Sveikos mezgėjėlės labai grazus jusų visų darbelei
Gal galėtumėt padėt ,noriu numegzti ar nunert sesei vestuvine suknele gal kas turit pavizdėliu ,labai jau neturiu kada per visas temas jieškoti iš anksto dėkoju
Otilija, SM yra tema - vestuvinės suknelės. O jau toj temoj TEKS pasėdėti, nes LABAI gražių modelių LABAI daug ten pridėta.
Sėkmės!
Sėkmės!
QUOTE(ewidenta @ 2008 01 05, 00:36)
labukas aurute tavo suknyte ir mergyte kaip visad nuostabios...
kur as jas maciau???
ka dabar narplioji?
kur as jas maciau???
ka dabar narplioji?
Dabar bandau megzti kepurytę su pirštinėm pirštinės jau yra liko kepuriukas
QUOTE(janike1 @ 2008 01 04, 18:25)
Gadget labai gražios suknytės ,kažin ta geltonikė iš kokių siūlų nunerta
Šita suknelė megzta {5,5-6 numerio virbalais, ir apnerta 4 numerio vąšeliu} iš va tokių siūlų
GLACON
Neatkasiu TŲ siūlų aprašymo, nes jie nauji naujutėlaičiai, o dabar įdedu (prancūziškai, bet ten esminiai žodžiai suprantami) pakaitinius (tinkamus šiam modeliui) siūlus cia.
ps tos liepžiedžių spalvos jau nebėr (wwww.phildar.fr), išpirko
Sėkmytės
Labai labai aciu
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 05, 12:34)
Otilija, SM yra tema - vestuvinės suknelės. O jau toj temoj TEKS pasėdėti, nes LABAI gražių modelių LABAI daug ten pridėta.
Sėkmės!
Sėkmės!
AČIU radau bet ten daugiau modeliukai ,o chemučiu nėr .Mačiau jai neklystu ir čia esančiu mamyčiu kažkas mesgė gal chemas turit jai negaila pasidalinkit galima ir į až.
suknelė mano baiggggggggttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaa . Laukiu MB ir bandysiu įkelt foto ir lauksiu griežtos komisijos įvertinimo
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 20:34)
suknelė mano baiggggggggttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaa . Laukiu MB ir bandysiu įkelt foto
Sveikinu pabaigus!!!!!
Laukiu vaizdo Mane kiekvieną kartą nustebina vienetinė išmonė ar neįprasti sprendimai, ar tiesiog - darbas (niu arba jo kiekis ).
Gera matyti, kad šitame masinės gamybos pasaulyje yra kuriančių rankų.
Rugile, kaip tau sekasi? Viešai žadėjau parašyti apie pilkojo projekto raštus, bet ... Tingadienis šiandien buvo, mėgavausi saule ir MB Ir dar labai šauniam renginyje buvau. Bet dar pasitaisysiu, juk šiandiena dar nepasibaigė
Mano pilkasis projektas bus įkvėptas mano jau turimo pilko megztuko pirktinio (esu įmetus į idėjas, dviejų faktūrų siūlai) ir ŠIO PILKOJO STEBUKLO MŪSŲ (tuoj ir foto įdėsiu, kad ne tik mudvi suprastume, apie ką šneka). O kas išeis, tai argi aš žinau???
Asarele, laukiam su nekantrumu.
Na jūsų teismui mano suknia :
Uch, Ašarele, grožis koks O jau spalvikes Kokius siūlus naudojai?
Prisižiūrėsiu į jūsų suknikes pavasarėjant ir aš kibsiu į darbą
Prisižiūrėsiu į jūsų suknikes pavasarėjant ir aš kibsiu į darbą
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 21:47)
Na jūsų teismui mano suknia :
OHO Labai labai labai gražu tikrai, šaunuolė