Sveikos merginos. As cia nauja. Tikrai nesitikejau, kad mezgimas ir nerimas toks populiarus. Man kilo viea ideja, sakau pasitarsiu su jumis. Jus vis tiek cia patyrusios. Na planuoju nusinert arba nusimegzt vestuvine suknele. Drauga sjau klausia kada baigciau. Gal turit kokiu pasiulymu? Buciau labai dekinga:)
Sveikos, traumuotosios ir pasiryžusios
Niu tai imi, prisiverti, ir mezgi
Čia kaip anedote, kai susitinka du buvę klasiokai. Vienas dabar - bomžas, kitas - milijonierius. Bomžas sako, kad jau tris dienas nevalgęs. Milijonierius pataria - o tu prisiversk...
Jau laukiu tavo progreso foto gi
Yra speciali tema - vestuvinės suknelės
Čia, jei pasipasakotum daugiau, mes tikrai tikrai padėtume. Dabar gi nežinom, nei kokis tavo vestuivių įsivaizdavimas, nei figūra, nei gebėjimai mezgamieji/neriamieji
Aš čia tarp mezgimo labai pliurpalizmą propaguoju
Sėkmės ruošiantis vestuvėms
QUOTE(simre @ 2008 01 05, 23:43)
Ei, nugi negalima šitaip traumuot žmonių... Ašarėle, - PASAKA, vos neapsižliumbiau pamačius. Nes manoji tai juk STOVI, t.y. guli krepšy ir nė vienos eilutės pirmyn....
Čia kaip anedote, kai susitinka du buvę klasiokai. Vienas dabar - bomžas, kitas - milijonierius. Bomžas sako, kad jau tris dienas nevalgęs. Milijonierius pataria - o tu prisiversk...
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 06, 10:41)
Ašarėle- SUPER
Mano suknelė irgi vėl truputį apleistas malonumas, bet tikiuosi greitu laiku vėl užsiimt
Mano suknelė irgi vėl truputį apleistas malonumas, bet tikiuosi greitu laiku vėl užsiimt
Jau laukiu tavo progreso foto gi
QUOTE(linaeda @ 2008 01 06, 12:22)
Sveikos merginos. As cia nauja. Tikrai nesitikejau, kad mezgimas ir nerimas toks populiarus. Man kilo viea ideja, sakau pasitarsiu su jumis. Jus vis tiek cia patyrusios. Na planuoju nusinert arba nusimegzt vestuvine suknele. Draugas jau klausia kada baigciau. Gal turit kokiu pasiulymu? Buciau labai dekinga:)
Yra speciali tema - vestuvinės suknelės
Čia, jei pasipasakotum daugiau, mes tikrai tikrai padėtume. Dabar gi nežinom, nei kokis tavo vestuivių įsivaizdavimas, nei figūra, nei gebėjimai mezgamieji/neriamieji
Aš čia tarp mezgimo labai pliurpalizmą propaguoju
Sėkmės ruošiantis vestuvėms
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 06, 11:37)
Čia gi ne prisivertime esmė - man dabar atostogos, vaikų namie nėr tai ta proga jų kambarį tapetuoju ir tik seilę pavarvint prie kompo prisėdu, kol rankas pailsinu. O megzčiau, megzčiau...
QUOTE(simre @ 2008 01 06, 12:47)
Čia gi ne prisivertime esmė - man dabar atostogos, vaikų namie nėr tai ta proga jų kambarį tapetuoju ir tik seilę pavarvint prie kompo prisėdu, kol rankas pailsinu. O megzčiau, megzčiau...
tigi juokaunu, niu.. gi net anekdotą parašiau, kad aiškiau būtų, kad nežvėris esu
Gadget , niu iš kur tie sutapimai .Ir man tingiadienis .Jau antra diena.Neprisiverčiu apsimatuot kaip sakant . Ruošiuos maorališkai .Ir tikriausiai lauksiu kol tu pradėsi pirma , o tai bus kaip su Dovyda. Jai tikrai baltai pavydžiu dabartinio ratukinimo .Bliamba geras žodis.Paskaičiau ir taip nuotaiką pakėlė . Bet aš mačiau tavo sulėtą golfulį.Jė jė jė .Pasaka.Gadget jis labai jau puošnus.Ir golfuliu nepavadiničau . Man golfis tai įsivaizdavimas labai šilto ir patogaus drabužėlio.O čia labai puošnus mėgztukėlis. Labai ptiko idėja.Man kažkaip atrodo, kad tai ką tu darai, tai darai visada su polėkiu ir impovizacija .Ir niekad neprašuani pro šalį. Gadget, aš noriu lygiuotis į tave .
