Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

wow kokia fainute thumbup.gif gaila nert nelabai moku... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 01 07, 16:39)
sveikutes  4u.gif
neriau neriau suknutes o dabar uzsinorejau palaidinukes, tai gal labai nesupyksit jei pasirodysiu cia, nes siaip jau esu "sukneline"  tongue.gif

user posted image

simpatiska palaidine thumbup.gif deja, itariu ilgai teks laukti kol tokia apsivilkti galeciau verysad.gif

bandau savo sarafana ideti
nezinau tik ar rodys

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 01 07, 09:42)
Ašarėle - labai labai graži suknytė, o spalvytės išvis pavergia...  thumbup.gif  SUPER  thumbup.gif

QUOTE(Mate @ 2008 01 07, 12:07)
O Ašarelės suknike laaaabai grazi - oi kaip man patinka toks stilius! smile.gifsmile.gif

Ačiū dar kartelį visoms už pagyras 4u.gif . Šiandien jau pasipuošus savo suknike atpėdinau į darbą flirt.gif . Labai šiltutė rolleyes.gif . Dar prisigalvojau truputuką patobulinimų ax.gif , bet tokių menkų biggrin.gif .

Sėkmės visoms mezgėjėlėms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 01 07, 15:53)
wow kokia fainute  thumbup.gif gaila nert nelabai moku... blush2.gif

aciu 4u.gif o tu pabandyk mirksiukas.gif
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 15:53)
simpatiska palaidine  thumbup.gif  deja, itariu ilgai teks laukti kol tokia apsivilkti galeciau  verysad.gif
nezinau tik ar rodys

My Webpage

gal ir neilgai tongue.gif as po gimdymo praejus dviem savaitem sveriau 48 kg nors pries nestuma 54 buvo.. bet cia mano nenuoramai suneliui aciu, uzvaike nerealiai smile.gif dabar tai jau pasunkejau kai lialius geresnis pasidare lotuliukas.gif

sarafanas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 07 sausio 2008 - 16:01
Evax, sarafaniuks labai jaunatviskas - kiek laiko uztruko darbas? ir kokie cia siulai?
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 07, 12:07)
Vaselis mano toks senovinis - rankas nuo ilgo nerimo juodina, bet dzin tos rankos - atskalbsim smile.gifsmile.gifsmile.gif

Ne karo gi metai, yra tų priemonių (ne apie fairy tipo dalykus kalbu, apie vąšeliusss). Bet žinau, kai BAISULINIS noras užeina, mezgi/neri žmogus viskuommmmm, kas po ranką ar į tą ranką papuola smile.gif

Sėkmės darbuose!

QUOTE(La Perla @ 2008 01 07, 16:39)
sveikutes  4u.gif
neriau neriau suknutes o dabar uzsinorejau palaidinukes, tai gal labai nesupyksit jei pasirodysiu cia, nes siaip jau esu "sukneline"  tongue.gif

user posted image

mirksiukas.gif pykstu mirksiukas.gif betgi kad gražu labai doh.gif

QUOTE(evax @ 2008 01 07, 16:53)

Koks linksmas!!!!! Ir sagos - labai į temą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 07, 17:01)
Evax, sarafaniuks labai jaunatviskas - kiek laiko uztruko darbas? ir kokie cia siulai?

cia maximoj akrilaniniu siulu radau. siaip akrilano nelabai megstu, bet sitie man taip patiko kad nusipirkau pakuote 500g. tik kad metrazas mazas buvo. o mezgiau pora vakaru, tik dar kelias valandas truko "sagytes" padaryti. cia siaip buvo issisukimas is padeties, nes kai ir itariau, kad nedavaziuosi iki pardes nusipirkt normaliu, tai pasidariau pati blush2.gif . ir visai man jos linksmai atrodo. siaip kaip nuotraukoj tai toks maziukas jis atrodo, nors man tai jis vos ne iki keliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 16:53)
nezinau tik ar rodys

My Webpage

Norėtųsi, kad manekenė rolleyes.gif pademonstruotų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, NORFA užsivežė pagal sudėtį gerų pūkučių (ne moheriu pavadinta, bet ožkos vilna, o tai skirtumasss, plius vilnos įdėta ir dar kažko. Galima pavadinti pusvilne pūkuota), ir kainuoja ... 50 g melanžo nesiekia 4 lt.

Buvau su MB, tai nepirkau blush2.gif Nors traukė doh.gif doh.gif doh.gif . MB pareiškė kad dviems metams į priekį jau visko turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 sausio 2008 - 20:45
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 07, 21:20)
Norėtųsi, kad manekenė  rolleyes.gif pademonstruotų  ax.gif  4u.gif

oi tai kad manekenei dabar sunkoka ta padaryti, per pilva kazi kiek to sarafano besimatys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai jau bus leliukas(jau nedaug liko) tada jei nepasimirs pademonstruosiu ax.gif aisku, galiu apsivilkti dabar, jis tamposi ir pilvas puikiai telpa,tik kazi koks vaizdas is sono blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 21:50)
oi tai kad manekenei dabar sunkoka ta padaryti, per pilva kazi kiek to sarafano besimatys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kai jau bus leliukas(jau nedaug liko) tada jei nepasimirs pademonstruosiu  ax.gif  aisku, galiu apsivilkti dabar, jis tamposi ir pilvas puikiai telpa,tik  kazi koks vaizdas is sono  blush2.gif

Supratau mirksiukas.gif . Nepamiršk ir būtinai pademonstruok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 07, 21:42)
Merginos, NORFA užsivežė pagal sudėtį gerų pūkučių (ne moheriu pavadinta, bet ožkos vilna, o tai skirtumasss, plius vilnos įdėta ir dar kažko. Galima pavadinti pusvilne pūkuota), ir kainuoja ... 50 g melanžo nesiekia 4 lt.

Buvau su MB, tai nepirkau  blush2.gif Nors traukė doh.gif  doh.gif  doh.gif . MB pareiškė kad dviems metams į priekį jau visko turiu smile.gif

idomu ar visose norfose yra g.gif o gal pastebejai koks metrazas?

MB jau kad ir sunkiai, bet susitaike su tuo, kad siulu namie gali rasti kur tik nori ir kur nesitiki doh.gif
Atsakyti