Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 03, 09:15)
Sveikutės, burbuliukai jėga mirksiukas.gif
Šiandien išleidau broliuką, liko tik jo žmonytė, tai pratęsiu savo mezginuką, nes taip ir likau "pauzę" paspaudus ties puse rankovės doh.gif
Broliukas sudėjo ir atvežė man senų mano mezgimo žurnalų- labai mėgdavau pirkti, bet nesimegzdavo hihihi.gif deja laaabai laaaabai seni, tai net šypsenėlė atsirado senučius modeliukus bestudijuojant hihihi.gif

yey!! o tu apziurek, apziurek, tik geraiiiiiiiiiiiiiiiiiii apziurek bigsmile.gif gal kartais ko idomaus ten rasi mirksiukas.gif zinai....nauja - tai labai gerai uzmirsta sena thumbup.gif

atleidziam stabdi mirksiukas.gif rankove pirmyn!!!!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 03 sausio 2008 - 09:22
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 03, 09:15)
Broliukas sudėjo ir atvežė man senų mano mezgimo žurnalų- labai mėgdavau pirkti, bet nesimegzdavo hihihi.gif deja laaabai laaaabai seni, tai net šypsenėlė atsirado senučius modeliukus bestudijuojant hihihi.gif

bet kai faina kad neamirso seses pomegio wub.gif kas kad seni modeliai, man tai daznai buna, kad vartydama kokiu 15m.senumo zurnaus randu kokia seniai ieskoto rasto schema. aisku modeliai keiciasi, bet rastai tai tie patys.
Atsakyti
Sveikutukėssss biggrin.gif

(priklausomybė bujoja)

Aš parašiau apie genetiškai modifikuotas idėjas, bet tokio superinio pavyzdžio neturėjau, kaip va skėtisss parašė apie suknelę, kuri virto rankinuku thumbup.gif

QUOTE(dovyda @ 2008 01 03, 10:21)
yey!! o tu apziurek, apziurek, tik geraiiiiiiiiiiiiiiiiiii apziurek bigsmile.gif gal kartais ko idomaus ten rasi mirksiukas.gif zinai....nauja - tai labai gerai uzmirsta sena thumbup.gif

atleidziam stabdi mirksiukas.gif rankove pirmyn!!!!!!!! lotuliukas.gif

Aha, aha!!!!

Koks teisingas ARUAL broliukas...

Saulėtasis DU šiandieną bus baigtas, nes baisulingai tingiu egzaminui mokintis smile.gif Tai jau kaip morališkai ruošiuos juodajam projektui, kad uch mirksiukas.gif

Apie burbuliukus - jumi, man atrodo, iš mano padermės, kai apie burbuliukus pašnekam bačką, o išgeriam taurę. Niu dvi mirksiukas.gif Ar ne?

Prie to paties - kam tinka, tai šampaninė spalva - superduper!!!!! Aš Kaune kai lankiaus, tai nusigrioviau siūlų šampano spalvos, dar su tokiu blizgučiu. O vakar landžiojau po net-a-porter tinklalapį, ir pamačiau vaizdą tiems siūlams. Tuoj įdėsiu, jei tik gerai paieškojus rasiu VĖL.

Papildyta:
Nu va tokia a la tunika user posted imageuser posted image

Primenu, kad dar yra puikus idėjų krepšelis tinklalapyje www.phildar.com (angliškai, jei gale vietoj com rašysit fr, tai bus prancūziškai, ir plačiau, nes prigimtis - prancūziška).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 03 sausio 2008 - 12:19
gadget3 ten turejo buti bliuskele,bet nesvarbu lotuliukas.gif tiks ir suknele pavadinti,nes vistiek virto i tasiuka lotuliukas.gif
arual brolelis pas tave superinis,medali jam uz tai reiketu numegzt,kad sitoki turta tau atgabeno mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 03 sausio 2008 - 13:21
Padekit bukit malonios rasti man vaiksku sukneliu schemas jai kas galit atsiuskit i az verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 02, 18:01)
Sveikutes , sveikutes!

