Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

user posted image

ir

user posted image

Šiandien, akylai saugoma MB (ką aš žinau, gal kad kas neprichvatizuotų, o ne kad banaliai DAR siūlų neprisipirkčiau), buvau VĖL Norfoje. Tai tik nutotografavau smile.gif

edinka (atsiprašau už vardo papildymą moherio temoj), kad neverktum - gali žiūrėt ir va čia.

QUOTE(angulyte @ 2008 01 08, 15:34)
clap.gif O as tokius jau nusipirkus ir senokai  yahoo.gif  Jau ir liemene buvau nusimezgus, bet... jinai jau isardyta  doh.gif  Kad ziopla višta - siulai tai stori, o as dar 1gera, 1 bloga mezgiau - tai ir per storai atrodė..  verysad.gif  Uztat dabar pradejau suknele megzt, nes...tie siulai nelabai i rankas lenda - o paskui kuri vakara oplia - ir sukurpsim koki mezginuka  doh.gif  Nes super greit mezgas  mirksiukas.gif

Sakai, gerai mezgassss g.gif g.gif g.gif

QUOTE(edinka @ 2008 01 08, 17:21)
Nu blyn...ir vėl nieko nematau... visos matot, giriat, o man jau pikta darosi  bash.gif

Yra mintis kurti rankdarbėlių narėms (dedi foto - gauni priėjimą) prieinamą fotokampelį bendrą. Prašau balsuoti.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 08, 14:17)
Labuuuuuuuuuuuuks mergaitės,aš gyva. Dovyda , Arual  ir man tas pats su suknele buvo, pamenat g.gif .Dėjavau kad nepatinka schmoll.gif , numetus buvau doh.gif  dabar skaitau ir juokas ima .Ar jūs jaučiat, mes visos tą patį jaučiam.Kas čia dabar per eilės g.gif .Niu bet ne tą noriu pasakyt schmoll.gif .Noriu pasakyt, kad vis tai praeis bigsmile.gif .Patikėkit manim ir Gadget. .

labu labu laaaaaabuuuuuu group.gif na pagaliau islindai mirksiukas.gif ai kaip bus taip bus, bet zinok...LLLLLLLYYYGIIIIINSIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU biggrin.gif
o tingeti labai negrazu, netgi pasakyciau laaabaiiiiiiiiiiiiiiiiii 4u.gif

Gadget g.gif itariu, kad ... apie skirtingus siulus kalbam blush2.gif bet!

vistiek nusipirkau !!!!!!!!!!!! 2 spalvu siulu toj norfoj thumbup.gif MB isprotessssssssssss biggrin.gif tuoj pafotkinsiu mirksiukas.gif

stai vieni - 2.79LT, visi duomenys etiketeje matyt rolleyes.gif

user posted image

o sitie 100% poliakrilas, 50gr/263m, kaina..... lotuliukas.gif 1.49LT, pirkau, nes labai jau spalva man patiko thumbup.gif

user posted image

o tavieji tie gadgetiniai man pasirode storokoki, be to metrazas labai jau trumpas, bet ACIU tau labai, nes kelione buvo neveltui..oi neveltui thumbup.gif

ka su tais siulauskais darysiu dar nezinau, bet manau bus panaudoti pagal paskirti tai jau tiktai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 08 sausio 2008 - 22:43
MB-siulai-virbalai sunkiai suderinami dalykai. gadget3 kaip is detektyvo kokio biggrin.gif slapta viska smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Kaip" paparace" mirksiukas.gif Saunuole 4u.gif Maciau as tuos siuliukus ,bet kazkodel manes jie nesuviliojo,ar jie ten tikrai mocheriniai g.gif g.gif g.gif neatrode labai pukuotukai ,reiks nuzygiuoti dar paciupineti doh.gif
O va tu po 1.49 ir as prisipirkau ,natsispyriau blush2.gif Matysim kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 08 sausio 2008 - 22:44
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 08, 22:04)
Yra mintis kurti rankdarbėlių narėms (dedi foto - gauni priėjimą) prieinamą fotokampelį bendrą. Prašau balsuoti.

