Sakau, gal čia http://www.modistt.ru/news.php pasižvalgius kokių nors kam nors idėjų kils.
Sveikutės
OI OI OI kaip man blogai- stovi mano suknelės rankovės, nors tu ką
Gal pradėti kokį kitą mezginuką- turiu "peach" spalvos moheriuko plono, o sunkelę pasilikti kol pasiilgsiu
Nebežinau kaip geriau pasielgti, bet nesimezga nors tu ką
Kaip norėčiau, kad man kas dabar į UK "Norfą" perkeltų- tokiom kainom siūliukai oi pereičiau per SB santaupas Taip noriu, taip noriu
Dėl albumėlio aš irgi už- nors deja nelabai turiu ką įdėti
Tiesa, kur broliukas privežė žurnaliukų, pasirodo yra visai neblogų dalykėlių- tik deja nei vienos suknelės
OI OI OI kaip man blogai- stovi mano suknelės rankovės, nors tu ką
Gal pradėti kokį kitą mezginuką- turiu "peach" spalvos moheriuko plono, o sunkelę pasilikti kol pasiilgsiu
Nebežinau kaip geriau pasielgti, bet nesimezga nors tu ką
Kaip norėčiau, kad man kas dabar į UK "Norfą" perkeltų- tokiom kainom siūliukai oi pereičiau per SB santaupas Taip noriu, taip noriu
Dėl albumėlio aš irgi už- nors deja nelabai turiu ką įdėti
Tiesa, kur broliukas privežė žurnaliukų, pasirodo yra visai neblogų dalykėlių- tik deja nei vienos suknelės
Labas rytas, Siandien as jau siek tiek geresnes nuotaikos... gal PMS praejo???? Kazkada Gadget3 sake, kad as kazkur prapuolus buvau, ne ne ne - as mezgiau mezgiau mezgiau (dar ir veliau - bet cia ne i tema ) o su jumis visada darbo metu - gaila, kad namie interneto neturim, atai ir saaitgaliais cia sedeciau Tai va idedu kaip irodyma kad as netinginiauju:
O dabar cia rastelis ir spalvyte to mano nelaimingo sarafano
taigis visoms - geros dienos!!!
O dabar cia rastelis ir spalvyte to mano nelaimingo sarafano
taigis visoms - geros dienos!!!
Labas visoms. Jūsu darbeliai tikrai nerealūs.
Norejau paklausti, o kiek apytiksliai reiktų siūlų kamuoliukų megztukui (tų margų pirktų norfoje)?
Norejau paklausti, o kiek apytiksliai reiktų siūlų kamuoliukų megztukui (tų margų pirktų norfoje)?
QUOTE(zaniatja @ 2008 01 08, 19:03)
... Suknyte pabandziau pirma kart... Kas gavosi, paslieku Jusu teismui.
Nuostabi suknytė
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 08, 22:04)
edinka (atsiprašau už vardo papildymą moherio temoj), kad neverktum - gali žiūrėt ir va čia.
Vistiek verkiau...tik šįkart iš laimės, kad pagaliau kažką pamačiau AČIŪ, nes prieš tai įkeltų vistiek man nerodo, nors sprok iš pasiutimo.
QUOTE(janike1 @ 2008 01 08, 23:47)
Kur balsuoti bakstelkit pirstu,a. As uz
Aš irgi UŽ, nesvarbu, kad jau seniai nieko nerodžiau
Del balsavimo - kaip suprantu mes visos uz !!!
QUOTE(janike1 @ 2008 01 09, 00:30)
P.S bet as savuoju MB tikrai nesiskundziu,priperka ir siulu ir virbalu,ziurek ir parnesa koki pukuota kamuoliuka ,o paskui buk mandra kur nors tuos skirtingus po50gr sumegzk
SUPER! Jaučiu, myli ir saugai, ar ne?
