Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Sveikos merginos. As cia nauja. Tikrai nesitikejau, kad mezgimas ir nerimas toks populiarus. Man kilo viea ideja, sakau pasitarsiu su jumis. Jus vis tiek cia patyrusios. Na planuoju nusinert arba nusimegzt vestuvine suknele. Drauga sjau klausia kada baigciau. Gal turit kokiu pasiulymu? Buciau labai dekinga:)
Atsakyti
Sveikos, traumuotosios ir pasiryžusios drinks_cheers.gif

QUOTE(simre @ 2008 01 05, 23:43)
Ei, nugi negalima šitaip traumuot žmonių... Ašarėle,  - PASAKA, vos neapsižliumbiau pamačius. Nes manoji tai juk STOVI, t.y. guli krepšy ir nė vienos eilutės pirmyn....

Niu tai imi, prisiverti, ir mezgi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Čia kaip anedote, kai susitinka du buvę klasiokai. Vienas dabar - bomžas, kitas - milijonierius. Bomžas sako, kad jau tris dienas nevalgęs. Milijonierius pataria - o tu prisiversk...

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 06, 10:41)
Ašarėle- SUPER
Mano suknelė irgi vėl truputį apleistas malonumas, bet tikiuosi greitu laiku vėl užsiimt

Jau laukiu tavo progreso foto gi smile.gif

QUOTE(linaeda @ 2008 01 06, 12:22)
Sveikos merginos. As cia nauja. Tikrai nesitikejau, kad mezgimas ir nerimas toks populiarus. Man kilo viea ideja, sakau pasitarsiu su jumis. Jus vis tiek cia patyrusios. Na planuoju nusinert arba nusimegzt vestuvine suknele. Draugas jau klausia kada baigciau. Gal turit kokiu pasiulymu? Buciau labai dekinga:)

Yra speciali tema - vestuvinės suknelės smile.gif

Čia, jei pasipasakotum daugiau, mes tikrai tikrai padėtume. Dabar gi nežinom, nei kokis tavo vestuivių įsivaizdavimas, nei figūra, nei gebėjimai mezgamieji/neriamieji rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Aš čia tarp mezgimo labai pliurpalizmą propaguoju 4u.gif

Sėkmės ruošiantis vestuvėms thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 06 sausio 2008 - 11:45
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 06, 11:37)
Niu tai imi, prisiverti, ir mezgi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Čia gi ne prisivertime esmė - man dabar atostogos, vaikų namie nėr tai ta proga jų kambarį tapetuoju ir tik seilę pavarvint prie kompo prisėdu, kol rankas pailsinu. O megzčiau, megzčiau...
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 01 06, 12:47)
Čia gi ne prisivertime esmė - man dabar atostogos, vaikų namie nėr tai ta proga jų kambarį tapetuoju ir tik seilę pavarvint prie kompo prisėdu, kol rankas pailsinu. O megzčiau, megzčiau...

blush2.gif tigi juokaunu, niu.. gi net anekdotą parašiau, kad aiškiau būtų, kad nežvėris esu blush2.gif
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif , niu iš kur tie sutapimai doh.gif .Ir man tingiadienis blush2.gif .Jau antra diena.Neprisiverčiu apsimatuot kaip sakant doh.gif . Ruošiuos maorališkai doh.gif .Ir tikriausiai lauksiu kol tu pradėsi pirma thumbup.gif , o tai bus kaip su Dovyda. Jai tikrai baltai pavydžiu dabartinio ratukinimo thumbup.gif .Bliamba geras žodis.Paskaičiau ir taip nuotaiką pakėlė thumbup.gif . Bet aš mačiau tavo sulėtą golfulį.Jė thumbup.gifthumbup.gifthumbup.gif .Pasaka.Gadget mirksiukas.gif jis labai jau puošnus.Ir golfuliu nepavadiničau schmoll.gif . Man golfis tai įsivaizdavimas labai šilto ir patogaus drabužėlio.O čia labai puošnus mėgztukėlis. Labai ptiko idėja.Man kažkaip atrodo, kad tai ką tu darai, tai darai visada su polėkiu ir impovizacija wub.gif .Ir niekad neprašuani pro šalį. Gadget, mirksiukas.gif aš noriu lygiuotis į tave blush2.gif blush2.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 21:47)
Na jūsų teismui mano suknia  ax.gif :

