Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(janike1 @ 2008 01 02, 19:35)
Ahaaaaaaaa,o tu rombiuku schemute gal butu galima 4u.gif ,nes ir liemene ir megztukas dailiai atrodytu mirksiukas.gif

prašom 4u.gif
http://img507.images...e=schemafi6.png
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 01 02, 16:56)
Sveikos  4u.gif
mano paskutinis darbelis - sarafanas  mirksiukas.gif
http://img182.images...91196539lz6.jpg

Ogo go kokis grozis!!!!! Nuostabus darbas! bigsmile.gif
Atsakyti
Va. Priejau detaliai pasisneketi smile.gif

QUOTE(simre @ 2008 01 02, 14:56)
Uf  karsta.gif Su naujais mezginiais, t.y. naujais metais ... 
P.S. Baigiau sukneles nugara. Liko sijono priekis ir rankoves...

Sveikutuke smile.gif

Man NMsklerozė. Prašau, primink (niu, gali ir PARODYT), ką mezgi?

QUOTE(evax @ 2008 01 02, 15:58)
aciukas  4u.gif   jau issitraukiau siulus sarafaniukui, kibsiu i darba. o ir nescia ilgai jau nebusiu, tai reiks gi ir paskui pasipuosti

Ot šaunuole, ot greita!

O kokie siūlai? Apie kokį modelį galvoji?

Pasipasakok!!! (taip sakydavo mano pirmo aukšto kaimynė, tai gal ir per įkyriai paklausiau, bet man pavyzdžiui patinka pasakotis apie būsimą darbelį - idėja galvoje sutvirtėja. Būna, kad ir genetiškai modifikuojasi,būna).

QUOTE(Mexxica @ 2008 01 02, 17:56)
Sveikos  4u.gif
mano paskutinis darbelis - sarafanas

Labai labai dailus rūbas. Įsivaizduoju, kiek reikėjo įkvėpimo. Ir rezultatas - puikus!

4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kaip gražiai su kokia spalvinga bliuzele būtų... Pagalvok, pagalvok... Buvo senojoj temoj mergiočių su briedžiukais (ant suknelių), tai derinimas va tokių va raštų su spalvingais aksesuarais ir kitais ryškiais rūbais - tipo, klyyyyksmas.

QUOTE(dovyda @ 2008 01 02, 18:01)
Sveikutes , sveikutes!

SU NAUJAIS!!!! [/color]ir kad nepamirstumet, kad siemet valdo... lotuliukas.gif dovanele

user posted image

[size=7]PELES RULES!!!!!
drinks_cheers.gif

Gadget, na tai stengiuos gi isigilint i tavo tas mintis susuktas kamuoliukais  mirksiukas.gif

ARUAL!sveika sugrizus wink.gif

aiiiiiiiii noriu parodyti savo ratukuzzzzzzzzzzzz drinks_cheers.gif judam tik pirmyn!! biggrin.gif

user posted image

Sveika, ratukine!!! Žiūriu, jau labai sklandžiai į priekį judi, ir gražiai tau išeina smile.gif

Apie kokias kamuolines mano mintis kalbi? Čia tos pačios, kur šampaninės rolleyes.gif ? Tipo, šventės baigėsi cool.gif A burbuliukai - nea! Aš gyvenime vis žiūriu į tą šviesiąją pusę, tai sutinku vien fantastiškus žmones (ba nefantastiškus niurzgas stengiuos atskleisti, o jei nepavyksta - vengti ir pamiršti smile.gif )

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 02, 18:16)
O kur aš buvau? hihihi.gif

ARUAL, ryšššškiai buvai apiburbuluota, kaaaa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 sausio 2008 - 19:57
QUOTE(Mexxica @ 2008 01 02, 16:56)
Sveikos  4u.gif
mano paskutinis darbelis - sarafanas  mirksiukas.gif

Ogogo bigsmile.gif , va čia tai darbelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 02, 21:14)
Ogogo  bigsmile.gif , va čia tai darbelis  drinks_cheers.gif

Dar kartą dėkui visom už pagyras blush2.gif oro_buckis.gif o Gadget3 - už patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 02, 20:55)
Va. Priejau detaliai pasisneketi smile.gif

O kokie siūlai? Apie kokį modelį galvoji?

Pasipasakok!!! (taip sakydavo mano pirmo aukšto kaimynė, tai gal ir per įkyriai paklausiau, bet man pavyzdžiui patinka pasakotis apie būsimą darbelį - idėja galvoje sutvirtėja. Būna, kad ir genetiškai modifikuojasi,būna).

turiu labai storu siulu(aisku gal butu geriau is kitokiu, bet dabar tokius tik turiu), mezgu paprastasi, 3geros-3isvirkscios. bandysiu tokia kaip sarafana-sijona su petnesom, neziinau kai pavadinti, tik jau planuose, kad per viena sona visa sijonine dalis bus susagstyta turbut medinem didelem sagom ir aisku petnesos taip pat susegtos. kas is to gausis bus matyt, nes man daznai buna, kad sugalvoju viena, o kai galiausiai baigiu darba pasirodo, kad visai nepanasu i pradini varianta blush2.gif

na, bet cia jus merginos auksarankes, as tokiu dalyku kai psarafaniukas tas margas net neuzsiimciau, nes zinau kad kantrybes pritruks blush2.gif juo labiau, kad oir kaip grazu pasiziureti, tokiu rastu megzto negaleciau nesioti nieko, nes jau ir tai kai kubiliukas ax.gif tik pirstines vienai uzsakovei mezgiau, bet jau burbejau kad apsiemiau, zudo tas siulu kaitaliojimas
Atsakyti
Mexxica ,aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 02, 19:55)
Sveikutuke smile.gif

Man NMsklerozė. Prašau, primink (niu, gali ir PARODYT), ką mezgi?

Nieko konkretaus - užsikabinau už žurnale buvusios suknelės (paskui čia visos modelio krūtinę aptarinėjo). Bet kadangi nebuvo, kad man man visas modelis patiktų "nuo - iki" tai neršiau interneto platybėse, mezgiau, ardžiau, vėl mezgiau ir vėl ardžiau. Ir taip N kartų, ypač sijoną. Finale gavosi, kad kažkokį ryškiai raudoną daiktą "nušnypščiau", kaip kad mano mama sako. O su parodymu... Hmmm.... nelabai man dabar jis rodymui tinka.
Atsakyti
Taigi prisiminiau, kad neatsakiau apie draugaitės (ružavumo autorės) buvimą/nebuvimą Liūte. Niu, kad jinai ne Liūtė, tai faktas. Bet žvėris. T.y. Žiurkė (pati iškilmingai pareiškė šiandien telefonu). Aj, sunkiai aš su horoskopais draugauju, t.y. pagal datą galiu tik pasakyt liuc/neliuc, o tipo tikiu tik tokiais, kurie man žada tą savaitę milijoną ir tris meilužius smile.gif

Tingiu mažumytę, tai nesukėliau dar į idėjinę dalį suknelikių naujųjų idėjinių. Kurios superinės. Vis dar svaigstu nuo nertųjų, ir nuo tų "lengvesnių", kur nėrimo - kaip tik man, t.y. nedaug smile.gif

Gero vakaro!

O apie vasarą ir ežerą tai aš pagalvoju, pagalvoju smile.gif SARTAI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 sausio 2008 - 22:58
QUOTE(simre @ 2008 01 02, 23:27)
Nieko konkretaus - užsikabinau už žurnale buvusios suknelės (paskui čia visos modelio krūtinę aptarinėjo).  Bet kadangi nebuvo, kad man man visas modelis patiktų "nuo - iki" tai neršiau interneto platybėse, mezgiau, ardžiau, vėl mezgiau ir vėl ardžiau. Ir taip N kartų, ypač sijoną. Finale gavosi, kad kažkokį ryškiai raudoną daiktą "nušnypščiau", kaip kad mano mama sako. O su parodymu... Hmmm....  nelabai man dabar jis rodymui tinka.

Graži istorija. Daiktas irgi turės išeit gražus. Pritariu, kad tokio kančių kelio rezultatą geriau rodyti užbaigtą smile.gif

Kilo idėja - gal natūraliai mezgant (pati kai kitliavau, tos idėjos dar nebuvo) kokius procesus (kitliavimas, kraštelio tvarkymas) GALIME PAFOTOGRAFUOTI, ir įdėti su komentarais?
Atsakyti
Mexxica darbelis tiesiog nuostabus 4u.gif kad as taip mokeciau su siulo keitimu thumbup.gif ,man sis dalykas neikertamas.
beje as kaip simre beveik visada surandu kas man patinka ir bandau gamint,bet galu gale gaunasi visai kas kita nei tikejaisi doh.gif
o kazkada isvis neriausi palaidinuke,o finale gavosi pavasarinis tasiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 02 sausio 2008 - 23:23
Sveikutės, burbuliukai jėga mirksiukas.gif
Šiandien išleidau broliuką, liko tik jo žmonytė, tai pratęsiu savo mezginuką, nes taip ir likau "pauzę" paspaudus ties puse rankovės doh.gif
Broliukas sudėjo ir atvežė man senų mano mezgimo žurnalų- labai mėgdavau pirkti, bet nesimegzdavo hihihi.gif deja laaabai laaaabai seni, tai net šypsenėlė atsirado senučius modeliukus bestudijuojant hihihi.gif
Atsakyti