Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 21:47)
Na jūsų teismui mano suknia  ax.gif :

user posted image

eik tu sau!!!!!!!!!!! ir tai tu vadini nelabai gavosi???????? as ir kaip musu Rugile nusivarciau po stalu kazkur wub.gif labai labai labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 04, 21:19)
Sveika, Dovyda!!!

Ratukini, sakai?

ratukinu..ir zinai, Gadged kazko pradeda man nebepatikti g.gif ta suknia kazkokia persisukus...kai isdelioji, patiesi, tai nieko dar, bet uzsidejus....tasosi ...
dabar dvi iseitys yra:
1-baigiu nert, isskalbiu, islyginu ir tada bus matyt;
2- padarau palaidine, ale ta tai visada gi suspesiu, nuardyt kiek cia truks mirksiukas.gif

labai tikiuosi, kad isplovus ir islyginus ji stoves dailiai blink.gif tegu tik pabando blogai stovet, kaip mat palaidinuke pataps lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 08 sausio 2008 - 00:12
QUOTE(elia @ 2007 12 01, 13:47)

Mergikes, kiek pamenu kazkas zadejot kazka tokio megzt - ar mezgat kas nors, o gal ruosiates? ax.gif As galvoju tokia suknikę pradėti megzt, tai va butu idomu su kazkuo pasidalint ispudziais ir darbo eiga ax.gif

Dovyda, tik nesugalvok ardyt doh.gif Kaip pati pastebejai - ta visada suspesi padaryt. Gal isplovus visai kitas vaizdelis bus - ir mes visos is koju isgriusim mirksiukas.gif As nekantraudama laukiu ratukinimo pabaigos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 08 sausio 2008 - 08:23
Labuks, Dovyda POstaline smile.gif

Dėl suknytės... Hmm... Gal labai daug emocijų suratukinai? Gal tiesiog reikia pailsėti/imtis kito projekto?

Papasakosiu savo pavyzdėlį. Užsikepiau tokio įdomaus megztelio: trumpom pūstom rankovėm, su megztu bantu, o kūnelis - dar ir dryžas. Moheris su kitu siūliuku, elastiniu, kad dailiai aptrauktų viską, ką reikia. Tai va, nuraukiau VISKĄ (išskyrus vieną rankovę ir juostą bantui), susiuvau ir pajutau, kad NEDŽIUGINA. Ir padėjau į krepšiuką. NIU, aš jau pasakojau, kad ardymas man - operacija be narkozės. Tai neardžiau, nes toks sprendimas - ne man, ir viskas.

Tai va (jau link pabaigos/moralo) - po poros mėnesių pagerėjo. Jau jaučiu, kad traukia pabaigti. Tuoj paimsiu virbaliukus, ir baigsiu. Ir taip jaučiu - pooooo truuuputį ima džiuginti smile.gif

Linkiu, kad ir tave tavo suknelė tik džiugintų. Sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 sausio 2008 - 09:35
Labas rytas visoms! pasigyuost noriu...
Vakar sedejau iki 12 nakties ir narpliojau savo sarafana. Neriu nuo apacios, taigi kazkaip pakankamai sunku apskaiciuot, kokio plocio tiksliai reiketu. Nuvariau kokius 15 cm (dvi naktis sedejau! sad.gif ) , pasiziuriu - plotis nerealus, per daug , oi per daug sad.gif sad.gif , tai viska emiau ir isardziau sad.gif , pries tai rasteli tik nufotkinau, bet siandien pamirsau fotika namie, tai ir nuotraukos neturiu.... Vyrui ryte parodziau siulu kamuoli - va kas liko is sarafano - tas apsales buvo. Nu, zodziu, viskas blogai... verysad.gif
Atsakyti
Sakau, ko gi Mates po šaunaus debiuto nebesimato g.gif

Pasirodo, sėdi auksarankė ir diiiiiirba dvipusį darbą: dieną ardo, naktį - neria bigsmile.gif

