Sventems pagerinti
... Sutemų gniūžtes į langus mėto
Kas jisai, tas keistas juokdarys?
Aš prašau, kad Dievas jam padėtų,-
Jis tikriausiai taip ir padarys ,-
Kad lėtai per visą naktį snigtų,
O ryte pragystų vyturys.
Aš prašau, kad Meilė nepaliktų ,-
Ji tikriausiai taip ir padarys ,-
O Kalėdų žvaigždės neužgestų,
Ir languos spindėtų žiburys.
Aš prašau, kad mus Viltis surastų -
Ji tikriausiai taip ir padarys.
Kas jisai, tas keistas juokdarys?
Aš prašau, kad Dievas jam padėtų,-
Jis tikriausiai taip ir padarys ,-
Kad lėtai per visą naktį snigtų,
O ryte pragystų vyturys.
Aš prašau, kad Meilė nepaliktų ,-
Ji tikriausiai taip ir padarys ,-
O Kalėdų žvaigždės neužgestų,
Ir languos spindėtų žiburys.
Aš prašau, kad mus Viltis surastų -
Ji tikriausiai taip ir padarys.
Tegu šventinių žvakių liepsnose sudega visi vargai ir nesekmės, o ugnies šiluma Kūčioms teatneša santarvę, meilę ir tikrus draugus..
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 24, 09:32)
Tegu šventinių žvakių liepsnose sudega visi vargai ir nesekmės, o ugnies šiluma Kūčioms teatneša santarvę, meilę ir tikrus draugus..
aciuuu ARUAL nuostabusssssss zaisliukas
Labai jau grazu ir as noreciau kokia suknyte nusimegzti,tik su vaseliu nelabai gaunasi gal tada su virbalais koki pavyzduka.
Gadget labuuuuuuuuukas.Jau pribrendo reikaliuks pilkam projektui .Gadget , reikia tavo pagalbos .Plyz , help .Kiek pamenu Arual prieš pradedant megzti mėlyną suknikę, siūlei kai kurias viečikes nusimatuot , kad būtų geriau apsiskaičiuot kiek reiks akių ant virbaliuko dėtis .Ir dar kiek pamenu pavyzduką prieš mezgant reikia prasimegzti .Bet Gadget neturiu žalio supratimo kaip jį prasimegzt ir kokiu raštu .Jei turėsi laiko ir noro brūkštelk kokį žodelį užvedimui ant kelio , okei .
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 23, 16:19)
Visoms dedu gėlelę žieminę ir linkiu išsipildymo. Svarbiausia, kad laiko būtų ne tik duonai ant sviesto užtepti, bet tegul ir burokų lauko grožiui pamatyti. Mokėkim eiti, bėgti ir retsykiais stabtelti.
Dovyda, nuostabus zaisliukas ir palinkėjimas!
Rugile, gražus tavo Kaledų ryto noras, gražus
ARUAL, Viliutee, vaidilute, angulyte, neringata, besyte ir kitos pačios pačiausios - gerų švenčių ! ! ! ! !
Papildyta:
Radau moherinio sniego , o po juo
primegztų mėginėlių
užslėptų suknikių
ir dar nesupakuotų dovanėėėėėlių
Tai šventės bus neblogossssss.
Dovyda, nuostabus zaisliukas ir palinkėjimas!
Rugile, gražus tavo Kaledų ryto noras, gražus
ARUAL, Viliutee, vaidilute, angulyte, neringata, besyte ir kitos pačios pačiausios - gerų švenčių ! ! ! ! !
Papildyta:
Radau moherinio sniego , o po juo
primegztų mėginėlių
užslėptų suknikių
ir dar nesupakuotų dovanėėėėėlių
Tai šventės bus neblogossssss.
Kur tu cia radai visa sita?
su sventemis visas sukneliuotasias sarafanuotasias
nu kagi
subrendau ir as sarafanui...modeliukas kol kas pacios sugalvotas-suknelyte su trumpomis rankovytemis, paorastomis pynutemis puosta-kagi uzmeciau ant virbalo 130 akiu-pradedam regzti ....mezgimo procese zadu rodytis ir konsultuotis su jumis
nu kagi
subrendau ir as sarafanui...modeliukas kol kas pacios sugalvotas-suknelyte su trumpomis rankovytemis, paorastomis pynutemis puosta-kagi uzmeciau ant virbalo 130 akiu-pradedam regzti ....mezgimo procese zadu rodytis ir konsultuotis su jumis
[quote=Viliuteee,2007 12 21, 19:34]
ir mano megztos turkio spalvos suknytės mamai ir dukrelei.Tikiuosi po švenčių pavyks parodyti pasipuošusias suknelių šeimininkes.
