Paziurek i sia suknyte - argi nebutu siokio tokio susisaukimo tarp mamos ir dukros?
Megzti geriausia is nestoros pusvilnes, gali buti su lengvu pukeliu.
O sita man siaip grazi
jai rekomenduoja siulus tokius arba tokius
Man atrodo, abiejuose pluostuose yra viskozes, kad graziai kristu.
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 09, 16:00)
Paziurek i sia suknyte - argi nebutu siokio tokio susisaukimo tarp mamos ir dukros?
mane sita suknute jau seniai domina bet vis nesiryztu gaminti
sveikos, mezgėjėlės, susirinkusios į naujus labai gražius ir jaukius namučius!
kuo daugiau idėjų, kuo daugiau siūlų ir dar daugiau mezginių ir patarimų beigi palaikymų visokiausių
ir dėkui už tiek nuotraukyčių - mano numatytų mezginių sąrašas jau ilgėja
kuo daugiau idėjų, kuo daugiau siūlų ir dar daugiau mezginių ir patarimų beigi palaikymų visokiausių
ir dėkui už tiek nuotraukyčių - mano numatytų mezginių sąrašas jau ilgėja
QUOTE(sketisss @ 2007 12 09, 22:26)
mane sita suknute jau seniai domina bet vis nesiryztu gaminti
Šiame puslapyje yra detalus aprašymas:
http://club.osinka.r...9...;&start=720
Turiu cia toki klausimeli. Ar neistysta sukneles, po keliu kartu?
gal kas gali paaiškint šitą raudonosios suknelės nugaros aprašymą. Suprantu, kad užsidedu 130 akių, o kaip jas nuleidinėti neaišku Pasilieku centrines 43 akis ir pridedu (kodel pridet, o ne nuleist) kas antra eile 5 kartus po 9 akis, va šito niekaip nesuprantu
Aversija:
1. Kiekvienoj 8 eilej 4 kartus uždėt po vieną akį ir kiekvienoj 6 eilėj 21 kartą po 1 akį
B versija:
1. kiekvienoj 6 eilėj 15 kartų po 1 akį ir kiekvieną 4 eilę 10 kartų po 1 akį.
gal galėtumėt kas paaiškint, kaip čia reik tą sijoną nuleidinėt
nes dabar ardau jau numegztus priekį ir nugarą, nes sijonas toks nesigavo nebenoriu daugiau ardyt
QUOTE(tetulė @ 2007 12 10, 09:00)
aciu uz aprasyma,viska susikopinau i kompa ,dabar tik ikvepimo reikia laukti
aciu uz pagyrimus
eferika gera nuoroda idejai,apsalus ziurejau,kokie groziai
Sveikossss!!!
Man is akies ta suknele atrode aiski aiski, o su tuo rusisku aprasymu tai turetu buti balionas, nes tai uzdedi, tai nuimi.... Nieko nesupratau. As megzciau savo metodu, t.y. tikrai ne pagal sita aprasyma Arba as neatidziai skaiciau, arba nupratau totaliai nuo aprasymu. Labiausiai man patinka, kai as pagal siula ir figura paskaiciuoju www.phildar.com galima uzsisakyti ju gimtuosius katalogus. Jie paskaiciuoti tiksliai nurodytiesiems siulams, ir vidutiniam kvadratiniam mezgimui.
Kaip zaisliuku gamyba?
Papildyta:
Nerealios poreles sukneles!!! Ideju, fantazijos!!!!
Puiki nuoroda!
Man is akies ta suknele atrode aiski aiski, o su tuo rusisku aprasymu tai turetu buti balionas, nes tai uzdedi, tai nuimi.... Nieko nesupratau. As megzciau savo metodu, t.y. tikrai ne pagal sita aprasyma Arba as neatidziai skaiciau, arba nupratau totaliai nuo aprasymu. Labiausiai man patinka, kai as pagal siula ir figura paskaiciuoju www.phildar.com galima uzsisakyti ju gimtuosius katalogus. Jie paskaiciuoti tiksliai nurodytiesiems siulams, ir vidutiniam kvadratiniam mezgimui.
Kaip zaisliuku gamyba?
Papildyta:
Nerealios poreles sukneles!!! Ideju, fantazijos!!!!
Puiki nuoroda!
Dar karta apie Nomedos marcios sukneles - kokia supermergina!!!!!!!!!!!!
Sveikos "ligonės",
vakar pavartinėjau naują berods "Mezginių pasaulis" numerį. Ten kažkur pradžioj yra tokia suknelė smėlio spalvos, kur apačia kiauraraštis, viršus megztas 3 geros 1 bloga, rankovės analogiškai. Užsikabinau už šitos suknelės juodai, tik norėčiau kažko elegantiškesnio. Pati nesu kūda, tai įsivaizduoju, kad reiktų modeliuko, kur viršus prigludes, o nuo krūtinės platėja, tik gal ne visai taip, kaip žurnale, o taip, kaip "gode" kirpimas būna. Gal turit kokių idėjų, modelių? Beveik viską perežiūrėjau suknelių temose, bet nerandu akį glostančio varianto.
vakar pavartinėjau naują berods "Mezginių pasaulis" numerį. Ten kažkur pradžioj yra tokia suknelė smėlio spalvos, kur apačia kiauraraštis, viršus megztas 3 geros 1 bloga, rankovės analogiškai. Užsikabinau už šitos suknelės juodai, tik norėčiau kažko elegantiškesnio. Pati nesu kūda, tai įsivaizduoju, kad reiktų modeliuko, kur viršus prigludes, o nuo krūtinės platėja, tik gal ne visai taip, kaip žurnale, o taip, kaip "gode" kirpimas būna. Gal turit kokių idėjų, modelių? Beveik viską perežiūrėjau suknelių temose, bet nerandu akį glostančio varianto.