Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(gadget3 @ 2008 01 08, 13:28)
Maaaaaa patiiiko

gadgetiiiiniai siūlai....

kiba ir pačiai apsipirkti, a?

Jie dar žinokit i dėželes sudėti kartonines, REAL gražu

clap.gif O as tokius jau nusipirkus ir senokai yahoo.gif Jau ir liemene buvau nusimezgus, bet... jinai jau isardyta doh.gif Kad ziopla višta - siulai tai stori, o as dar 1gera, 1 bloga mezgiau - tai ir per storai atrodė.. verysad.gif Uztat dabar pradejau suknele megzt, nes...tie siulai nelabai i rankas lenda - o paskui kuri vakara oplia - ir sukurpsim koki mezginuka doh.gif Nes super greit mezgas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 08 sausio 2008 - 14:37
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 16:53)
bandau savo sarafana ideti
nezinau tik ar rodys

QUOTE(sketisss @ 2008 01 07, 23:28)
o as negaliu pamatyt sarafaniuko , nerodo

Nu blyn...ir vėl nieko nematau... visos matot, giriat, o man jau pikta darosi bash.gif
Atsakyti
Angulyte, tu plačiau papasakok apie gadgetiniukus, ge?

QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 08, 14:17)
Labuuuuuuuuuuuuks mergaitės,aš gyva. Dovyda , Arual  ir man tas pats su suknele buvo, pamenat g.gif .Dėjavau kad nepatinka schmoll.gif , numetus buvau doh.gif  dabar skaitau ir juokas ima .Ar jūs jaučiat, mes visos tą patį jaučiam.Kas čia dabar per eilės g.gif .Niu bet ne tą noriu pasakyt schmoll.gif .Noriu pasakyt, kad vis tai praeis bigsmile.gif .Patikėkit manim ir Gadget. Nepatikėsit sėdžiu dabar visa žydra su nutrumpintu galu ir nauju bantiku ir atsidžiaugt negaliu thumbup.gif . Ateis mergaitės ir pas jus tas jausmas, tik neneuleiskit rankų schmoll.gif .bet Dovyda , aš truputį abejoju ar suknelė po skalbimo pasilygins g.gif . Tai yra nesuks į šoną.Žinok manoji irgi suka truputį, bet pasitaisau ir psio, gal prašinešiojo g.gif .O jei išlyginsi ar nepagadinsi siūliukų, nesusiplos g.gif .Dovyda , būk atsargi eksperinementams. Bet aš su tavimi ir už tave thumbup.gif . Gadget mirksiukas.gif , kaip bus su pilkuoju projektu , nepabėk prašau drinks_cheers.gif .Gal tau jau pribrendo noras pradėti g.gif .Man tai jau blush2.gif .Bet laukiu kol tu pradėsiu.Įžūli tinginė aš ar ne, Gadget mirksiukas.gif ?Bet tu jau nepyk, plyz, tikrai nesuprantu kaip pradėt. Tad ir laukiu tavęs wub.gif .

? kas per galai nutrumpėję?

Nekreipkit dėmesio, šiandien mano topiniai žodeliai "afigienai" ir "kolis' ".

Kolis', Rugile smile.gif

Pilkojo projekto griežtai nepradėsiu iki sausio šešioliktos. Arba septynioliktos. Niu teisiog taip yra. Turiu mokintis ir dyyyyyrbt kaip žvėris, bet visai SM priklausomybė..... Tai nusijungsiu kažkada, o nuo pirmadienio iki deadline - tai tikrai. Va.

Aj, dar tas violetiniai paryškintas žodis man nerealiai patiko, todėl ir paryškinau smile.gif
Atsakyti
Laba,
Daznokai nebyliai palandzioju po rankdarbiu puslapius, ne visada ka nors pasisakau. Bet esu gana aistringa mezgeja megeja tongue.gif Suknyte pabandziau pirma kart... Kas gavosi, paslieku Jusu teismui. Sekancia zvalgausi krikstadukrai pirmai komunijai megzt, dar nesugalvojau kokia smile.gif
Beje, sita megzta is Kid moherio
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 01 08, 18:03)
Laba,
Daznokai nebyliai palandzioju po rankdarbiu puslapius, ne visada ka nors pasisakau. Bet esu gana aistringa mezgeja megeja  tongue.gif Suknyte pabandziau pirma kart... Kas gavosi, paslieku Jusu teismui. Sekancia zvalgausi krikstadukrai pirmai komunijai megzt, dar nesugalvojau kokia  smile.gif
Beje, sita megzta is Kid moherio
user posted image
user posted image

