Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Sveikos mezgėjėlės labai grazus jusų visų darbelei 4u.gif
Gal galėtumėt padėt ,noriu numegzti ar nunert sesei vestuvine suknele gal kas turit pavizdėliu ,labai jau neturiu kada per visas temas jieškoti iš anksto dėkoju
hi.gif
Atsakyti
Otilija, SM yra tema - vestuvinės suknelės. O jau toj temoj TEKS pasėdėti, nes LABAI gražių modelių LABAI daug ten pridėta.

Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2008 01 05, 00:36)
labukas aurute  mirksiukas.gif tavo suknyte ir mergyte kaip visad nuostabios...

kur as jas maciau???  g.gif  tongue.gif
  ka dabar narplioji?

Dabar bandau megzti kepurytę su pirštinėm ax.gif pirštinės jau yra biggrin.gif liko kepuriukas 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(janike1 @ 2008 01 04, 18:25)
Gadget labai gražios suknytės thumbup.gif ,kažin ta geltonikė iš kokių siūlų nunerta g.gif

user posted image

Šita suknelė megzta {5,5-6 numerio virbalais, ir apnerta 4 numerio vąšeliu} iš va tokių siūlų user posted image
GLACON user posted image

Neatkasiu TŲ siūlų aprašymo, nes jie nauji naujutėlaičiai, o dabar įdedu (prancūziškai, bet ten esminiai žodžiai suprantami) pakaitinius (tinkamus šiam modeliui) siūlus cia.
ps tos liepžiedžių spalvos jau nebėr (wwww.phildar.fr), išpirko smile.gif

Sėkmytės bigsmile.gif
Atsakyti
Labai labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 05, 12:34)
Otilija, SM yra tema - vestuvinės suknelės.  O jau toj temoj TEKS pasėdėti, nes LABAI gražių modelių LABAI daug ten pridėta.

Sėkmės!

AČIU radau bet ten daugiau modeliukai ,o chemučiu nėr .Mačiau jai neklystu ir čia esančiu mamyčiu kažkas mesgė gal chemas turit jai negaila pasidalinkit galima ir į až.
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif suknelė mano baiggggggggttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaa thumbup.gif . Laukiu MB ir bandysiu įkelt foto ir lauksiu griežtos komisijos įvertinimo rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 20:34)
yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif suknelė mano baiggggggggttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaa  thumbup.gif . Laukiu MB ir bandysiu įkelt foto

Sveikinu pabaigus!!!!! thumbup.gif

Laukiu vaizdo cool.gif Mane kiekvieną kartą nustebina vienetinė išmonė ar neįprasti sprendimai, ar tiesiog - darbas (niu arba jo kiekis smile.gif ).

Gera matyti, kad šitame masinės gamybos pasaulyje yra kuriančių rankų.

Rugile, kaip tau sekasi? Viešai žadėjau parašyti apie pilkojo projekto raštus, bet ... Tingadienis šiandien buvo, mėgavausi saule ir MB smile.gif Ir dar labai šauniam renginyje buvau. Bet dar pasitaisysiu, juk šiandiena dar nepasibaigė smile.gif

Mano pilkasis projektas bus įkvėptas mano jau turimo pilko megztuko pirktinio (esu įmetus į idėjas, dviejų faktūrų siūlai) ir ŠIO PILKOJO STEBUKLO MŪSŲ (tuoj ir foto įdėsiu, kad ne tik mudvi suprastume, apie ką šneka). O kas išeis, tai argi aš žinau???
Atsakyti
Asarele, laukiam su nekantrumu.
Atsakyti
Na jūsų teismui mano suknia ax.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti
Uch, Ašarele, grožis koks thumbup.gif O jau spalvikes wub.gif Kokius siūlus naudojai?

Prisižiūrėsiu į jūsų suknikes pavasarėjant ir aš kibsiu į darbą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 05, 21:47)
Na jūsų teismui mano suknia  ax.gif :

OHO swoon.gif Labai labai labai gražu user posted image wub.gif tikrai, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti