Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(sketisss @ 2007 12 19, 23:19)
super sarafaniukas thumbup.gif  wub.gif spalvyte nereali thumbup.gif

džiugi girdėti, kad patinka ir kitiems 4u.gif

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 20, 11:06)
Esu esu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Buvau truputį užlūžus, bet aš gyvaaaaaaaaaaaaaa wub.gif O štai žadėtas pukos rezultatų vaisius.Blizgučiai ir ožkytės ragiukai bus demonstruojami šiandien darželyje kalėdų seneliui.

na Rugile, tiesiog neįtikėtina - atrodo labai puikiai thumbup.gif šaunuolė drinks_cheers.gif

o per įšventes man nori nenori teks kažkiek pamegzti - niekaip nepabaigiu SB kalėdinio megztuko doh.gif
Atsakyti
O aš laaaabai stoviu vietoj sad.gif bet susisiuvau tą nelemtą megztinį ir dabar liko tik kaklas hihihi.gif
O suknutės dar tik truputį rankovės numezgus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 20, 09:36)

Rugile grozis neispasakytas
beje del paaugusiu vaiku
pala i panele isaugs tada oj kaip nores megztu drabuziuku, jie gi visad madoj

QUOTE(gadget3 @ 2007 12 20, 22:08)
Labas vakariukas!

Pritariu, kad per sventes pavyks mazuma pamegzti.

Melyna spalva. Turkio melis....

mmm mane ir ant sitos palvos buvo patrauke smile.gif
Atsakyti
ir mano megztos turkio spalvos suknytės mamai ir dukrelei.Tikiuosi po švenčių pavyks parodyti pasipuošusias suknelių šeimininkes.
Tik didžiosios suknelės pamušalas laikinas ir visai mano nuomone baltas netinka,man atrodo reiktų mėlyno,bet net neįsivaizduoju,ar iš viso yra tokios spalvos atlaso.Ir diržas turėtų būti ne toks,tik dar nežinau koks.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 21, 16:34)
ir mano megztos turkio spalvos suknytės mamai ir dukrelei.Tikiuosi po švenčių pavyks parodyti pasipuošusias suknelių šeimininkes.
Tik didžiosios suknelės pamušalas laikinas ir visai mano nuomone baltas netinka,man atrodo reiktų mėlyno,bet net neįsivaizduoju,ar iš viso yra tokios spalvos atlaso.Ir diržas turėtų būti ne toks,tik dar nežinau koks.

blink.gif eik tu svilpt nu ir grozis bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif nu be zado likau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 21, 10:30)
O aš laaaabai stoviu vietoj sad.gif bet susisiuvau tą nelemtą megztinį ir dabar liko tik kaklas hihihi.gif
O suknutės dar tik truputį rankovės numezgus doh.gif

Sveikinu - progresuoji!!!

QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 21, 19:34)
user posted image
user posted image
user posted image

wub.gif
user posted image
Ka ten geles, paminklus uz tokius grozius statyt reikia.
Labai labai ikvepe sitas darbelis mane. Laiko yr DAUG, nes neturiu dukrytes DAR smile.gif

Atsakyti
Viliuteee, man trūksta pagyrimo žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tikrai pavydžiu šių suknelių savininkėms wub.gif
Atsakyti
viliuteee - tiesiog wub.gif neįtikėtinai gražu. ir, mano manymu, tas baltas pamušalas visai tinka. tik diržo kag ir kitokio norėtųsi. arba bent jau su mėlyna sagtimi.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 21, 18:34)
ir mano megztos turkio spalvos suknytės mamai ir dukrelei.

bigsmile.gif Va čia tai grožis thumbup.gif wub.gif
Visai gerai tas baltas pamušalas žiūrisi mirksiukas.gif Kitos spalvos jo net neįsivaizduoju - nesiderins prie dukrytės.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 21, 19:34)
user posted image
user posted image
user posted image

as apakus, apshalus ir dar ten visokia tokia anokia blink.gif na Viliuteee..... cia tai bent thumbup.gif fantastika kazkokia wub.gif man mergaites suknele tai is viso superine thumbup.gif
del didziosios sukneles... pamusalas manau baltas ir turkinis tiktu, bet gal jokio ten dirzo nedeti? g.gif gal kokia balta gele kur nors prisegti, kad ir ties liemeniu ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 22 gruodžio 2007 - 01:59
sveikutes merginos
Papildyta:
smile.gif padekit apsisprest: megzti suknike ar ne, niekaip neapsisprendziu, rastus visokius moku, bet nesu tikra ar sugebesiu platinti, siaurinti, kad viskas dailiai butu blush2.gif
net nezinau kokius siulus naudoti (oda labai jautri, negaliu vilketi pusvilnes gaminiu), labai kanda... sad.gif
labai reikia patarimu... 4u.gif
Atsakyti
Oi jergautėliau, Viliuteee wub.gif
Negaliu atsipeikėt. Ir dar mano spalva (man visų atspalvių mėlyna, turkio ir kitos iš tos temos wub.gif ) AŠ IRGi NORIU TAIP MOKĖTI MEGZTI doh.gif
Atsakyti