Sveikos!
Rasciukas Rugilei
Matuotis. Kaip pas siuveja: ugis, apimtys per papukus, po jais, per liemeni, per pilvuka ir p-er klubus. Tada ilgis nuo peciu iki norimos sukneles pabaigos Tada rankyciu ilgumas, apimtis per riesa ir per paaaati storuma Niu, sitas neaktualu pilkajam groziui beveik
Meginukas - paimi savo siulus, ir pamezgi dvi geros viena bloga kokias 10-14 eiliu, ir vien gerom (t.y. kojininiu mezgimu) dar tiekpat. Ismatuoji ilgi, ploti, isplauni. isdziuvusi irgi pamatuoji
Vooo. Darbo jauc iki kitu metu
Qqte, sveikinu subrendus sarafanui
PeeS A kokios mumi visos fajjjnos, ka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geru nauju.
Rasciukas Rugilei
Matuotis. Kaip pas siuveja: ugis, apimtys per papukus, po jais, per liemeni, per pilvuka ir p-er klubus. Tada ilgis nuo peciu iki norimos sukneles pabaigos Tada rankyciu ilgumas, apimtis per riesa ir per paaaati storuma Niu, sitas neaktualu pilkajam groziui beveik
Meginukas - paimi savo siulus, ir pamezgi dvi geros viena bloga kokias 10-14 eiliu, ir vien gerom (t.y. kojininiu mezgimu) dar tiekpat. Ismatuoji ilgi, ploti, isplauni. isdziuvusi irgi pamatuoji
Vooo. Darbo jauc iki kitu metu
Qqte, sveikinu subrendus sarafanui
PeeS A kokios mumi visos fajjjnos, ka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geru nauju.
Beje, pamenat, minejau draugaites dukreles suknele, kuria draugaite is jai personAliai dovanotu siulu (nes myyyrsta nuo ruzhavumo, ir as TAI zinau) dukrai is dideles meiles pagaminino?
Va kaip ji atrodo:
Man "issirisho" juodojo projekto klausimas. Desiu tiuli gi po sijonu!!!!! Kitiemet, aisku.
Va kaip ji atrodo:
Man "issirisho" juodojo projekto klausimas. Desiu tiuli gi po sijonu!!!!! Kitiemet, aisku.
Va dar čia pasigirsiu
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 27, 20:55)
Beje, pamenat, minejau draugaites dukreles suknele, kuria draugaite is jai personAliai dovanotu siulu (nes myyyrsta nuo ruzhavumo, ir as TAI zinau) dukrai is dideles meiles pagaminino?
Va kaip ji atrodo:
Va kaip ji atrodo:
Oho-ho (gavosi kaip kalėdų seniui tas o-ho-ho vaikučiai ) kokia graži suknikė. Taip lygiai numegzta, taip gražiai krenta... Žodžiu likau sužavėta
Myte, labai graži tavo dukriuko suknitė Tikra maža fėja
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 27, 20:55)
Va kaip ji atrodo:
Va kaip ji atrodo:
vaje vaje kokia graži suknelė,o ružava spalva dar savo grožio pridėjo
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 27, 23:33)
vaje vaje kokia graži suknelė,o ružava spalva dar savo grožio pridėjo
ir mytės suknelė labai graži,mano skonio,panašias ir pati mezgu
Gadget , ačiū už laišką.Turėsiu darbelio.Jėtus kada pradėsi juodą projektą, jau kaip įsivaizduoju kad jėgiškai buuuuuuuuuuuuuuuuuuus .Negaliu kentėt.Siūlau kuo greičiau po saulėto golfulio pradėti .Tik prieš tai reiks tvirtai į kėdę įsikibti, nes jaučiu eilinį kartą teks iš padų išvirsti....
Beje Gadget , atleisk blondinei, bet kas tas kojinių raštas .Ar tu turi omeny geroj pusėj geros akys, o blogoj pusėj blogos, na taip vadinamasis trikotažo raštas .Ar čia kas kitaip mezgasi .Būk draugė paaiškink.O tą raštą reiks megzti tame pačiame pavyzdukyje , ar ant atskiro kaip sakant . Tik nesijuok nes tikrai man nedašunta .Aš jau dabar trefinu ar nebūsiu per aukštai kartelę užsikėlus....
Beje, Gadgetule (vajėzau kaip čia parašiau keistai )vietoj tavo kalėdiško ružavumo ir princesiško grožio kaip suprtau iš kitų mergaičių, man terodo du raudonus kryžiukus .Gadget, plyz, ar gali pakartoti foto kaip nors kitaip, kad pamatyt galėčiau, o pamatyti tai noriu....
Myte , labai labai graži tavo mergaitės suknelė.Tikra snieguolė tavo pupa.Labai gražu.
Dovyda , ei Dovyda kaip ratukai?Arual , skaičiau kad brolis į svečius atvažiuoja , gal gali paprašyt kad tave nuimtų visu ūgiu suknikei pamatyt.Labai norisi rezultatą įvertint.Duok, jam darbo, tegu fotkina.
Beje Gadget , atleisk blondinei, bet kas tas kojinių raštas .Ar tu turi omeny geroj pusėj geros akys, o blogoj pusėj blogos, na taip vadinamasis trikotažo raštas .Ar čia kas kitaip mezgasi .Būk draugė paaiškink.O tą raštą reiks megzti tame pačiame pavyzdukyje , ar ant atskiro kaip sakant . Tik nesijuok nes tikrai man nedašunta .Aš jau dabar trefinu ar nebūsiu per aukštai kartelę užsikėlus....