Tik didžiosios suknelės pamušalas laikinas ir visai mano nuomone baltas netinka,man atrodo reiktų mėlyno,bet net neįsivaizduoju,ar iš viso yra tokios spalvos atlaso.Ir diržas turėtų būti ne toks,tik dar nežinau koks.
[/IMG] http://www.ani3.dk/b...mster0/yg6i.gif
Nu suknuciu grazumas ,tokios lengvutes atrodo,as be zado.............
kokie siuliukai buvo?Suknuciu seimininkes turetu be galo dziaugtis tokiom grozybem
ir mano megztos turkio spalvos suknytės mamai ir dukrelei.Tikiuosi po švenčių pavyks parodyti pasipuošusias suknelių šeimininkes.
Tik didžiosios suknelės pamušalas laikinas ir visai mano nuomone baltas netinka,man atrodo reiktų mėlyno,bet net neįsivaizduoju,ar iš viso yra tokios spalvos atlaso.Ir diržas turėtų būti ne toks,tik dar nežinau koks.
kokie siuliukai buvo?Suknuciu seimininkes turetu be galo dziaugtis tokiom grozybem
Sveikos, merginos!
Geros buvo Kaledos, netgi puikios, nes tiek geru zmoniu, kurie mano priplaukusiom dovanom IR MANIM GI dziaugesi, aplankiau, ir per tokia grazia Lietuva pervaziavau! Kai kuciu isvakarese spustelejo saltukas, vietom mazyyyyte lijundra buvo, o kuciu popiete saule sviete per papilkintus serksno puku berzelius -
Sveika Pokaledis mano - sampanizuotas BET - prie moherio projektas juda prie pabaigos. Sivakar prisesiu atidziau - su viechikem ir mezginukais
Geros buvo Kaledos, netgi puikios, nes tiek geru zmoniu, kurie mano priplaukusiom dovanom IR MANIM GI dziaugesi, aplankiau, ir per tokia grazia Lietuva pervaziavau! Kai kuciu isvakarese spustelejo saltukas, vietom mazyyyyte lijundra buvo, o kuciu popiete saule sviete per papilkintus serksno puku berzelius -
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 26, 16:37)
Gadget labuuuuuuuuukas.Jau pribrendo reikaliuks pilkam projektui .Gadget , reikia tavo pagalbos. Kiek pamenu Arual prieš pradedant megzti mėlyną suknikę, siūlei kai kurias viečikes nusimatuot , kad būtų geriau apsiskaičiuot kiek reiks akių ant virbaliuko dėtis .Ir dar kiek pamenu pavyzduką prieš mezgant reikia prasimegzti. Bet, Gadget, neturiu žalio supratimo, kaip jį prasimegzt ir kokiu raštu. Jei turėsi laiko ir noro, brūkštelk kokį žodelį užvedimui ant kelio!
Sveika Pokaledis mano - sampanizuotas BET - prie moherio projektas juda prie pabaigos. Sivakar prisesiu atidziau - su viechikem ir mezginukais
Sveikutės
Labai gaila, bet, nors ir kokios nuostabios šventės buvo, deja, suknelė liko apleista kampe ir įtariu, kad dar pabus ten, nes broliukas atvažiuoja į svečius (seniai mačiau) , tai norėsis pabūti, nebus kada megzt
O šventės šiais metais tikrai nerealiai laimingos
Labai gaila, bet, nors ir kokios nuostabios šventės buvo, deja, suknelė liko apleista kampe ir įtariu, kad dar pabus ten, nes broliukas atvažiuoja į svečius (seniai mačiau) , tai norėsis pabūti, nebus kada megzt
O šventės šiais metais tikrai nerealiai laimingos
[quote=janike1,2007 12 27, 01:41]
[/quote]
ačiū ačiū už gražius žodžius ir dar gražesnę dovanėlę,o siūlai ta pati mano pamėgtoji mohera, kaip ir kitų mano mezginių
http://public.fotki....aujausi-darbai/
[/quote]
ačiū ačiū už gražius žodžius ir dar gražesnę dovanėlę,o siūlai ta pati mano pamėgtoji mohera, kaip ir kitų mano mezginių
http://public.fotki....aujausi-darbai/