Nieko, kiekviena gyvenime įvykusi nesąmonė ko nors pamoko. O dėl pločio nuo apačios - tikrai padeda nueit i parduotuvę su siuvėjo metru. Juolab, kad tų megztų rūbų dabar pilna, ir gali nusižiūrėti DETALIAI, kas tau tinka smile.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Tai as issitraukiau savu sukniu keleta is spintos, pagal jas ir matavau... Uzdejau kelias akis dar, kad tik per siaura nebutu, nes negaliu pakest, kai suknele po uzpakaliu ima ir susiuareja, nu zodziu, viskas ko per daug prieky ir is nugaros ima ir issoka. ir pvz is 20 akiu buvau nusinerus , ir pagal ji matavau. viskas ciki piki kaip kaip reikiant. bet gavosi visiskas pravalas... verysad.gif Guodziuos tik, kad isardziau dvieju vakaru darba, o ne kokios savaites ar dar daugiau. Ir dar viena paguoda - kai aplink siauriau (as neriu is kart prieki ir nugara, kad siuliu nebutu) - greiciau darbas eisis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 08, 11:38)
Tai as issitraukiau savu sukniu keleta is spintos, pagal jas ir matavau... Uzdejau kelias akis dar, kad tik per siaura nebutu, nes negaliu pakest, kai suknele po uzpakaliu ima ir susiuareja, nu zodziu, viskas ko per daug prieky ir is nugaros ima ir issoka. ir pvz is 20 akiu buvau nusinerus , ir pagal ji matavau. viskas ciki piki kaip kaip reikiant. bet gavosi visiskas pravalas...  verysad.gif Guodziuos tik, kad isardziau dvieju vakaru darba, o ne kokios savaites ar dar daugiau. Ir dar viena paguoda - kai aplink siauriau (as neriu is kart prieki ir nugara, kad siuliu nebutu) - greiciau darbas eisis smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif tai apsidraudus, pasirodo, buvai, bet visgi...

Gerai čia pati pastebėjai - kad viskas tik į gera.

Tai kiba jau laukiu to raštelio foto, ar ne? Ryt?
Atsakyti
Na, mano viena rankove ipuseta, bet ziauriai letai einasi, kazko jau nusibodo labai... nors palyginus tiek nedaug liko... jauciu reiks susisiut ana dali kur numegzta, tai matysiu ka turiu, gal kils upas skubet uzbaigt... ax.gif
Atsakyti
Sveikutės hi.gif
sad.gif stoviu vietoje su savo rankovėm, bet susisiuvau būsimą suknelę ir apsirengiau doh.gif man kažko ji kolkas nepatinka doh.gif dar kol kas nesirodysiu, noriu vis dėlto iki galo viską padaryti, tada jau galėsiu demonstruoti ir pateikti jūsų teismui. Tikiuosi, kai išskalbsiu bus mielesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 08, 13:03)
Sveikutės hi.gif
sad.gif stoviu vietoje su savo rankovėm, bet susisiuvau būsimą suknelę ir apsirengiau doh.gif man kažko ji kolkas nepatinka doh.gif dar kol kas nesirodysiu, noriu vis dėlto iki galo viską padaryti, tada jau galėsiu demonstruoti ir pateikti jūsų teismui. Tikiuosi, kai išskalbsiu bus mielesnė ax.gif

oi Arual, matau, kad is puikiu mezgeju-nereju patapsime nepakartojamos skalbejos doh.gif ir as va nepatenkinta savo Ratukine g.gif irgi sakau, gal kai labai is sirdies isskalbsiu ir laaaaaaaaaaaabai nuosirdziai islyginsiu, ji man patiks blink.gif

aciu uz palaikyma Gadged ir Angulyte, as stengiuos , stengiuos console.gif

aa bandysuy dar i Norfa nubegt, na tuuuuuu Gadgetiniu siulu paziuret, gal man pasisieks tongue.gif
Atsakyti
Maaaaaa patiiiko

gadgetiiiiniai siūlai....

kiba ir pačiai apsipirkti, a?

Jie dar žinokit i dėželes sudėti kartonines, REAL gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 sausio 2008 - 12:29
Labuuuuuuuuuuuuks mergaitės,aš gyva. Dovyda , Arual ir man tas pats su suknele buvo, pamenat g.gif .Dėjavau kad nepatinka schmoll.gif , numetus buvau doh.gif dabar skaitau ir juokas ima .Ar jūs jaučiat, mes visos tą patį jaučiam.Kas čia dabar per eilės g.gif .Niu bet ne tą noriu pasakyt schmoll.gif .Noriu pasakyt, kad vis tai praeis bigsmile.gif .Patikėkit manim ir Gadget. Nepatikėsit sėdžiu dabar visa žydra su nutrumpintu galu ir nauju bantiku ir atsidžiaugt negaliu thumbup.gif . Ateis mergaitės ir pas jus tas jausmas, tik neneuleiskit rankų schmoll.gif .bet Dovyda , aš truputį abejoju ar suknelė po skalbimo pasilygins g.gif . Tai yra nesuks į šoną.Žinok manoji irgi suka truputį, bet pasitaisau ir psio, gal prašinešiojo g.gif .O jei išlyginsi ar nepagadinsi siūliukų, nesusiplos g.gif .Dovyda , būk atsargi eksperinementams. Bet aš su tavimi ir už tave thumbup.gif . Gadget mirksiukas.gif , kaip bus su pilkuoju projektu g.gif , nepabėk prašau drinks_cheers.gif .Gal tau jau pribrendo noras pradėti g.gif .Man tai jau blush2.gif .Bet laukiu kol tu pradėsiu.Įžūli tinginė aš ar ne, Gadget mirksiukas.gif ?Bet tu jau nepyk, plyz, tikrai nesuprantu kaip pradėt. Tad ir laukiu tavęs wub.gif .
Atsakyti