Aš savo dukrytei esu numezgusi štai tokią suknelę
Labai grazi suknyte!
QUOTE(aurute1 @ 2008 01 04, 12:09)
kokia miela suknyte o jau manekene
QUOTE(aurute1 @ 2008 01 04, 12:09)
Aš savo dukrytei esu numezgusi štai tokią suknelę
Ir suknytė, ir dukrytė
Stengiamės
Jungiuosi prie jūsų. Artimiausiu metu pradėsiu štai tokią...
Tik ji bus šokoladinės rudos spalvos, rankoves gal irgi su pynėmis darysiu. Vienu žodžiu, siūlus jau turiu, šiuo metu interpretuoju šia tema. Beje, gal viršutinio motyvo schemą kur nors matėte. Graži pynė, o pati galvoti, kaip ją megzti, tingiu
Sveikos mergaitės. Kaip malonu pas jus užbėgti. Esu juodai užsivertus darbais ir taip gailiuos kad negaliu su jumis čia patupėti. O žiūriu tiek naujienų praleidau, tiek grožių nepagyriau.Tad jei rašydama ką supainiosiu nepykit, bet parašyti ir pagirti negaliu.Gadget, mažute, draugaite, kolege, Liūte ar negalėtum padaryti taip kad po kiekvienos tavo žinutės apačioje matytusi tavo darbukų albumėlis.Tada galėčiau bet kada į jį užmesti akį.O tai niekaip nerandu tavo saulėtojo pūkučio.O pažiūrėti tai noriu.Ir nebesusigaudau ką tu dabar narpliosi.Gal pilką grožį su manim?Niu tikrai pasimečiau, o žinoti tai smalsu.Ir dar nebesusigaudau kokia galybė siūlų pas tave namuose.Jaučiu pas tave būtų galima atidaryti siūlų parduotuvę "Diteksas2"Kaip gerai kad aš kaime gyvenu, o tai po kiekvieno apsilankymo siūlų parduotuvėj mano piniginę ir vyrą ištiktų šokas. Gadget kaip suprantu tau sesija, tad kaip tas nelemtas egzaminas.Ar jau įpusėjai kartotis, ar viską paliksi tekėt savo vaga ir paskaitysi paskutinę naktį.
Dovyda nu nerealiai ratukai.Jau kaip supavydėjau kad žinotum.Gailiuos kad paskubėjau.Man tavo ratukai labai labai patinka.
Arual, brolis tavo nerealus.Myli jis tave tikrai tikrai. Bet rezultato vis tiek juodai, ne mėlynai laukiam.
Viena mamytė mezgė mačiau sarafaną ar suknelę juodą su baltais rombais, raštais.Fantasktika.Labai labai gražu.Ir turiu pasakyti tikriausai buvo labai sunku.Nes jau tiek kamuolėlaiai.....Bet kaip matome rezultatas verčiantis iš kojų.Man labai patiko.
Gadget, savaitgaliį planuoju pradėt pilką megzti.Bet nedašunta kaip pradėt.Gal kai nusimatuosiu aš tau paršysiu į až, ar galėsi mestelt kokią idėją kaip ten bus su tų akių uždėjimu.Bėje kaip nekeista mano pavyzdukas po išplovimo nepasikeitė.Turiu omeny dydis.Gal dėl to kad svorio nebuvo?Nes jug pvz.megztinis ar suknelė tampa išplovus labai sunki, tad ir pasitempia? Bet Gadget ką daryt su raštu?Aš nė bum bum neįkertu.Nei kada tas pynes siaurint nei koks ten tarp jų raštas.Žodžiu nieko neįkertu.Gadget, o tu?Ar tu ką nors supranti tuose raštų kloduose? Ar padėsi pašifruot?
Mergaitės, nepykit šį kartą emocijų nebus.Jaučiu vis tiek po kiekvienos minties neužtektų simbolių.Tad juos palieku kitam kartui.Bučis visoms.
Dovyda nu nerealiai ratukai.Jau kaip supavydėjau kad žinotum.Gailiuos kad paskubėjau.Man tavo ratukai labai labai patinka.
Arual, brolis tavo nerealus.Myli jis tave tikrai tikrai. Bet rezultato vis tiek juodai, ne mėlynai laukiam.
Viena mamytė mezgė mačiau sarafaną ar suknelę juodą su baltais rombais, raštais.Fantasktika.Labai labai gražu.Ir turiu pasakyti tikriausai buvo labai sunku.Nes jau tiek kamuolėlaiai.....Bet kaip matome rezultatas verčiantis iš kojų.Man labai patiko.
Gadget, savaitgaliį planuoju pradėt pilką megzti.Bet nedašunta kaip pradėt.Gal kai nusimatuosiu aš tau paršysiu į až, ar galėsi mestelt kokią idėją kaip ten bus su tų akių uždėjimu.Bėje kaip nekeista mano pavyzdukas po išplovimo nepasikeitė.Turiu omeny dydis.Gal dėl to kad svorio nebuvo?Nes jug pvz.megztinis ar suknelė tampa išplovus labai sunki, tad ir pasitempia? Bet Gadget ką daryt su raštu?Aš nė bum bum neįkertu.Nei kada tas pynes siaurint nei koks ten tarp jų raštas.Žodžiu nieko neįkertu.Gadget, o tu?Ar tu ką nors supranti tuose raštų kloduose? Ar padėsi pašifruot?
