Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(tokom @ 2008 01 05, 21:53)
Uch, Ašarele, grožis koks  thumbup.gif  O jau spalvikes  wub.gif Kokius siūlus naudojai?

Ačiū 4u.gif . O siūliukai Batik Design ALIZE mohair classic, kurių sudėtis: 70 proc. mochera, 30 proc. akrilas 4u.gif .
Atsakyti
Asarele, labai grazi suknyte! Kiek siuliuku sunaudojai?
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 01 05, 22:00)
Asarele, labai grazi suknyte! Kiek siuliuku sunaudojai?

Nusipirkau 6 matkiukus. Matkiukas 100 g 200 m. Matkiukas ir dar truputukas liko ax.gif . Tokią trumpuliukę liemenę nusimegsiu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 19:06)
Nusipirkau 6 matkiukus. Matkiukas 100 g 200 m. Matkiukas ir dar truputukas liko  ax.gif . Tokią trumpuliukę liemenę nusimegsiu  smile.gif .

negaliu atsigaut nuo tavo grozio wub.gif thumbup.gif o siuliuku grozis neispasakytas,cia kaip suprantu siulu nekeitei ta prasme spalvu,jau tokio margumo jie yra?o cia mezgei tiesiai nieko nesiaurindama ir neplatindama?o kaip ten apacia taip graziai pagaminta?nu klausimu daug pridaviau bet prasau paaiskink man klvailai blandynkai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 05 sausio 2008 - 21:14
QUOTE(sketisss @ 2008 01 05, 22:10)
negaliu atsigaut nuo tavo grozio wub.gif  thumbup.gif o siuliuku grozis neispasakytas,cia kaip suprantu siulu nekeitei ta prasme spalvu,jau tokio margumo jie yra?paaiskink man klvailai blandynkai g.gif

Nu gi neišgriūk blush2.gif . Nieko čia mandro. Grožis paprastume mirksiukas.gif . Siūliukas taip susimezga, tik truputuką teko paderint, kai vieną matkelį pabaigus turėjau pradėt kitą ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 19:14)
Nu gi neišgriūk  blush2.gif . Nieko čia mandro. Grožis paprastume  mirksiukas.gif . Siūliukas taip susimezga, tik truputuką teko paderint, kai vieną matkelį pabaigus turėjau pradėt kitą  ax.gif .

visdar neatsigaunu ax.gif
Atsakyti
Vienoj tėmelėj jau pagyriau, bet toookį grožį ir čia norisi pagirti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 21:47)
mano suknia  ax.gif :
user posted image

Labai daili 4u.gif Puikios spalvos, puikūs siūlai ir darbas smile.gif Žavus sprendimas apačiai tas pagarbiniavimas. Ar nenori ir rankogalių pagarbinuoti, a?
Papildyta:
Mudviejų su Rugile STEBUKLAS va toks laukia

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Asarele saunuole,tikrai labai graziai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras visoms 4u.gif .

gadget3 mintis pagarbiniuot rankogalius buvo, bet persigalvojau, man regis jau per daug bus ax.gif . Panešiosiu taip, o padailint visad suspėsiu mirksiukas.gif . Grožybes susiplanavusios megzt wub.gif . Lauksim rezultatų mirksiukas.gif .

Aš dabar trumputes dvi liemenes susimąsčius nusimegzt: vieną iš siūliukų likusių nuo suknutės, o kitą baltą (kažkurioj temoj pavyzduką mergikės šiom dienom buvo įkėlusios) rolleyes.gif .
Atsakyti
Ei, nugi negalima šitaip traumuot žmonių... Ašarėle, - PASAKA, vos neapsižliumbiau pamačius. Nes manoji tai juk STOVI, t.y. guli krepšy ir nė vienos eilutės pirmyn....
Atsakyti
Ašarėle- SUPER
Mano suknelė irgi vėl truputį apleistas malonumas, bet tikiuosi greitu laiku vėl užsiimt
Atsakyti