aiiiiiiiii noriu parodyti savo ratukuzzzzzzzzzzzz drinks_cheers.gif judam tik pirmyn!! biggrin.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 01 03, 15:58)
Padekit bukit malonios rasti man vaiksku sukneliu schemas jai kas galit atsiuskit i az verysad.gif

O koks vaikas? T.y. kokio amžiaus, ką mėgsta? Spalvas, stiliuką... Ar dar nešneka ir net galvos nepurto?
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 02, 17:01)
aiiiiiiiii noriu parodyti savo ratukuzzzzzzzzzzzz drinks_cheers.gif judam tik pirmyn!! biggrin.gif

user posted image

Jau laaabai nekantru daros pamatyt situos ratukelius ant pacios manekenkos biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mexxica @ 2008 01 02, 16:56)
Sveikos  4u.gif
mano paskutinis darbelis - sarafanas  mirksiukas.gif
http://img182.images...91196539lz6.jpg

O va cia tai nerealus dalykelis!!! Ziuriu ir negaliu atsiziuret i sitoki grazumyna!!! ohmy.gif notworthy.gif good.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 01 03, 15:58)

neturiu anei vienos scemos tokiems drabuzeliams , pavyzdeliu gal ir rastusi, bet reiketu zinot bent vaiko amziu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(janike1 @ 2008 01 03, 18:50)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ArGin @ 2008 01 04, 00:20)
Jau laaabai nekantru daros pamatyt situos ratukelius ant pacios manekenkos  biggrin.gif  4u.gif

ojeiiiiiii , kad is manes tooookia makekeneeeeee doh.gif beveik tokia gera, kaip balerina lotuliukas.gif na bet gi pasidemonstruosiu kaip nor biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 04 sausio 2008 - 00:31
Sveikutės hi.gif
Na brolis mano laaaabai fainuolis, bet atveža dar ne pats sugalvojęs, o tai, ko paprašau hihihi.gif O kadangi pas tėvus jau nelabai yra kur dėti mano daiktų, tai ir paprašiau, kad truputį prigriebtų mirksiukas.gif
Rankovės kol kas laaaabai iš lėto, po vieną eilutę, bet juda wub.gif
Atsakyti
ARUAL smile.gif

sveikinu tave su judėjimu!!!!

Man - totaliai moherinis laikotarpis. Gražu=pūkuota. Niu, taiir moherio temoj reiškiuos kaip žvėris, kol nieks galvon neduoda, ir štai vakar NETYČIA sidabro pilkumo moheriu praturtėjau, ir jau sugalvojau, kaip dėliosiu tą moherį juostomis su burbuliuotais siūleliais, praskiestais baltu moheriuku su elastanu (niu matėt kokią špūlę/barbarką namie turiu, o jis REAL plonas). O dėliot tipo į tuniką reikės, ne? Kad neiškrisčiau/neišmestumėt iš diskusijos...

Vienžo, RUGILE, laukia mudviejų pilkų stebuklų gamyba smile.gif Ar tu pirma rausvą rauksi? Perdaviau draugaitei susižavėjimą, nes kaip tik tada, kai ji prisirengė pati pasiskaityti, SM buvo palaužta...
Atsakyti
Suknikių idėjos.

Vis dar pilasi...

Šiandien viena mergaitė pasakė: "Atimkit iš manęs spalvotus sapnus!" Atseit, paaukotų juos, kad vieną savo DIDELĮ troškimą išpildytų. O aš pagalvojau, kad NE, neaukočiau spalvotųjų sapnelių. Šiandien kaip tik buvo puikūs, nes vakar skaitėm garsiai islandų pasakas (rekomenduoju ir skaitymą garsiai, ir būtent šias pasakas, nes jos ramios, gyvenimiškos ir nei kiek ne mažiau stebuklingos).

O štai ir ramių, a la skandinaviškų suknikių idėjos

user posted image

user posted image

user posted image

Geros dienos smile.gif
Atsakyti