Prašome pasirodyti
rodau tik labai nepeikit
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 08, 13:26)
Jėtus mergikės kaip jūs čia gražiai , romantiškai , šiltai , šventiškai pradėjot.Atvėrėm sekančias mūsų namelių duris .Oi kiek dar jų bus .Jaučiat kaip mūsų nameliai gretai pilnėja.Tos durys nespėja atsidaryt, o čai jau užsidaro.Po kelių metų dangoraižį pastatysim, taip jas bedarinėdamos.Tikiuosi ir čia netrūks idėjų, patarimų, demonstravimų, džiaugsmų ir ašarų kai eilinį kartą reikės ardyti (to linkiu mažiausiai) arba MB eilinį kartą šūktels ach ir vėl siūlai, kojos nėr kur padėti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bet mes atlaikysim.Mes JĖGA.Su tokiu būriu niekas nebaisu.Ačiu kad esat ir valio jei kas sugalvosit prisijungti.
Dovyda , kaip ratukai?Gal laukdama siūlų susigalvojai naują projektą? Gadget kaip supratau ne man vienai patiko PILKASIS PROJEKTAS.Beje jis bus tikrai pilksasis , nes pilki siūlai padėti miegamajam garbingiausioj vietoj.Vakar atsigulus dar žiūrinėjau sudėtį, ir palikau tą matkelį lovoj.Tai kai atgulė MB patikėkit reakcija buvo iki nukritikmo juokinga su pasisakymais nu dar ir į lovą pradėsi neštis.Čia po to kalbėjom kad pas mane gaunasi sitaucija, kai kiti leidžia šuniui ar vaikams į lovą lipti.Žodžiu kas kam...Bet šauniai pajuokavom.
Bet mes atlaikysim.Mes JĖGA.Su tokiu būriu niekas nebaisu.Ačiu kad esat ir valio jei kas sugalvosit prisijungti.
Dovyda , kaip ratukai?Gal laukdama siūlų susigalvojai naują projektą? Gadget kaip supratau ne man vienai patiko PILKASIS PROJEKTAS.Beje jis bus tikrai pilksasis , nes pilki siūlai padėti miegamajam garbingiausioj vietoj.Vakar atsigulus dar žiūrinėjau sudėtį, ir palikau tą matkelį lovoj.Tai kai atgulė MB patikėkit reakcija buvo iki nukritikmo juokinga su pasisakymais nu dar ir į lovą pradėsi neštis.Čia po to kalbėjom kad pas mane gaunasi sitaucija, kai kiti leidžia šuniui ar vaikams į lovą lipti.Žodžiu kas kam...Bet šauniai pajuokavom.
rugile va cia tai jega su siulais lovoje juokiaus iki asaru na kol laukiu siuliuku neriu snaigutes ir dar taigi reikia musu namelio firmini kaledu eglutes zaisla padaryt ir nufotkint kaip sekas su pukute suknyte?
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 08, 23:36)
Galesiu, galesiu
Primink ismatavimus Meginuko ir rankeles (pamatuok, 1)kur noretum , kad rankove prasidetu, rankos apimti, gana laisvai, 2) storiausij vietoj kiek), ir pamatuok, kiek cm iseina rankoves skylele.
O kaip AS fotiku dziaugiuosiiiiii!!!!
Primink ismatavimus Meginuko ir rankeles (pamatuok, 1)kur noretum , kad rankove prasidetu, rankos apimti, gana laisvai, 2) storiausij vietoj kiek), ir pamatuok, kiek cm iseina rankoves skylele.
O kaip AS fotiku dziaugiuosiiiiii!!!!
ooooooooo ir man reik naujo koki isigijai????gal zydru buna?
Papildyta:
QUOTE(sketisss @ 2007 12 09, 00:29)
rodau tik labai nepeikit
niu ir labai grazu dabar suknyte SAUUUUUUUUUUU
sia naktele per naktele nemigauuuuuuuu......ir va kokiu ideju radau, gal kam patiks
cia tokia ruda labai nieko bet maziuke, tai imetu ir linka kur radau, ten pasididinti galima ir apziuret
ruda suknele
na o cia gal kas megsta maisto tema suknele hamburgeris
ai tiesa gera ideja siulams laikyti mezgant-neriant, o tai tie kamuoliukai tarsi gyvi sokineja ne man vienai manau
dabar nepaspruks
Papildyta:
dar kelios
stai
cia tokia ruda labai nieko bet maziuke, tai imetu ir linka kur radau, ten pasididinti galima ir apziuret
ruda suknele
na o cia gal kas megsta maisto tema suknele hamburgeris
ai tiesa gera ideja siulams laikyti mezgant-neriant, o tai tie kamuoliukai tarsi gyvi sokineja ne man vienai manau
dabar nepaspruks
Papildyta:
dar kelios
stai
ir dar radau
ir dar
o stai cia dar viena nerta labai simpatiska ruda suknele, vel neleidzia nukopint padidintos, tad pasiziurekit nuoroda
nerta ruda suknele
o stai cia dar viena nerta labai simpatiska ruda suknele, vel neleidzia nukopint padidintos, tad pasiziurekit nuoroda
nerta ruda suknele
Dovyda!!!!!! Kaip puikiai padirbejai!!!!!!! Mano projektu sarasas tik cvakt ir pailgejo.
Jei nori, gali sumest i ta albumeli , kur as laiks nuo laiko sukraunu idejas (ir savo israustas, ir is cia). Detaless - zinutiaaaaa
O as jau papuosiau egle, ir privalomasis zaislas kabo garbingoj vietoj. Tuoj imesiu foto i albumeli. Tada ir cia ikelt galesiu.