Mergaitės, nepykit šį kartą emocijų nebus.Jaučiu vis tiek po kiekvienos minties neužtektų simbolių.Tad juos palieku kitam kartui.Bučis visoms.
Rugile, saulyte Tavo žinutė ir be smailiukų šviesi yra ir besišypsanti, va
Aišku, gali rašyt į a/ž.
Bum bum įkirsim kartu Aš gal vakare paveizėsiu atidžiau ir parašysiu šičia viešai. Niu neprižadu, nes galiu būti ...eeee... prisiburbulavusi.
Papildyta:
Agni, sveikinu staigiai apsisprendus Netingėk, netingėk, parausk kokioj osinka.ru
TOLIAU
RUGILE, jo, aš kažkaip papirkau siūlų biškį. Aha. Giliai glūdintis vadybinyks i suvalkietė kai abu nubunda, tai nudaužiu inspūdingą nuolaidą, o kaip tada nepirkt? MB susitaikė su būtinybe retsykiais suvynioti man kamuoliuku, o pinigiuku... Tigi uždirbu, tik reikia pasistengt. Cik gryno šilko pluošto (niu kur CASA Lana atsivežė storo) tai dar sau nedovanojau
Aišku, gali rašyt į a/ž.
Bum bum įkirsim kartu Aš gal vakare paveizėsiu atidžiau ir parašysiu šičia viešai. Niu neprižadu, nes galiu būti ...eeee... prisiburbulavusi.
Papildyta:
Agni, sveikinu staigiai apsisprendus Netingėk, netingėk, parausk kokioj osinka.ru
TOLIAU
RUGILE, jo, aš kažkaip papirkau siūlų biškį. Aha. Giliai glūdintis vadybinyks i suvalkietė kai abu nubunda, tai nudaužiu inspūdingą nuolaidą, o kaip tada nepirkt? MB susitaikė su būtinybe retsykiais suvynioti man kamuoliuku, o pinigiuku... Tigi uždirbu, tik reikia pasistengt. Cik gryno šilko pluošto (niu kur CASA Lana atsivežė storo) tai dar sau nedovanojau
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 04, 09:28)
Sveikutės
Na brolis mano laaaabai fainuolis, bet atveža dar ne pats sugalvojęs, o tai, ko paprašau O kadangi pas tėvus jau nelabai yra kur dėti mano daiktų, tai ir paprašiau, kad truputį prigriebtų
Rankovės kol kas laaaabai iš lėto, po vieną eilutę, bet juda
Na brolis mano laaaabai fainuolis, bet atveža dar ne pats sugalvojęs, o tai, ko paprašau O kadangi pas tėvus jau nelabai yra kur dėti mano daiktų, tai ir paprašiau, kad truputį prigriebtų
Rankovės kol kas laaaabai iš lėto, po vieną eilutę, bet juda
Visų pirma noriu visas su naujais metais pasveikint ir palinket, kad šie metai būtų dar kūrybingesni nei praeiti...
ARUAL mano suknytė buvo labai ilgam užstrigus ties kaklo iškirpte, bet jau šiaip ne taip iveikta ta kliūtis...
Rankovės pradėtos, bet dar tik vos vos...
Yra tokiu minčių, kad daryt rankoves maždaug iki alkūnes, visą megzt ripsu, kaip ir suknelę, o likusią dali daryt prisegamą , kad būtų galima arba dėtis arba ne (tą dalį prisegamą manau megzčiau stulpeliu)...
Na kol dar tik pradžia sunku spręst... , taigi stenkis paskubėt, nes pradėsiu lipt ant kulnų
Beje, noriu pagirt visas kurios užbaigė nuostabias suknutes, kadangi ilgai nieko nerašiau, tai jau neišskirdinėsiu, kuri patiko labiausiai - visos Jūs nuostabios ir jūsų kūrinėliai verčiantys iš koto...
Kokia gera mintis- prisegamos rankovės
Nebijau, kad ant kulnų lipsi (jaučiu ne tik lipsi, bet ir aplenksi )
Nebijau, kad ant kulnų lipsi (jaučiu ne tik lipsi, bet ir aplenksi )
Mergikes, labai reikia jusu pagalbos Kaledom gavau dovanų angorinių siuliuku, tai va noriu nusimegzt sau suknike- tokia trapecijos formos. Tai va noriu paklaust nuo kurio galo geriausia pradet megzt? Ar nuo apacios (bet tada butu l.sunku apskaiciuot kiek akiu det ir kas kiek siaurint) ar geriau numegzt virsutine dali ir tada surinkus akis megzt i apacia? Kazkaip sakiau ir to ir ano noreciau, o va dabr kai reik konkreciai ir suku galva