Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(aurute1 @ 2008 01 04, 12:09)
Aš savo dukrytei esu numezgusi štai tokią suknelę 4u.gif
user posted image
user posted image

Šauni suknytė ir mažulė taip pat wub.gif 4u.gif

Gadget labai gražios suknytės thumbup.gif ,kažin ta geltonikė iš kokių siūlų nunerta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 04 sausio 2008 - 17:28
smile.gif

Nu ką tik pamečiau žinutę.

Bet ne raštelį:

user posted image

Tai va, apie suknelių mezgimą: yra trečias būdas. Mezgi viršų, surenki apačioj akytes, ir mezgi apačią. Nuo vidurio. Nuo sijono.

Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 04, 18:38)

Tai va, apie suknelių mezgimą: yra trečias būdas. Mezgi viršų, surenki apačioj akytes, ir mezgi apačią. Nuo vidurio. Nuo sijono.

O kaip sujungimo linija -nelabai kris i akis? Kaip graziau surinkti tas akis,Gadget? doh.gif Būk gerute, mestelk kokia ideja wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Toji rožinė suknelė (albumėlyje) būtent taip megzta - surinktos akys nuo vidurio. Draugė taip darė.
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2008 01 04, 13:34)
Jungiuosi prie jūsų. Artimiausiu metu pradėsiu štai tokią...
user posted image
Tik ji bus šokoladinės rudos spalvos, rankoves gal irgi su pynėmis darysiu. Vienu žodžiu, siūlus jau turiu, šiuo metu interpretuoju šia tema. Beje, gal viršutinio motyvo schemą kur nors matėte. Graži pynė, o pati galvoti, kaip ją megzti, tingiu blush2.gif

Aš neseniai mezgiau tokį:
user posted image

žiūriu čia tavo ta pynė panaši, tai galiu įdėt, ką turiu 4u.gif mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 04, 13:37)
Viena mamytė mezgė mačiau sarafaną ar suknelę juodą su baltais rombais, raštais.Fantasktika.Labai labai  gražu.Ir turiu pasakyti tikriausai buvo labai sunku.Nes jau tiek kamuolėlaiai.....Bet kaip matome rezultatas verčiantis iš kojų.Man labai patiko.

Ačiū 4u.gif aciuks.gif netaip jau sunku, kai "įsivažiuoji" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 04, 17:38)

Būtent taip aš savo raudonį mezgu. Tiksliau šiom dienom tapetus klijuoju, mezgimas stovi cry.gif cry.gif

Sujungimo linijos nesimato - aš pradėdama viršų akis užsidėjau kitokiais siūlais, o kai reikėjo sijoną pradėt - išardžiau tą kitokį siūlą, susirinkau akis ir toliau narplioju.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 04, 13:37)
Sveikos mergaitės. Kaip malonu pas jus užbėgti. Esu juodai užsivertus darbais ir taip gailiuos kad negaliu su jumis čia patupėti. O žiūriu tiek naujienų praleidau, tiek grožių nepagyriau.Tad jei rašydama ką supainiosiu nepykit, bet parašyti ir pagirti negaliu.
Dovyda nu nerealiai ratukai.Jau kaip supavydėjau kad žinotum.Gailiuos kad paskubėjau.Man tavo ratukai labai labai patinka.

sveikute 4u.gif na nepaskubejai, nepaskubejai mirksiukas.gif turi nuostabia suknyte zydraja thumbup.gif aciu uz pagyrimus, ratukinu toliau biggrin.gif
Atsakyti
Sveika, Dovyda!!!

Ratukini, sakai?
Atsakyti
Nu mergikės prisiverčiau išardyti savo nevykusiai numegztą suknikę rolleyes.gif . Permezginėju karsta.gif . Liko pusė rankovės ir apykaklė assa.gif . Na nevisai taip kaip norėjau bus, bet džiaugiuos, kad bus. O daba kalbėkit visokius burtažodžius, kad greičiau megztųsi rolleyes.gif . Nors ir nelabai bus vykusi ale vis tiek teks vertinimo komisijai vertint ax.gif .
Atsakyti
Gadget, simre - AČIŪ už patarimus. 4u.gif Bandysim megzt, tik va sios dienos vakara leidziu megzdama ivairiausius pavyzdelius, kad rasčiau tinkama rašteli. g.gif Tik kol kas nieks netinka... schmoll.gif Na, bet dar vakaras tik ipusaejo mirksiukas.gif
Atsakyti
O čia akutėms paganyt mirksiukas.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(aurute1 @ 2008 01 04, 12:09)
Aš savo dukrytei esu numezgusi štai tokią suknelę 4u.gif
user posted image
user posted image

labukas aurute mirksiukas.gif tavo suknyte ir mergyte kaip visad nuostabios...

kur as jas maciau??? g.gif tongue.gif
ka dabar narplioji?
Atsakyti