Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

O kokia tu mieste gyveni? Jaučiu ką nors tuoj sugalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image Čia tie mano persikiniai siūliukai. Turiu apie 700g. ir nežinau ką galėčiau numegzti.
O dėl siūliukų parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jūs čia su ta Norfa suerzinot, dar slaptom vaizdinėm priemonėm Gadget vilioja, matyt, nesusilaikysiu - vakare siaubsiu Norfą lotuliukas.gif doh.gif Kad tik pas mus būtų tų grožybių g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 08, 23:16)
labu labu laaaaaabuuuuuu group.gif na pagaliau islindai  mirksiukas.gif ai kaip bus taip bus, bet zinok...LLLLLLLYYYGIIIIINSIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU  biggrin.gif
o tingeti labai negrazu, netgi pasakyciau laaabaiiiiiiiiiiiiiiiiii  4u.gif
Gadget g.gif itariu, kad ... apie skirtingus siulus kalbam blush2.gif bet!
vistiek nusipirkau !!!!!!!!!!!! 2 spalvu siulu toj norfoj thumbup.gif MB isprotessssssssssss biggrin.gif tuoj pafotkinsiu mirksiukas.gif

stai vieni - 2.79LT, visi duomenys etiketeje matyt  rolleyes.gif

user posted image

o sitie 100% poliakrilas, 50gr/263m, kaina..... lotuliukas.gif 1.49LT, pirkau, nes labai jau spalva man patiko thumbup.gif

user posted image

o tavieji tie gadgetiniai man pasirode storokoki, be to metrazas labai jau trumpas, bet ACIU tau labai, nes kelione buvo neveltui..oi neveltui  thumbup.gif
ka su tais siulauskais darysiu dar nezinau, bet manau bus panaudoti pagal paskirti tai jau tiktai lotuliukas.gif

Na metražas nežinau, ar tikrai toks, kiek ten rašo. Buvau nusipirkusi tokių kaip antrieji mažiui megztukui. Sakiau dviejų tikrai užteks. Nė velnio, teko lėkti trečio pirkt. Dičkiui keturių neužteko. Tai man kažko ėtarimas, kad ten jų mažiau.
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 01 08, 18:03)

ajetus koksai grozis-pirma manekenes o paskui ir suknikes
ir man reik tokios manekenes kad tokius grozius galecioau narpliot wub.gif

QUOTE(janike1 @ 2008 01 08, 23:30)
Aciu uz palinkejimus smile.gif
P.S bet as savuoju MB tikrai nesiskundziu,priperka ir siulu ir virbalu,ziurek ir parnesa koki pukuota kamuoliuka  rolleyes.gif ,o paskui buk mandra kur nors tuos skirtingus po50gr sumegzk doh.gif
rolleyes.gif

tai ir isivaizduoju-dar ant virbalo pamauna ir kaipo geles iteikia wub.gif
QUOTE(Mate @ 2008 01 09, 09:13)

O dabar cia rastelis ir spalvyte to mano nelaimingo sarafano
user posted image

o koks to (ne)laimingojo sarafano modeliukas??jauciu kad jau grozis bus

QUOTE(gadget3 @ 2008 01 09, 11:02)

sitos noriu.dabar pat
Atsakyti
IMK!
Atsakyti
ne nu jus ir sugebat ukresti su suknelem ir siulais(na, cia liga tik paastreja). niekasda nebuvau didele sukniu gerbeja, retas svecias jos pas mane, bet kai pri jusu prisedu paskaityti, tai ojojoj kaip visko norisi. bet va beda, greiciausiai kita sav. gimdyti, o po to formos, kaip zinia neidealios buna ( ypac jei priaugi 22kg. blush2.gif ) o taip norisi pasipuosti. be to, juk neamzinai i burbules isirasysiu, tai net neisivaizduoju koks galetu buti modelis kad ji numezgus nebutu taip, kad po menesio suknele tektu ardyti nes ji bus per didele g.gif gal turit minciu?
Atsakyti
qqte, modelis elementarus kaip 2x2 - tiesiai tiesiai ir kakliukas laiveliu siek tiek . ir vsio! smile.gif
Papildyta:
evax, manyciau palauk su suknelem koki menesiuka - bus aiskiau jau tada su formom. Nes juk ir taip tikrai tikrai turesi ka veikt gimus lialiukui, tai siek tiek ir norus pakoreguos smile.gif . O jei jau labai labai pirstukai niezti kazka narpliot, tai gal pradek nuo , tarkim, virsaus (ties peciais vis tiek, nelabai kazkas keisis), megzk, abi puses is kart (ilgiau uztruks wink.gif , kol prie kitu vietu prieisi - jau ir formos bus tokios kaip reikia smile.gif
Atsakyti
Žinau ,kad skūpas moka dvigubai.Ar negaila įdėto darbo į tokius pigius siūlus, kaip 100 proc. akrilas? Aš labai jais nusivyliau.
Atsakyti
Nulekiau ir as i norfa. Nepatiko man jie. O be to metrazas mazytis visai, tai ne taip jau pigiai ir gaunas. Ir man jie panasus i smarkiai besipurpuliuojancius. Nors gal klystu, kas te zino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 01 09, 13:48)
Na metražas nežinau, ar tikrai toks, kiek ten rašo. Buvau nusipirkusi tokių kaip antrieji mažiui megztukui. Sakiau dviejų tikrai užteks. Nė velnio, teko lėkti trečio pirkt.  Dičkiui keturių neužteko. Tai man kažko ėtarimas, kad ten jų mažiau.

mmmm g.gif teks pamatuot!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif niu ir ka, imsiu viena ir isvyniavosiu tongue.gif vakare...jei netingesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rife @ 2008 01 09, 14:14)
Žinau ,kad skūpas moka dvigubai.Ar negaila įdėto darbo į tokius pigius siūlus, kaip 100 proc. akrilas? Aš labai jais nusivyliau.

nz blink.gif niekada nemeginau, bet imsiu ir pameginsiu, o kas ten su jais negerai g.gif gal gali paaiskint placiai mezgeju-nereju visuomenei blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2008 01 09, 14:14)
qqte, modelis elementarus kaip 2x2 - tiesiai tiesiai ir kakliukas laiveliu siek tiek . ir vsio! smile.gif
Papildyta:
evax, manyciau palauk su suknelem koki menesiuka - bus aiskiau jau tada su formom. Nes juk ir taip tikrai tikrai turesi ka veikt gimus lialiukui, tai siek tiek ir norus pakoreguos smile.gif . O jei jau labai labai pirstukai niezti kazka narpliot, tai gal pradek nuo , tarkim, virsaus (ties peciais vis tiek, nelabai kazkas keisis), megzk, abi puses is kart (ilgiau uztruks wink.gif , kol prie kitu vietu prieisi - jau ir formos bus tokios kaip reikia smile.gif

patarimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 09, 12:57)
user posted image Čia tie mano persikiniai siūliukai. Turiu apie 700g. ir nežinau ką galėčiau numegzti.
O dėl siūliukų parašiau mirksiukas.gif

ooooojeiiiiiiiiiii doh.gif jau kokie grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus siuliukai....seile nutyso iki zemes wub.gif spalva irgi ne mano, bet pats siulas - super atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 01 09, 14:23)
Nulekiau ir as i norfa. Nepatiko man jie. O be to metrazas mazytis visai, tai ne taip jau pigiai ir gaunas. Ir man jie panasus i smarkiai besipurpuliuojancius. Nors gal klystu, kas te zino smile.gif

Vaikams kur numezgiau, tai visai fainai atrodo, nesiburbuliuoja. Bet jau rašiau, kad vieni , buvo tokie, kaip tie nuotraukytėj oranžiniai, o kiti rašė, kad pusvilnė.. Dėl dabar naujų pasirodžiusių nežinau.
Atsakyti