Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Sventems pagerinti smile.gif user posted image
Atsakyti
... Sutemų gniūžtes į langus mėto
Kas jisai, tas keistas juokdarys?
Aš prašau, kad Dievas jam padėtų,-
Jis tikriausiai taip ir padarys ,-
Kad lėtai per visą naktį snigtų,
O ryte pragystų vyturys.
Aš prašau, kad Meilė nepaliktų ,-
Ji tikriausiai taip ir padarys ,-
O Kalėdų žvaigždės neužgestų,
Ir languos spindėtų žiburys.
Aš prašau, kad mus Viltis surastų -
Ji tikriausiai taip ir padarys.
Atsakyti
Tegu šventinių žvakių liepsnose sudega visi vargai ir nesekmės, o ugnies šiluma Kūčioms teatneša santarvę, meilę ir tikrus draugus..

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 24, 09:32)
Tegu šventinių žvakių liepsnose sudega visi vargai ir nesekmės, o ugnies šiluma Kūčioms teatneša santarvę, meilę ir tikrus draugus..

user posted image

aciuuu ARUAL 4u.gif nuostabusssssss zaisliukas thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Labai jau grazu ir as noreciau kokia suknyte nusimegzti,tik su vaseliu nelabai gaunasi gal tada su virbalais koki pavyzduka. thumbup.gif
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif labuuuuuuuuukas.Jau pribrendo reikaliuks pilkam projektui thumbup.gif .Gadget mirksiukas.gif , reikia tavo pagalbos blush2.gif .Plyz blush2.gif , help blush2.gif .Kiek pamenu Arual prieš pradedant megzti mėlyną suknikę, siūlei kai kurias viečikes nusimatuot g.gif , kad būtų geriau apsiskaičiuot kiek reiks akių ant virbaliuko dėtis doh.gif .Ir dar kiek pamenu pavyzduką prieš mezgant reikia prasimegzti g.gif doh.gif .Bet Gadget mirksiukas.gif neturiu žalio supratimo doh.gif schmoll.gif g.gif kaip jį prasimegzt ir kokiu raštu g.gif doh.gif .Jei turėsi laiko wub.gif ir noro wub.gif brūkštelk kokį žodelį užvedimui ant kelio wub.gif , okei wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 23, 16:19)
Visoms dedu gėlelę žieminę user posted image ir linkiu išsipildymo. Svarbiausia, kad laiko būtų ne tik duonai ant sviesto užtepti, bet tegul ir burokų lauko grožiui pamatyti. Mokėkim eiti, bėgti ir retsykiais stabtelti.

Dovyda, nuostabus zaisliukas ir palinkėjimas! thumbup.gif

Rugile, gražus tavo Kaledų ryto noras, gražus    drinks_cheers.gif

ARUAL, Viliutee, vaidilute, angulyte, neringata, besyte
ir kitos pačios pačiausios -  bigsmile.gif gerų švenčių ! ! ! ! !
Papildyta:
Radau moherinio sniego user posted image, o po juo  rolleyes.gif
primegztų mėginėlių smile.gif user posted image

užslėptų suknikių user posted image

ir dar nesupakuotų dovanėėėėėlių user posted image
Tai šventės bus neblogossssss.

Kur tu cia radai visa sita? bigsmile.gif
Atsakyti
su sventemis visas sukneliuotasias sarafanuotasias
nu kagi
subrendau ir as sarafanui...modeliukas kol kas pacios sugalvotas-suknelyte su trumpomis rankovytemis, paorastomis pynutemis puosta-kagi uzmeciau ant virbalo 130 akiu-pradedam regzti ....mezgimo procese zadu rodytis ir konsultuotis su jumis smile.gif
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2007 12 21, 19:34]
ir mano megztos turkio spalvos suknytės mamai ir dukrelei.Tikiuosi po švenčių pavyks parodyti pasipuošusias suknelių šeimininkes.
Tik didžiosios suknelės pamušalas laikinas ir visai mano nuomone baltas netinka,man atrodo reiktų mėlyno,bet net neįsivaizduoju,ar iš viso yra tokios spalvos atlaso.Ir diržas turėtų būti ne toks,tik dar nežinau koks.
user posted image
user posted image
user posted image
[/IMG] http://www.ani3.dk/b...mster0/yg6i.gif
Nu suknuciu grazumas ,tokios lengvutes atrodo,as be zado.............
kokie siuliukai buvo?Suknuciu seimininkes turetu be galo dziaugtis tokiom grozybem oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Geros buvo Kaledos, netgi puikios, nes tiek geru zmoniu, kurie mano priplaukusiom dovanom IR MANIM GI dziaugesi, aplankiau, ir per tokia grazia Lietuva pervaziavau! Kai kuciu isvakarese spustelejo saltukas, vietom mazyyyyte lijundra buvo, o kuciu popiete saule sviete per papilkintus serksno puku berzelius - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 26, 16:37)
Gadget mirksiukas.gif labuuuuuuuuukas.Jau pribrendo reikaliuks pilkam projektui thumbup.gif .Gadget mirksiukas.gif , reikia tavo pagalbos. Kiek pamenu Arual prieš pradedant megzti mėlyną suknikę, siūlei kai kurias viečikes nusimatuot g.gif , kad būtų geriau apsiskaičiuot kiek reiks akių ant virbaliuko dėtis doh.gif .Ir dar kiek pamenu pavyzduką prieš mezgant reikia prasimegzti. Bet, Gadget, neturiu žalio supratimo, kaip jį prasimegzt ir kokiu raštu. Jei turėsi laiko  ir noro, brūkštelk kokį žodelį užvedimui ant kelio!

Sveika smile.gif Pokaledis mano - sampanizuotas ax.gif BET - prie moherio projektas juda prie pabaigos. Sivakar prisesiu atidziau - su viechikem ir mezginukais smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Sveikutės hi.gif
Labai gaila, bet, nors ir kokios nuostabios šventės buvo, deja, suknelė liko apleista kampe doh.gif ir įtariu, kad dar pabus ten, nes broliukas atvažiuoja į svečius (seniai mačiau) wub.gif , tai norėsis pabūti, nebus kada megzt doh.gif
O šventės šiais metais tikrai nerealiai laimingos wub.gif
Atsakyti
[quote=janike1,2007 12 27, 01:41]
[quote=Viliuteee,2007 12 21, 19:34]
ir mano megztos turkio spalvos suknytės mamai ir dukrelei.Tikiuosi po švenčių pavyks parodyti pasipuošusias suknelių šeimininkes.
Tik didžiosios suknelės pamušalas laikinas ir visai mano nuomone baltas netinka,man atrodo reiktų mėlyno,bet net neįsivaizduoju,ar iš viso yra tokios spalvos atlaso.Ir diržas turėtų būti ne toks,tik dar nežinau koks.
user posted image
user posted image
user posted image
[/IMG] http://www.ani3.dk/b...mster0/yg6i.gif
Nu suknuciu grazumas ,tokios lengvutes atrodo,as be zado.............
kokie siuliukai buvo?Suknuciu seimininkes turetu be galo dziaugtis tokiom grozybem oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
[/quote]

ačiū ačiū už gražius žodžius ir dar gražesnę dovanėlę,o siūlai ta pati mano pamėgtoji mohera, kaip ir kitų mano mezginių
http://public.fotki....aujausi-darbai/
Atsakyti