niu jau koks grozis wub.gif ir tai siltai siltai atrodo, kad dabar kai taip salta tokia tik ir norisi apsivilkti. tikrai, labai saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 06, 13:59)
Gadget, niu iš kur tie sutapimai doh.gif .Ir man tingiadienis. .Jau antra diena. Neprisiverčiu apsimatuot kaip sakant. Ruošiuos maorališkai. Ir tikriausiai lauksiu kol tu pradėsi pirma, o tai bus kaip su Dovyda. Jai tikrai baltai pavydžiu dabartinio ratukinimo. Bliamba geras žodis. Paskaičiau ir taip nuotaiką pakėlė. Bet aš mačiau tavo sulėtą golfulį. Jė thumbup.gif  jė  thumbup.gifthumbup.gif .Pasaka.Gadget mirksiukas.gif  jis labai jau puošnus.Ir golfuliu nepavadiničau schmoll.gif . Man golfis tai įsivaizdavimas labai šilto ir patogaus drabužėlio.O čia labai puošnus mėgztukėlis. Labai ptiko idėja.Man kažkaip atrodo, kad tai ką tu darai, tai darai visada su polėkiu ir impovizacija wub.gif .Ir niekad neprašuani pro šalį. Gadget, mirksiukas.gif  aš noriu lygiuotis į tave

(vėl tryniau tavo mirksiukus, nes manieji būtų netilpę)

4u.gif

Aj, man MB sako, kad aš iš taško A į tašką B einu per taškus C, D, E, F, ir G. Ir ateinu , jei tik nepamirštu rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Niu tai su saulėtuoju išėjo panašiai: pradėjau paprastutį golfą, po to įsijungė fantaziją, ir mane nunešė smile.gif

Labai fajjjjna, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 01 05, 23:43)
Ei, nugi negalima šitaip traumuot žmonių... Ašarėle,  - PASAKA, vos neapsižliumbiau pamačius. Nes manoji tai juk STOVI, t.y. guli krepšy ir nė vienos eilutės pirmyn....

Ištapetuosi kambarį mirksiukas.gif ir baigsi savąjį grožį 4u.gif . O aš jei jau pasičiumpu ką daryti (megzti, nerti, velti....), tai tada šakės namams blush2.gif , t.y. kambariai netvarkyti gali būti, valgyt MB gamina ax.gif ir t.t. O tavo vaikiukai džiaugsis išgražėjusiu kambariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 21:47)
Na jūsų teismui mano suknia  ax.gif :

Ašarėle - labai labai graži suknytė, o spalvytės išvis pavergia... thumbup.gif SUPER thumbup.gif
Atsakyti
Labas dienas, mezgijeles! 4u.gif Pradejau as pagaliau savo issvajota sarafana megzt. Ii jo pradzios reikejo dukrai megztuka pabaigt, atai jau antri metai niekiap nepribaigiamas buvo (nes mama vis sugalvoja su sau paciai mezgimais isiterpti blush2.gif ) . Tai va - pribaigiau. Nusipirkau siuliukus (vel gi Vernito - rinkis preke lietuviska biggrin.gif ) , virbaliukus ir savaite rinkausi rasta.... g.gif . Kankinausi ziauriai, interneto aruodai darbe dirbt neleido, vakarais vis bandymu bandymai is prikauptos literaturos ta tema ir... jokio rezultato... verysad.gif . Pagaliau vakar nakcia taip supykau, meciau virbalus ir issitraukiau vaseli smile.gif . Taigis - pradejau!!! biggrin.gif . Vaselis mano toks senovinis - rankas nuo ilgo nerimo juodina, bet dzin tos rankos - atskalbsim smile.gifsmile.gifsmile.gif
Papildyta:
O Ašarelės suknike laaaabai grazi - oi kaip man patinka toks stilius! smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 07, 12:07)
Labas dienas, mezgijeles!  4u.gif Pradejau as pagaliau savo issvajota sarafana megzt. Ii jo pradzios reikejo dukrai megztuka pabaigt, atai jau antri metai niekiap nepribaigiamas buvo (nes mama vis sugalvoja su sau paciai mezgimais isiterpti  blush2.gif ) . Tai va - pribaigiau. Nusipirkau siuliukus (vel gi Vernito - rinkis preke lietuviska  biggrin.gif ) , virbaliukus ir savaite rinkausi rasta....  g.gif . Kankinausi ziauriai, interneto aruodai darbe dirbt neleido, vakarais vis bandymu bandymai is prikauptos literaturos ta tema ir... jokio rezultato...  verysad.gif . Pagaliau vakar nakcia taip supykau, meciau virbalus ir issitraukiau vaseli smile.gif . Taigis - pradejau!!!  biggrin.gif . Vaselis mano toks senovinis - rankas nuo ilgo nerimo juodina, bet dzin tos rankos - atskalbsim smile.gifsmile.gifsmile.gif
Papildyta:
O Ašarelės suknike laaaabai grazi - oi kaip man patinka toks stilius! smile.gifsmile.gif

sekmes darbuose, lauksim rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
neriau neriau suknutes o dabar uzsinorejau palaidinukes, tai gal labai nesupyksit jei pasirodysiu cia, nes siaip jau esu "sukneline" tongue.gif

user posted image
Atsakyti