wow kokia fainute gaila nert nelabai moku...
QUOTE(La Perla @ 2008 01 07, 16:39)
sveikutes
neriau neriau suknutes o dabar uzsinorejau palaidinukes, tai gal labai nesupyksit jei pasirodysiu cia, nes siaip jau esu "sukneline"
neriau neriau suknutes o dabar uzsinorejau palaidinukes, tai gal labai nesupyksit jei pasirodysiu cia, nes siaip jau esu "sukneline"
simpatiska palaidine deja, itariu ilgai teks laukti kol tokia apsivilkti galeciau
bandau savo sarafana ideti
nezinau tik ar rodys
My Webpage
QUOTE(angulyte @ 2008 01 07, 09:42)
QUOTE(Mate @ 2008 01 07, 12:07)
O Ašarelės suknike laaaabai grazi - oi kaip man patinka toks stilius!
Ačiū dar kartelį visoms už pagyras . Šiandien jau pasipuošus savo suknike atpėdinau į darbą . Labai šiltutė . Dar prisigalvojau truputuką patobulinimų , bet tokių menkų .
Sėkmės visoms mezgėjėlėms
QUOTE(linxmutee @ 2008 01 07, 15:53)
wow kokia fainute gaila nert nelabai moku...
aciu o tu pabandyk
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 15:53)
simpatiska palaidine deja, itariu ilgai teks laukti kol tokia apsivilkti galeciau
nezinau tik ar rodys
My Webpage
nezinau tik ar rodys
My Webpage
gal ir neilgai as po gimdymo praejus dviem savaitem sveriau 48 kg nors pries nestuma 54 buvo.. bet cia mano nenuoramai suneliui aciu, uzvaike nerealiai dabar tai jau pasunkejau kai lialius geresnis pasidare
sarafanas
Evax, sarafaniuks labai jaunatviskas - kiek laiko uztruko darbas? ir kokie cia siulai?
QUOTE(Mate @ 2008 01 07, 12:07)
Vaselis mano toks senovinis - rankas nuo ilgo nerimo juodina, bet dzin tos rankos - atskalbsim
Ne karo gi metai, yra tų priemonių (ne apie fairy tipo dalykus kalbu, apie vąšeliusss). Bet žinau, kai BAISULINIS noras užeina, mezgi/neri žmogus viskuommmmm, kas po ranką ar į tą ranką papuola
Sėkmės darbuose!
QUOTE(La Perla @ 2008 01 07, 16:39)
sveikutes
pykstu betgi kad gražu labai
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 16:53)
Koks linksmas!!!!! Ir sagos - labai į temą
QUOTE(Mate @ 2008 01 07, 17:01)
Evax, sarafaniuks labai jaunatviskas - kiek laiko uztruko darbas? ir kokie cia siulai?
cia maximoj akrilaniniu siulu radau. siaip akrilano nelabai megstu, bet sitie man taip patiko kad nusipirkau pakuote 500g. tik kad metrazas mazas buvo. o mezgiau pora vakaru, tik dar kelias valandas truko "sagytes" padaryti. cia siaip buvo issisukimas is padeties, nes kai ir itariau, kad nedavaziuosi iki pardes nusipirkt normaliu, tai pasidariau pati . ir visai man jos linksmai atrodo. siaip kaip nuotraukoj tai toks maziukas jis atrodo, nors man tai jis vos ne iki keliu
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 16:53)
Norėtųsi, kad manekenė pademonstruotų
Merginos, NORFA užsivežė pagal sudėtį gerų pūkučių (ne moheriu pavadinta, bet ožkos vilna, o tai skirtumasss, plius vilnos įdėta ir dar kažko. Galima pavadinti pusvilne pūkuota), ir kainuoja ... 50 g melanžo nesiekia 4 lt.
Buvau su MB, tai nepirkau Nors traukė . MB pareiškė kad dviems metams į priekį jau visko turiu
Buvau su MB, tai nepirkau Nors traukė . MB pareiškė kad dviems metams į priekį jau visko turiu
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 07, 21:20)
Norėtųsi, kad manekenė pademonstruotų
oi tai kad manekenei dabar sunkoka ta padaryti, per pilva kazi kiek to sarafano besimatys kai jau bus leliukas(jau nedaug liko) tada jei nepasimirs pademonstruosiu aisku, galiu apsivilkti dabar, jis tamposi ir pilvas puikiai telpa,tik kazi koks vaizdas is sono
QUOTE(evax @ 2008 01 07, 21:50)
oi tai kad manekenei dabar sunkoka ta padaryti, per pilva kazi kiek to sarafano besimatys kai jau bus leliukas(jau nedaug liko) tada jei nepasimirs pademonstruosiu aisku, galiu apsivilkti dabar, jis tamposi ir pilvas puikiai telpa,tik kazi koks vaizdas is sono
Supratau . Nepamiršk ir būtinai pademonstruok
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 07, 21:42)
Merginos, NORFA užsivežė pagal sudėtį gerų pūkučių (ne moheriu pavadinta, bet ožkos vilna, o tai skirtumasss, plius vilnos įdėta ir dar kažko. Galima pavadinti pusvilne pūkuota), ir kainuoja ... 50 g melanžo nesiekia 4 lt.
idomu ar visose norfose yra o gal pastebejai koks metrazas?
MB jau kad ir sunkiai, bet susitaike su tuo, kad siulu namie gali rasti kur tik nori ir kur nesitiki