Manasis tai tobulai į kamuoliukus suka ir kartais padeda - atlieka esminį ardymo darbą. Pasakysiu jam, kad gali DAR pasitempti nes dabartės labai didžiavosi, kai po Klaipėdą ir Šiaulius padėjo mano draugaitei - medžiojo siūlų likučius
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 09, 01:07)
Aš taip pat iš tų tyliūjų Vis įlendu, pasigrožiu jūsų darbeliais, kai jau nebeiškenčiu tylėti, tai ir parašau ką nors
Jei kartais ką nors mezgi, ir tas kas nors yra suknelė, tai pasirodyk
QUOTE(angulyte @ 2008 01 09, 09:22)
zinok tie siuliukai labai faini ir silti - bet kaip Dovyda sake, tai metrazas mazas. Na bet as iskart pirkau noredama nusinarpliot liemene - tai ne tiek daug jau ir reikia. Bet kas nepamate- tas gloste tuos siuliukus. Tik va gaila, kad teko isardyt liemene - nu nieko, kuri vakara kai noresiu pasiilset nuo suknikės mezgimo - ciupsiu ir nusimegsiu.
Zodziu is ju gautusi -siltas grazus [color=purple]mrezginys.
Beje, as pirkau ta pilka spalvike su violetiniais pukeliais. Negalejau atitraukt akiu pamacius
Kai mano leliuks nubus - pabandysiu pafotkint,okis?
Zodziu is ju gautusi -siltas grazus [color=purple]mrezginys.
Beje, as pirkau ta pilka spalvike su violetiniais pukeliais. Negalejau atitraukt akiu pamacius
Kai mano leliuks nubus - pabandysiu pafotkint,okis?
Pafotkyk, pafotkyk
Sumotyvuosi mane siūlų žygiui.
Juk būna, ateina idėja vidury sekmadienio vakaro, ir jei nebūtų atsargų, tai ką - nemegztum žmogusssss?
Naujadarą paryškinau, nes patiiiiko.
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 09, 09:52)
OI OI OI kaip man blogai- stovi mano suknelės rankovės, nors tu ką.
Gal pradėti kokį kitą mezginuką- turiu "peach" spalvos moheriuko plono, o sunkelę pasilikti kol pasiilgsiu .
Nebežinau kaip geriau pasielgti, bet nesimezga nors tu ką.
Kaip norėčiau, kad man kas dabar į UK "Norfą" perkeltų- tokiom kainom siūliukai. oi pereičiau per SB santaupas. Taip noriu, taip noriu.
Dėl albumėlio aš irgi už- nors deja nelabai turiu ką įdėti.
Tiesa, kur broliukas privežė žurnaliukų, pasirodo yra visai neblogų dalykėlių- tik deja nei vienos suknelės.
Gal pradėti kokį kitą mezginuką- turiu "peach" spalvos moheriuko plono, o sunkelę pasilikti kol pasiilgsiu .
Nebežinau kaip geriau pasielgti, bet nesimezga nors tu ką.
Kaip norėčiau, kad man kas dabar į UK "Norfą" perkeltų- tokiom kainom siūliukai. oi pereičiau per SB santaupas. Taip noriu, taip noriu.
Dėl albumėlio aš irgi už- nors deja nelabai turiu ką įdėti.
Tiesa, kur broliukas privežė žurnaliukų, pasirodo yra visai neblogų dalykėlių- tik deja nei vienos suknelės.
Aj, kam dabar lengva? Mano mamyte sako, kad tik tiem, kurie ir į tualetą lėktuvu vyksta
O dėl siūlų - tai galiu pagelbėti, nupirkoti ir nusiuntoti. Po to tik reikės mane kokias 2-3 savaites Londone linksminti ir maitinti (linksminuosi DAUG, valgau kiek mažiau).
Dėl megzteliuko - niu, gali būti, kad reikia pakeitimo. Labai greitai nuraukei priekį ir nugarą, ir dabar organizmas pauzės prašo. Nesipriešink organizmui Kad jaustumeis suknelinga, namų darbų galiu parašyti - iki sausio šešioliktos rasti superduper suknelės idėją bent vieną.
O persikinę spalvą ir pūkuotumą prašau parodyti (niu ji labai graži, bet ir nelabai kam iš LT tipo mergyyynų tinka prie veido, nes reikia tamsėlesnės odos, dar kažko rytietiško...).