grazhi labai suknyte wub.gif ir idomiai sugalvota - pusiau megzta pusiau nerta thumbup.gif
Atsakyti
Zaniatja- labai šaunus, kruopštus, originalus darbukas, bet manekenė thumbup.gif
Atsakyti
zaniatja labai gražu good.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 01 08, 18:03)
Suknyte pabandziau pirma kart... Kas gavosi, paslieku Jusu teismui.

Labai labai šauni suknytė thumbup.gif O jau menekenkos grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 01 08, 19:03)
Laba,
Daznokai nebyliai palandzioju po rankdarbiu puslapius, ne visada ka nors pasisakau. Bet esu gana aistringa mezgeja megeja  tongue.gif Suknyte pabandziau pirma kart...

Sveika smile.gif

Manyčiau, gali ir pakalbėti bigsmile.gif nes tokią dailią suknytę iš pirmo karto sugalvoti tai NE ŠIAIP SAU BZZZZZ

TURI KAŽKOKIŲ MINČIŲ GERŲJŲ TURĖTI smile.gif

Man viena šaunuolė forumietė parašė (ačiū dar kartelį už superinius siūlelius), kad paskaito temą, pasišypso/pasijuokia patyliukais, ir toliau mezga ax.gif ax.gif ax.gif

Jaučiat? Mes ne tik patarimais ar ištrauktais pavyzdžiais, bet ir jųjų aptarimu žmonėms esame įdomios beigi keliam vitamino C lygį organizme. O tai šiais gripingais laikais - gana svarbus dalykas, sakyčiau.

Gero antigripino!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu aciu uz pagyras ax.gif na, prisipazinsiu, nesu visiska pirmoke mezgime, bet suknute pirmoji. Gal kokiu patarimu turit, pirmai komunijai krikstadukrai desimties metuku mergaitei megzti ruosiuosi. Galvoju irgi is moheros, labai patinka, kad ji lengvute, netempia labai zemyn, gal kokia sampano, ar dramblio kaulo spalvos, kad butu praktiskesne. Reiks turbut ir medziagele kokia po apacia, nes mergaite nemaza. Saviskei tai palikau, kaip matot be jokio pamusalo, tik jau musu parduotuvese problema.... jau bliuskutes jei mergaitei, tai beveik vien ruzavos, pykstu visada g.gif Grazu kartais ir ruzava, bet atsibosta blink.gif Norejau kokia gelsva pavilkt nupirkt, ale neradau verysad.gif
Atsakyti
Ačiū Gadget mirksiukas.gif už paryškintus žodelius ir kaip visada paskaičius tavo laišką gerą nuotaiką wub.gif . Okei, sutinku - pilką pradedam nuo šešioliktos thumbup.gif . Kiek jau čia ir beliko. O tau sėkmės dideliausios, nuotaikos puikiausios, nors kažkap jaučiu esi neužmušama schmoll.gif ir realiai kaip pati atisigulus pagalvoji sukies kaip voverė rate ir galvoji kur taip leki g.gif .Bet kai pasižiūri į rezultataus, širdis iš džiaugsmo dėl savęs plyšta thumbup.gif wub.gif . Va bent jau man tokia būsena. Aš be ritmo, bėgimo, lėkimo ir visų jūsų gyvent negalėčiau schmoll.gif .
Zaniatja mirksiukas.gif , nuostabus darbelis thumbup.gif .Labai kruopčiai ir netradičiškai wub.gif .Matyt kad mamytė kūrybinga wub.gif . Ir mažoji princesė labai graži, suderinta wub.gif .Puikius rezultatas.
Dovyda mirksiukas.gif laukiam foto, nors kraštelio.
Gadget mirksiukas.gif , aš tikrai savo žydrutę nusitrumpinau thumbup.gif . Ir esu patenkinta. Gal kada įmesiu foto, jei MB turės laikelio mane nutraukt. Nes bo jo pagalbos schmoll.gif kaip ir be jūsų kartais schmoll.gif aš nė iš vietos.
Atsakyti
zaniatja koks gozis wub.gif wub.gif
Atsakyti