PeeS nerealus idejukas apie ta kamuoliuka stiklainiuke. Ir naturali apsauga nuo kaciu. Manoji NEREALAII megsta megzti (nesvabu, kad moka komanda mano - guli ir "snekasi" su manim retsykiais, kad jau galima butu zaislais ir pasidalinti) ir zemes ukio darbus, t.y. geliu persodinime PRIVALO dalyvaut.
Stai, idejau
Jei nori, gali sumest i ta albumeli , kur as laiks nuo laiko sukraunu idejas (ir savo israustas, ir is cia). Detaless - zinutiaaaaa
O as jau papuosiau egle, ir privalomasis zaislas kabo garbingoj vietoj. Tuoj imesiu foto i albumeli. Tada ir cia ikelt galesiu.
PeeS nerealus idejukas apie ta kamuoliuka stiklainiuke. Ir naturali apsauga nuo kaciu. Manoji NEREALAII megsta megzti (nesvabu, kad moka komanda mano - guli ir "snekasi" su manim retsykiais, kad jau galima butu zaislais ir pasidalinti) ir zemes ukio darbus, t.y. geliu persodinime PRIVALO dalyvaut.
Stai, idejau
O Gadget kaip tau pavydžiu kad sutikai kalėdų senį Ir koooooks jis supratingas Na dabar tai nuo mūsų nepaspruksi , lauksim kas kartą naujų foto
Dovyda ačiū už idėjas, ypač už rudasias ar tik nebus sekanti spalva po pilkosios O su siūlų kamuoliuku indelyje tai iš vis idėja supe .Man irgi tie siūlai makaluojas po kojom arba ant sofos, o jei vyro ar vaikų paprašai kad pavytų truputį, nes tai tada greičiau mezgasi, nereik pačiai vyti, tai kad privaro tokių ilgių , kad paskui pačiai narplioti reikia .O čia jaučiu vytusi savaime? Reiks išmėginti.Kaži kokia MB reakcija bus?O pukai suknelę baigiau, liko rankovės.Tiek džiagiausi rezultatu kad snaudžianį vaiką pasikėliau pamatuot, o ta kai pamatė visi miegai išlaksė , ant lovos iš džiaugsmo šokinėjo, tai paskui nuraminimui trėjau pasaką pasekti .
Dovyda ačiū už idėjas, ypač už rudasias ar tik nebus sekanti spalva po pilkosios O su siūlų kamuoliuku indelyje tai iš vis idėja supe .Man irgi tie siūlai makaluojas po kojom arba ant sofos, o jei vyro ar vaikų paprašai kad pavytų truputį, nes tai tada greičiau mezgasi, nereik pačiai vyti, tai kad privaro tokių ilgių , kad paskui pačiai narplioti reikia .O čia jaučiu vytusi savaime? Reiks išmėginti.Kaži kokia MB reakcija bus?O pukai suknelę baigiau, liko rankovės.Tiek džiagiausi rezultatu kad snaudžianį vaiką pasikėliau pamatuot, o ta kai pamatė visi miegai išlaksė , ant lovos iš džiaugsmo šokinėjo, tai paskui nuraminimui trėjau pasaką pasekti .
JJJJJJJJJJO fotikas tai grozis, geris,ir ruzava jeeeeega! Zydru nemaciau. Beje, labai patogus naudotis, toks normaliai supratlus Kol kas apsieinu be instrukcijos skaitymo.
Rugile, labai vaizdingai papasakojai apie dukra As irgi mamos ir mociutes pasaku vaikas
Mano draugaite jau numezge savo rausvaji grozi, sake, siom dienom ir foto atsius, tai galesim dvieju mamu fantazijas palyginti
VA - viena draugaite totaliai uzkreciau mezgimu. T.y. ji anksciau mezge (kai sirgdavo), o dabar ir sveika sake tai darys Vienzo, plecias plecias musu gretos, tuoj tuoj tuoj bus dangoraizis!!!!!
Apie zaisliukus, kurie dar kadre matosi - viskas is NORFOS. Jie turi nerealiu stikliniu zaisleliu. Bulgarai ar rumunai juos gamina. As net kankoreziuka nusipirkau, visai kaip is vaikystes, tikras tikras, tik sidabrinis.
QUOTE(sketisss @ 2007 12 09, 00:29)
rodau tik labai nepeikit
Man spalva labai patiko, ir lakoniskas atlikimas. Kartais sunku vaikisko daikto neperkrauti, o sis darbas - puikus pavyzdys, kaip REIKIA daryti.
O kokia spalvike....
QUOTE(dovyda @ 2007 12 09, 08:21)
Noriu sitossssssss. Baisiai.
Va, del reglano rankoviu ir fakturu derinimo - turiu pirktini megztuka, kur moheriuko turintis plonas siulelis derintas su tokios pat spalvos medvilniniu. Plius rankoves reglaneliu padarytos, ir apykakle ir graziai isimta, ir uzbaigta. Tai nufotkkkkkyjau ir sudejau cia (garsiojon mano skynelen). Idejos, manau, puikia tiks ir suknelems, nes paprastai ties apykakle suima abejonessss visokios.
Sekmes!
Pookeli, tinosiuk, Alida, ziurkyte - sveikutes!!!!
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 09, 14:34)
Man spalva labai patiko, ir lakoniskas atlikimas. Kartais sunku vaikisko daikto neperkrauti, o sis darbas - puikus pavyzdys, kaip REIKIA daryti.
O kokia spalvike....
O kokia spalvike....
aciu uz ivertinima nesinorejo is vaiko daryt torto,tad gavosi paprasta bet miela suknute spalvyte tai ir man nereali dabar galvoju koki grozi sau pasigaminus