Beje, Gadgetule (vajėzau kaip čia parašiau keistai )vietoj tavo kalėdiško ružavumo ir princesiško grožio kaip suprtau iš kitų mergaičių, man terodo du raudonus kryžiukus .Gadget, plyz, ar gali pakartoti foto kaip nors kitaip, kad pamatyt galėčiau, o pamatyti tai noriu....
Myte , labai labai graži tavo mergaitės suknelė.Tikra snieguolė tavo pupa.Labai gražu.
Dovyda , ei Dovyda kaip ratukai?Arual , skaičiau kad brolis į svečius atvažiuoja , gal gali paprašyt kad tave nuimtų visu ūgiu suknikei pamatyt.Labai norisi rezultatą įvertint.Duok, jam darbo, tegu fotkina.
Labukas
Rugile, aš tai gal ir nieko prieš,bet suknelės dar nera
Sustojau ties puse rankovės ir viskas- kol kas vadinasi mirties taškas labai tikiuosi, kad po visų švenčių pajudėsiu iš jo.
Gadget, man irgi tik kryžiukus rodo
Sustojau ties puse rankovės ir viskas- kol kas vadinasi mirties taškas labai tikiuosi, kad po visų švenčių pajudėsiu iš jo.
mergiotes patarimo noriu...
nesioju 36 dydi, sarafaniukas iki keliu, nenoriu kad butu tiesus-biski platejantis i apacia pats tas...
pusei uzdejau is pradziu 130 akiu...pasirode man kazko siauroka, kaip tik uspakaliui italpinti bet siaurinti nuo apacios ner kur jau.mezgiau 3 nr virbalais...ir zeip gal storoka man pasirode
vakar emiau plonesni siuliuka ir 2,5 nr virbalus, uzdejau 150 akiu..kazi cia nebus jau per daug??
kiek jus suknikems akiu dedat jei nuo apacios??
gadget kiek tai baltai tunikai dejai moherinei?
nesioju 36 dydi, sarafaniukas iki keliu, nenoriu kad butu tiesus-biski platejantis i apacia pats tas...
pusei uzdejau is pradziu 130 akiu...pasirode man kazko siauroka, kaip tik uspakaliui italpinti bet siaurinti nuo apacios ner kur jau.mezgiau 3 nr virbalais...ir zeip gal storoka man pasirode
vakar emiau plonesni siuliuka ir 2,5 nr virbalus, uzdejau 150 akiu..kazi cia nebus jau per daug??
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 28, 10:08)
Gadget , ačiū už laišką.
Prisijungiau trim sekundem praktiskai, tai pratryniau visa besisypsancia zinute, boooo vel supermama buhalterija pakels PER DAUG SYPSENELIU, kai as dar ir savasias sukrausiu!!!!!
Nu jooo, pradesim, bet kitais metais. Jei ka, tai is storo margo ( turkis ir tokia hot pink ) moherio nusiraukiau kaledine pasaka - megztuka, jau nesioju, bet foto dar neturiu
Sauletajam liko puse rankoves, tikiuosi siemet baigt
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 28, 10:16)
Labukas
Bratkis - sventa. As kai su savo nuosava sese bendrauju, tai jai ne maziau kaip 102 % demesio rodau
A del kryziuku - suknyte yra ikrauta i fotki albumeli, ties groziais (nes mezge tai drauge).
QUOTE(qqte @ 2007 12 28, 11:44)
mergiotes patarimo noriu...
Aj, as mezgu laisvai. Todel 130, berods, akyciu (siulas - 600 m / 100 g) vienai puselei - ne rodiklis. Visoms patariu pirma) atkast senoj temoj straipsni, kuri dejau ARUAL, RUSISKAI apie virbalu stori ir siulo stori antra) issimegzt meginukaaaaaaa!!!
Rugile, joooo mezgi viska i viena gabaliuka, tada pasimato, kaip bus biski sutrauktesniu rastu mezgant, ir kaip - visai ploksciai (gerojoj - gerom, blogojoj - blogom). Po to labai nesudetinga matematika:
plocio cm padalini is akiu skaiciaus, ir gauni, kokio "storumo" tavo viena akis. O is ilgio PRIES ir PO sprendi apie nusitempima po skalbimo. Tada gali pavyzdi (kad ir ZAROJ kokia sukniaaa) issimatuot per visur, ir sau megzt IDEALIAI.
PeeS As mat mokslininke eksperimentatore. Ir diploma turiu
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 28, 12:48)
Aj, as mezgu laisvai. Todel 130, berods, akyciu (siulas - 600 m / 100 g) vienai puselei - ne rodiklis. Visoms patariu pirma) atkast senoj temoj straipsni, kuri dejau ARUAL, RUSISKAI apie virbalu stori ir siulo stori antra) issimegzt meginukaaaaaaa!!!
aj man netinka sitas meginukinis budas-nes niekada niekjad neatitinka megfinuko ismatavimas viso daikto ismatavimu
nemoku sitaip
todel mezgu 5 kartus matuoju o tad ardau kol gaunas
Gadget ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū, bet ar gali dar minutėlę atrasti laikelio , kad kryžiukus į suknelės grožį paverstum .Plyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz