Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

O man ta spalvytė tooookia šilta pasirodė, kad ištirpau ir pasiėmiau, o ar ji mano ar ne tai nei nežinau- matysim jei ką nusimegsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va- o cia manieji GADGETINIAI SIULAI hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 01 09, 15:33)
Na va- o cia manieji GADGETINIAI SIULAI hihihi.gif

user posted image

Super thumbup.gif O kas is ju bus? g.gif Ir sudeties is nuotraukos nesimato..
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 09, 08:52)
Sveikutės hi.gif
OI OI OI kaip man blogai- stovi mano suknelės rankovės, nors tu ką doh.gif
Gal pradėti kokį kitą mezginuką- turiu "peach" spalvos moheriuko plono, o sunkelę pasilikti kol pasiilgsiu doh.gif

Visiškai suprantu pas mane ir liko tik rankoves dameksti bet niekaip negaliu pabaigti nes jos niekadėjės niekaip neišeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 01 09, 15:37)
Super thumbup.gif  O kas is ju bus?  g.gif Ir sudeties is nuotraukos nesimato..

Silta liemene su dirziuku noriu nusimegzt ax.gif
O sudetis tokia: 23% ozkos vilna, 19%medvilne, 13%avies vilna, 40%akrilanas, 5% poliesteris ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 09 sausio 2008 - 14:50
QUOTE(Mate @ 2008 01 09, 14:14)
qqte, modelis elementarus kaip 2x2 - tiesiai tiesiai ir kakliukas laiveliu siek tiek . ir vsio! smile.gif
Papildyta:
evax, manyciau palauk su suknelem koki menesiuka - bus aiskiau jau tada su formom. Nes juk ir taip tikrai tikrai turesi ka veikt gimus lialiukui, tai siek tiek ir norus pakoreguos smile.gif . O jei jau labai labai pirstukai niezti kazka narpliot, tai gal pradek nuo , tarkim, virsaus (ties peciais vis tiek, nelabai kazkas keisis), megzk, abi puses is kart (ilgiau uztruks wink.gif , kol prie kitu vietu prieisi - jau ir formos bus tokios kaip reikia smile.gif

tai kad ir nesiruosiu ryt - poryt pradeti, kol atsigausiu tai ir iseis koks menuo. bet vat kai su pirmu vaiku buvo, kad labai svoris sokinejo, tai nezinau kaip bus dabar. o dar kol nusimegsiu tai laiko uzims, nes amzinai turiu darbu po kelis is karto.
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 01 09, 15:46)
Silta liemene su dirziuku noriu nusimegzt ax.gif
O sudetis tokia: 23% ozkos vilna, 19%medvilne, 13%avies vilna, 40%akrilanas, 5% poliesteris ax.gif

mintis dėl liemenės - super. Sudėtis ne tokia jau ir bloga g.gif Čia po 50 gramų? O metražas?
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 01 09, 16:14)
Vaikams kur numezgiau, tai visai fainai atrodo, nesiburbuliuoja. Bet jau rašiau, kad vieni , buvo tokie, kaip tie nuotraukytėj oranžiniai, o kiti rašė, kad pusvilnė.. Dėl dabar naujų pasirodžiusių nežinau.

kur tu rodei - pas mus nera, tai negavau paciupinet smile.gif Todel tikim ka sakot tongue.gif o tie ozkiniai, tai kaip jau minejau - grazus, bet man kazkaip ju bukle nusimezgus ir panesiojus nepatikimai atrodo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 09, 15:13)
mmmm g.gif teks pamatuot!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif niu ir ka, imsiu viena ir isvyniavosiu tongue.gif vakare...jei netingesiu  mirksiukas.gif
Papildyta:
nz blink.gif niekada nemeginau, bet imsiu ir pameginsiu, o kas ten su jais negerai  g.gif gal gali paaiskint placiai mezgeju-nereju visuomenei blush2.gif
Papildyta:
patarimas thumbup.gif
Papildyta:
ooooojeiiiiiiiiiii doh.gif jau kokie grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus siuliukai....seile nutyso iki zemes wub.gif spalva irgi ne mano, bet pats siulas - super atrodo 4u.gif

Akriliniai siūlai yra 100 % sintetika, vaikams išvis nepatartina megzti. Man visų nusirubuliavo rankovės ir šonai.
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 01 09, 16:08)
mintis dėl liemenės - super. Sudėtis ne tokia jau ir bloga g.gif Čia po 50 gramų? O metražas?

Taip taip - 50gr, bet va metrazas tai trumpas - raso, kad 57.5M Na bet as liemene iki klubu buvau nusimezgus is 7 matkeliu, o 8 butu dirzeliui, tik va isardziau, nes rastas nepatiko - megsiu kitaip biskiuka ir imsiu storesnious virbalus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 01 09, 16:31)
Taip taip - 50gr, bet va metrazas tai trumpas - raso, kad 57.5M Na bet as liemene iki klubu buvau nusimezgus is 7 matkeliu, o 8 butu dirzeliui, tik va isardziau, nes rastas nepatiko - megsiu kitaip biskiuka ir imsiu storesnious virbalus.  ax.gif

tai mažoka metriukų... kelinto nr. virbalai manai gerai numegztų? wink.gif Mat visgi planuoju vakare pasidairyt Norfoj, tai jau mintyse dėlioju mezginį... lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 09 sausio 2008 - 15:38
QUOTE(Rife @ 2008 01 09, 16:24)
Akriliniai siūlai yra 100 % sintetika, vaikams išvis nepatartina megzti. Man visų nusirubuliavo rankovės ir šonai.

Ir aš nepripažįstu sintetinių siūlų. Ypatingai vaikams tikrai nerekomenduočiau ax.gif
Atsakyti