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 21:47)
niu jau koks grozis ir tai siltai siltai atrodo, kad dabar kai taip salta tokia tik ir norisi apsivilkti. tikrai, labai saunu
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 06, 13:59)
Gadget, niu iš kur tie sutapimai .Ir man tingiadienis. .Jau antra diena. Neprisiverčiu apsimatuot kaip sakant. Ruošiuos maorališkai. Ir tikriausiai lauksiu kol tu pradėsi pirma, o tai bus kaip su Dovyda. Jai tikrai baltai pavydžiu dabartinio ratukinimo. Bliamba geras žodis. Paskaičiau ir taip nuotaiką pakėlė. Bet aš mačiau tavo sulėtą golfulį. Jė jė jė .Pasaka.Gadget jis labai jau puošnus.Ir golfuliu nepavadiničau . Man golfis tai įsivaizdavimas labai šilto ir patogaus drabužėlio.O čia labai puošnus mėgztukėlis. Labai ptiko idėja.Man kažkaip atrodo, kad tai ką tu darai, tai darai visada su polėkiu ir impovizacija .Ir niekad neprašuani pro šalį. Gadget, aš noriu lygiuotis į tave
(vėl tryniau tavo mirksiukus, nes manieji būtų netilpę)
Aj, man MB sako, kad aš iš taško A į tašką B einu per taškus C, D, E, F, ir G. Ir ateinu , jei tik nepamirštu
Niu tai su saulėtuoju išėjo panašiai: pradėjau paprastutį golfą, po to įsijungė fantaziją, ir mane nunešė
Labai fajjjjna, kad patiko
QUOTE(simre @ 2008 01 05, 23:43)
Ei, nugi negalima šitaip traumuot žmonių... Ašarėle, - PASAKA, vos neapsižliumbiau pamačius. Nes manoji tai juk STOVI, t.y. guli krepšy ir nė vienos eilutės pirmyn....
Ištapetuosi kambarį ir baigsi savąjį grožį . O aš jei jau pasičiumpu ką daryti (megzti, nerti, velti....), tai tada šakės namams , t.y. kambariai netvarkyti gali būti, valgyt MB gamina ir t.t. O tavo vaikiukai džiaugsis išgražėjusiu kambariu .
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 21:47)
Na jūsų teismui mano suknia :
Ašarėle - labai labai graži suknytė, o spalvytės išvis pavergia... SUPER
Labas dienas, mezgijeles! Pradejau as pagaliau savo issvajota sarafana megzt. Ii jo pradzios reikejo dukrai megztuka pabaigt, atai jau antri metai niekiap nepribaigiamas buvo (nes mama vis sugalvoja su sau paciai mezgimais isiterpti ) . Tai va - pribaigiau. Nusipirkau siuliukus (vel gi Vernito - rinkis preke lietuviska ) , virbaliukus ir savaite rinkausi rasta.... . Kankinausi ziauriai, interneto aruodai darbe dirbt neleido, vakarais vis bandymu bandymai is prikauptos literaturos ta tema ir... jokio rezultato... . Pagaliau vakar nakcia taip supykau, meciau virbalus ir issitraukiau vaseli . Taigis - pradejau!!! . Vaselis mano toks senovinis - rankas nuo ilgo nerimo juodina, bet dzin tos rankos - atskalbsim
Papildyta:
O Ašarelės suknike laaaabai grazi - oi kaip man patinka toks stilius!
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2008 01 07, 12:07)
Labas dienas, mezgijeles! Pradejau as pagaliau savo issvajota sarafana megzt. Ii jo pradzios reikejo dukrai megztuka pabaigt, atai jau antri metai niekiap nepribaigiamas buvo (nes mama vis sugalvoja su sau paciai mezgimais isiterpti ) . Tai va - pribaigiau. Nusipirkau siuliukus (vel gi Vernito - rinkis preke lietuviska ) , virbaliukus ir savaite rinkausi rasta.... . Kankinausi ziauriai, interneto aruodai darbe dirbt neleido, vakarais vis bandymu bandymai is prikauptos literaturos ta tema ir... jokio rezultato... . Pagaliau vakar nakcia taip supykau, meciau virbalus ir issitraukiau vaseli . Taigis - pradejau!!! . Vaselis mano toks senovinis - rankas nuo ilgo nerimo juodina, bet dzin tos rankos - atskalbsim
Papildyta:
Papildyta:
sekmes darbuose, lauksim rezultatu
sveikutes
neriau neriau suknutes o dabar uzsinorejau palaidinukes, tai gal labai nesupyksit jei pasirodysiu cia, nes siaip jau esu "sukneline"
neriau neriau suknutes o dabar uzsinorejau palaidinukes, tai gal labai nesupyksit jei pasirodysiu cia, nes siaip jau esu "sukneline"