QUOTE(Mate @ 2008 01 09, 10:13)
Labas rytas, Siandien as jau siek tiek geresnes nuotaikos...
idedu kaip irodyma kad as netinginiauju
idedu kaip irodyma kad as netinginiauju
Ir be įrodymų aišku, kad žmogussss ne tik suknias mezga/neria Bet įrodymai - patiko Tiesiog prasitęsė vakarykštė detektyvinė linija.
Laimės tavo sarafanui siunčiu. Spalva
QUOTE(Katuliukas @ 2008 01 09, 10:27)
Labas visoms. Jūsu darbeliai tikrai nerealūs.
A ką iš jų darysi? Jei nežinai, ką, ir esi kokio 38 didumo, pirk kilogramą. Sumąstysi suknelę daryti - išeis
QUOTE(edinka @ 2008 01 09, 10:33)
Nuostabi suknytė
Vistiek verkiau...tik šįkart iš laimės, kad pagaliau kažką pamačiau. AČIŪ, nes prieš tai įkeltų vistiek man nerodo, nors sprok iš pasiutimo.
Aš irgi UŽ, nesvarbu, kad jau seniai nieko nerodžiau.
Vistiek verkiau...tik šįkart iš laimės, kad pagaliau kažką pamačiau. AČIŪ, nes prieš tai įkeltų vistiek man nerodo, nors sprok iš pasiutimo.
Aš irgi UŽ, nesvarbu, kad jau seniai nieko nerodžiau.
Nesprogiok, viskas bus labai gerai ir ypačiai blogai, pamatysi ir parodysi.
QUOTE(Mate @ 2008 01 09, 10:37)
Del balsavimo - kaip suprantu mes visos uz !!!
Niu tada prisirašotiaaa pas mane į a/ž su elektroninių paštų adresais, vakare užkursiu grupę.
Geros dienos
Šypsenas jumi žinutėse tryniau, nes vėl veikė SM buhalterija.
QUOTE(Dangviva @ 2008 01 09, 08:30)
Sakau, gal čia http://www.modistt.ru/news.php pasižvalgius kokių nors kam nors idėjų kils.
O gooo goooooo Jau kokių grožių čia yraaaa..... Net žandikaulis atvipooooo......
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 09, 10:05)
Jei kartais ką nors mezgi, ir tas kas nors yra suknelė, tai pasirodyk
Senai jau benarpliojau ką nors...
Turiu tik iš senų laikų grožių šiek tiek, tarp jų ir porą suknelių atrasčiau Gal kada ir prisiruošiu nufotkinti, tik ne ant manekeno, nes dabar aš 2in1
Vargas man, vargas... Prapuoliau, ir vis per jus... Nesulauks mano brolis megztinio (dar nepradėto ). Mezgiau sijoną iš plonytės senovinės pilkios vilnelės. Nusimezgiau iki kelių (turėjo būti ilgas) ir supratau, kad jis man per platus... O mano ir ūgis ne iš mažųjų, ir fihūra ne manekenės. Tad galit įsivaizduoti, kiek ten buvo darbo... Antri metai nesiryžau ardyti. Bet dabar jau ardysiu, dalinsiu siūliukus (jų ten po 6 ar 8 buvo), ditekse nusipirksiu mocheros, pridėsiu jos po kokį vieną siūliuką ir megsiu... pačios žinot, ką
JAU DĖJAU moherio temoje, nes ten pagal siūliukus tinka. O čia - todėl, kad IDEALIAI TINKA
Toookia dekadentiška, tokia moherinė
Įdomi.
Tokia MĖĖĖLYNA.
Papildyta:
Agni, geros tau pradžios !
Toookia dekadentiška, tokia moherinė
Įdomi.
Tokia MĖĖĖLYNA.
Papildyta:
Agni, geros tau pradžios !
Tikiuosi juokauji Gadget, tu vis kai parašai taip, tai aš net išsigąstu Pati esu žiauri namisėda, o tu siūlaisi į svečius, kad linksminčiau ir ekskursijas daryčiau Aš nebuvus dar centre, nors begalę progų turėjau- negaliu pakęsti šurmulio Man jaučiu lengviau būtų susimokėt Arba vėl brolio prašyt
Rimtai sakiau, kad galiu nupirkti. Tęsinys jau buvo pamirksėjimas pro juoko ašaras