Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

Viliuteee , nepaprastas grožis blink.gif blink.gif blink.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
viliutee, nerealus grozis santa2.gif
Atsakyti

viliutee, , na ir erzini tu mus čia ... wub.gif labai gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na dabar truputį ne į temą, bet kadangi visos žinot mano vargus su megztiniu, tai pasirodau, nors ir nelabai matosi doh.gif
(bet kol numezgiau, pasidarė per didelis hihihi.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 21, 19:34)
ir mano megztos turkio spalvos suknytės mamai ir dukrelei.Tikiuosi po švenčių pavyks parodyti pasipuošusias suknelių šeimininkes.

Viluteee, netekau amo mapacius toki grožį - Auksarankių auksarankė esi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Rugile , Viliuteee thumbup.gif tiesiog nera tokiu zodziu kad galeciau isreiksti savo susizavejima jusu darbeliais wub.gif clap_1.gif thumb_yello.gif good.gif first.gif ploja.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 22, 09:48)
Oi jergautėliau, Viliuteee wub.gif
Negaliu atsipeikėt. Ir dar mano spalva (man visų atspalvių mėlyna, turkio ir kitos iš tos temos wub.gif ) AŠ IRGi NORIU TAIP MOKĖTI MEGZTI doh.gif

Arual,kiek supratau tik pradedi megzti,ir norą didžiulį turi gražiai išmokti megzti.Tau tikrai pasiseks ,linkiu iš visos širdies .Svarbiausiai norėti ,pradžia jau matosi ,o kuo toliau tuo bus geriau.O, kad žinotum, kiek mano nebaigtų darbų mėtosi,nes ardyti sunkiau,negu nusipirkti naujus siūlus ir pradėti megzti iš naujo,nors kartais ir po kelis kartu ardau,kol pasiekiu norimo rezultato ,savas darbas pirmiausiai turi patikti pačiai,o tada ir kitiems patiks,nes pati sau visada būsi griežčiausia kritikė.
Dar kartą sėkmės tau ir visoms mieloms draugėms-smezgėjoms,labai džiaugiuosi,kad tiek daug jaunų mamyčių saugo savo darbščių močiučių tradicijas.
Su artėjančiom šventėm!
Daug didžiulės sėkmės jaunoms mamytėms auginant savo mažylius,ir dar didesnės sėkmės džiuginant visus savo nepakartojamais kūrybiniais darbais.
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2007 12 22, 09:39)
sveikutes merginos
Papildyta:
smile.gif padekit apsisprest: megzti suknike ar ne, niekaip neapsisprendziu, rastus visokius moku, bet nesu tikra ar sugebesiu platinti, siaurinti, kad viskas dailiai butu blush2.gif
net nezinau kokius siulus naudoti (oda labai jautri, negaliu vilketi pusvilnes gaminiu), labai kanda... sad.gif
labai reikia patarimu... 4u.gif

BUTINAI megzk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 22, 13:27)
Na dabar truputį ne į temą, bet kadangi visos žinot mano vargus su megztiniu, tai pasirodau, nors ir nelabai matosi doh.gif

user posted image

ARUAL! yeyyyyyyyyyyy 4u.gif saunuole! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2007 12 22, 09:39)
sveikutes merginos
Papildyta:
smile.gif padekit apsisprest: megzti suknike ar ne, niekaip neapsisprendziu, rastus visokius moku, bet nesu tikra ar sugebesiu platinti, siaurinti, kad viskas dailiai butu blush2.gif
net nezinau kokius siulus naudoti (oda labai jautri, negaliu vilketi pusvilnes gaminiu), labai kanda... sad.gif
labai reikia patarimu... 4u.gif

Suknele galima ir is medvilnes megzti smile.gif
Jei dar abejoji, paziurek modelius, issirink siula, kuris tau LIPTU prie sirdeles. Kai jau suprasi, kad LABAI nori, atbek - padesim visos smile.gif

