Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(evax @ 2008 01 07, 21:55)
idomu ar visose norfose yra  g.gif  o gal pastebejai koks metrazas?

MB jau kad ir sunkiai, bet susitaike su tuo, kad siulu namie gali rasti kur tik nori ir kur nesitiki  doh.gif

Pirmas dalykas, kurio ieškojau smile.gif Nėra.

Iš vaizdo panašu į kokius 200-250 m/100 g.
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 07, 22:14)
Pirmas dalykas, kurio ieškojau smile.gif Nėra.

Iš vaizdo panašu į kokius 200-250 m/100 g.

aisku. aciu. jei ryt trauksiu pro norfa, reiks pasiziuret, gal ir pas mus bus g.gif

nors siai paskutiniu metu perku savanoriu pr., prie ziedo, ten man ir pasirinkimas ir kainos thumbup.gif . vat dabar issitraukiau raudonos mocheros(70%mochera, 30%akrilas) megztukui, tai kamuoliuke 550m. o kaina tiksliai nepamenu 5ar 6Lt tai tikrai nedaug manau.
Atsakyti
Aha, kartais brangūs siūlai įtartinai blogai atrodo/jaučiasi čiupinėjami, o kartais (ir tokie kartai - super) - atvirkščiai būna smile.gif

Tai va šitie norfinukai - tas atvirkštinis variantas. Malonus čiupinimo jausmelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 sausio 2008 - 21:27

Aha, pirkau siuliukus nofikej 50gr. po pusantro lito,ciupineti tai svelnus alia kaip numezgus nesiosis g.gif
Atsakyti
niu sudominot su tais norfinukais g.gif jei kas nusipirkot, gal galit imest foto kai atrodo, kokios spalvos?
Atsakyti
Evax sarafaniukas pasakiskas - ir as tokio noriu, jei tu nieko pries, kai pasibaigsiu suknute pasinaudosiu tavo mintim... rolleyes.gif
Labai superinis! Aisku identisko nedaryciau - man ziauriai pats fasonas patiko...
Ar galiu pakopijuot ideja? mirksiukas.gif
Atsakyti
o as negaliu pamatyt sarafaniuko verysad.gif nerodo schmoll.gif parodyk ir man evax mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 07, 23:18)
Evax sarafaniukas pasakiskas - ir as tokio noriu, jei tu nieko pries, kai pasibaigsiu suknute pasinaudosiu tavo mintim...  rolleyes.gif
Labai superinis! Aisku identisko nedaryciau - man ziauriai pats fasonas patiko...
Ar galiu pakopijuot ideja? mirksiukas.gif

aisku kad galima, nereikia nei klausti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sketisss @ 2008 01 07, 23:28)
o as negaliu pamatyt sarafaniuko verysad.gif nerodo schmoll.gif parodyk ir man evax mirksiukas.gif  blush2.gif

niu nezinau kodel tau nerodo, bandau ikelti dar karta

user posted image

aciu uz grazius zodelius mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 23:28)
aisku kad galima, nereikia nei klausti  4u.gif

Aciu, beje foto jau ir man neberodo, bet as pirmai spejau issisaugot pavyzdi kompe rolleyes.gif

O jau rodo... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 07 sausio 2008 - 22:33
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 20:47)
Na jūsų teismui mano suknia  ax.gif :

Aoouuuu bigsmile.gif Na ir grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 07, 23:48)
Aoouuuu  bigsmile.gif  Na ir grožis  wub.gif

Ačiū ax.gif . Šiandien jau į darbą kulniavau pasipuošus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 22:32)