supper !! as uzzzzzzzz clap.gif
Atsakyti
Kur balsuoti bakstelkit pirstu,a blush2.gif As uz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 08, 23:16)
nusipirkau !!!!!!!!!!!! 2 spalvu siulu toj norfoj thumbup.gif MB isprotessssssssssss biggrin.gif tuoj pafotkinsiu mirksiukas.gif

stai vieni - 2.79LT, visi duomenys etiketeje matyt  rolleyes.gif

user posted image

o sitie 100% poliakrilas, 50gr/263m, kaina..... lotuliukas.gif 1.49LT, pirkau, nes labai jau spalva man patiko thumbup.gif

user posted image

o tavieji tie gadgetiniai man pasirode storokoki, be to metrazas labai jau trumpas, bet ACIU tau labai, nes kelione buvo neveltui..oi neveltui  thumbup.gif
ka su tais siulauskais darysiu dar nezinau, bet manau bus panaudoti pagal paskirti tai jau tiktai lotuliukas.gif

Oj kaip čia gražiai išėėėėėjo smile.gif

Man tie margiukiniai tavieji laaabai gražūs. Jei dar jie tikrai čiupinėjasi kaip pusiau ožkiniai, tai verta DAR kartą užeiti į Norfą (gal šįkart be asmens sargybinio?). O akrilinių tikrai spalva super, bet aš su akrilanu grynu nebendrauju... Bet spalva thumbup.gif

Paryškinau praktiškai savaitės šūkį smile.gif katro mumi MB nesupranta. Ir tikriausiai nesupras. Bet kas gi čia siekia viską išaiškinti? Kai kurie dalykai tiesiog YRA.

Visks, labanakt. Gerų suknelinių sapnų, džiugesio jas gaminant.
Atsakyti
Aciu uz palinkejimus smile.gif
P.S bet as savuoju MB tikrai nesiskundziu,priperka ir siulu ir virbalu,ziurek ir parnesa koki pukuota kamuoliuka rolleyes.gif ,o paskui buk mandra kur nors tuos skirtingus po50gr sumegzk doh.gif
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 08, 19:39)
Jaučiat? Mes ne tik patarimais ar ištrauktais pavyzdžiais, bet ir jųjų aptarimu žmonėms esame įdomios beigi keliam vitamino C lygį organizme. O tai šiais gripingais laikais - gana svarbus dalykas, sakyčiau.

Gero antigripino!

lotuliukas.gif thumbup.gif

Aš taip pat iš tų tyliūjų cool.gif Vis įlendu, pasigrožiu jūsų darbeliais, kai jau nebeiškenčiu tylėti, tai ir parašau ką nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 08, 23:04)

kurioj cia norfoj? gal kartais kaune? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2008 01 09, 01:33)
kurioj cia norfoj? gal kartais kaune? blush2.gif  ax.gif

visose yra! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Gadget, zinok tie siuliukai labai faini ir silti - bet kaip Dovyda sake, tai metrazas mazas. Na bet as iskart pirkau noredama nusinarpliot liemene - tai ne tiek daug jau ir reikia. biggrin.gif Bet kas nepamate- tas gloste tuos siuliukus lotuliukas.gif Tik va gaila, kad teko isardyt liemene - nu nieko, kuri vakara kai noresiu pasiilset nuo suknikės mezgimo - ciupsiu ir nusimegsiu ax.gif
Zodziu is ju gautusi -siltas grazus mrezginys thumbup.gif
Beje, as pirkau ta pilka spalvike su violetioniais pukeliais ax.gif Negalejau atitraukt akiu pamacius blush2.gif
Kai mano leliuks nubus - pabandysiu pafotkint,okis?
Atsakyti