QUOTE(ARUAL @ 2007 12 22, 13:27)

user posted image

Mazuma matosi. Sveikinu pabaigus! Niu, ir sulieknejus smile.gif

Papildyta:
Beje, draugute mano, kuri mezge savo dukrai ruzhAAAva suknike, atsiunte jau nuotraukas. Kai tik gausiu leidima publikuot, iskart sukrausiu i albumEEEli smile.gif
Atsakyti
VISOMS RAMIU KUCIU IR DZIUGIU SVENTU KALEDU! nerejoms ir mezgejoms, noretojoms ir vykdytojoms, kurejoms bei svajotojoms! dideliausias apkabinimas ir sventinis buckis wub.gif

dovanu-tradicinis rankdarbisciu Kaledinis zaislas mirksiukas.gif

user posted image

kur padesi, ten ir tiks lotuliukas.gif

user posted image

Linksmu svenciu, neikyriu sveciu ir dosnaus senio Kaledos!
Atsakyti
Oi Dovyda mirksiukas.gif kaip gražu.Tikrai kai užeini čia, tai taip šilta pasidaro, taip ramu, gera.Jauties suprasta, pamaloninta, padrąsinta, sulaukusi pagalbos ir šiltų žodžių, linksmų ir išradingų pasakojimų.Kai pagalvoji nepažįstam vienos kitų, bet taip gerai kartu jaučiamės.Mergaitės, linkiu kad ir kitais metais čia vėl susitiktume, bendrautume dalintumės idėjomis.Linkiu kad visos jūsų mezgimo svajonės išsipildytų.Kas neapsisprednžia dėl siūlų, kad išaušus Kalėdų rytui, po eglute rastumėt pačius pačiausius siūlus,kad tos kurios sakot kad nemokat megzti (nors tikiu kad mokat) po eglute atsikėlusios rastumėt džiną, kuris įskris pas jus į širdį ir išmokys visko visko, kad tos kurios nedrįsta naujam didesniam projektui imtis iniciatyvos, užsuktų pas mus ir rastų visą lapą didžiausiom raidėm parašyta-tu gali, tu padarysi, ir padarysi net geriau už mus visas.
Tai tiiek jums noriu palinkėti.O pati sau linkiu , kad išsipildytų mano svaojonė-kad atsikėlus kalėdų rytą ir užėjus pas jus rasčiau žinutę-EI, MERGINOS, VASAROS VIDURY, SUSIBĖGAM KUR SU VIRBALAIS, MB, SU VAIKAIS IR PALAPINĖM-PABENDRAUTI.
Tikrai visoms visoms linkiu visų svajonių išsipildymo, laimės paukštės, kurią vis gaudom ir gaudom, o pačios net nepastebim, kad ji mums sėdi ant peties.....
Arulal mirksiukas.gif , gal būtų galima foto visu profiliu kaip sakant?Susimaišiau kaip ten tie tavo raštai eina doh.gif .Įdomu būtų pamatyti visą projektą.Gadget mirksiukas.gif , juodai, kalėdiškai laukiu tavo draugaitės mergytės foto.
Ir dar , mergaitės ačiū už pagyrimus pukos suknelei blush2.gif .O jei rimtai tai ją labai patiko megzti, gal dėl to kad galėjau improvizuoti,dėl to kad tai buvo savo vaikui ir su DIDELE DIDELE MEILE....
Atsakyti
Visoms dedu gėlelę žieminę user posted image ir linkiu išsipildymo. Svarbiausia, kad laiko būtų ne tik duonai ant sviesto užtepti, bet tegul ir burokų lauko grožiui pamatyti. Mokėkim eiti, bėgti ir retsykiais stabtelti.

Dovyda, nuostabus zaisliukas ir palinkėjimas! thumbup.gif

Rugile, gražus tavo Kaledų ryto noras, gražus drinks_cheers.gif

ARUAL, Viliutee, vaidilute, angulyte, neringata, besyte
ir kitos pačios pačiausios - bigsmile.gif gerų švenčių ! ! ! ! !
Papildyta:
Radau moherinio sniego user posted image, o po juo rolleyes.gif
primegztų mėginėlių smile.gif user posted image

užslėptų suknikių user posted image

ir dar nesupakuotų dovanėėėėėlių user posted image

Tai šventės bus neblogossssss.

Atsakyti