nusimegzt
O sudetis tokia: 23% ozkos vilna, 19%medvilne, 13%avies vilna, 40%akrilanas, 5% poliesteris
mintis dėl liemenės - super. Sudėtis ne tokia jau ir bloga Čia po 50 gramų? O metražas?
QUOTE(zinulė @ 2008 01 09, 16:14)
Vaikams kur numezgiau, tai visai fainai atrodo, nesiburbuliuoja. Bet jau rašiau, kad vieni , buvo tokie, kaip tie nuotraukytėj oranžiniai, o kiti rašė, kad pusvilnė.. Dėl dabar naujų pasirodžiusių nežinau.
kur tu rodei - pas mus nera, tai negavau paciupinet Todel tikim ka sakot o tie ozkiniai, tai kaip jau minejau - grazus, bet man kazkaip ju bukle nusimezgus ir panesiojus nepatikimai atrodo..
QUOTE(dovyda @ 2008 01 09, 15:13)
mmmm teks pamatuot!!!!!!!!!!!!!!!!! niu ir ka, imsiu viena ir isvyniavosiu vakare...jei netingesiu
Papildyta:
nz niekada nemeginau, bet imsiu ir pameginsiu, o kas ten su jais negerai gal gali paaiskint placiai mezgeju-nereju visuomenei
Papildyta:
patarimas
Papildyta:
ooooojeiiiiiiiiiii jau kokie grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus siuliukai....seile nutyso iki zemes spalva irgi ne mano, bet pats siulas - super atrodo
Papildyta:
nz niekada nemeginau, bet imsiu ir pameginsiu, o kas ten su jais negerai gal gali paaiskint placiai mezgeju-nereju visuomenei
Papildyta:
patarimas
Papildyta:
ooooojeiiiiiiiiiii jau kokie grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus siuliukai....seile nutyso iki zemes spalva irgi ne mano, bet pats siulas - super atrodo
Akriliniai siūlai yra 100 % sintetika, vaikams išvis nepatartina megzti. Man visų nusirubuliavo rankovės ir šonai.
QUOTE(neringata @ 2008 01 09, 16:08)
mintis dėl liemenės - super. Sudėtis ne tokia jau ir bloga Čia po 50 gramų? O metražas?
Taip taip - 50gr, bet va metrazas tai trumpas - raso, kad 57.5M Na bet as liemene iki klubu buvau nusimezgus is 7 matkeliu, o 8 butu dirzeliui, tik va isardziau, nes rastas nepatiko - megsiu kitaip biskiuka ir imsiu storesnious virbalus.
QUOTE(angulyte @ 2008 01 09, 16:31)
Taip taip - 50gr, bet va metrazas tai trumpas - raso, kad 57.5M Na bet as liemene iki klubu buvau nusimezgus is 7 matkeliu, o 8 butu dirzeliui, tik va isardziau, nes rastas nepatiko - megsiu kitaip biskiuka ir imsiu storesnious virbalus.
tai mažoka metriukų... kelinto nr. virbalai manai gerai numegztų? Mat visgi planuoju vakare pasidairyt Norfoj, tai jau mintyse dėlioju mezginį...
QUOTE(Rife @ 2008 01 09, 16:24)
Akriliniai siūlai yra 100 % sintetika, vaikams išvis nepatartina megzti. Man visų nusirubuliavo rankovės ir šonai.
Ir aš nepripažįstu sintetinių siūlų. Ypatingai vaikams tikrai nerekomenduočiau