Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(X-iuke @ 2007 12 18, 21:22)
labai kruopshtus ir grazhus darbelis  wub.gif  super grazhus  thumbup.gif

ash ir jau baigineju savo sunenui kelnytes ir megztuka Kaledu proga...
irgi neturiu kaip pamatuot, bet rizikuoju  gal tiks  rolleyes.gif

dėkui už gerą žodį 4u.gif
tikėkimės, kad tiek maniškei mergaitei, tiek tavo berniukui drabužėlių dydis tiks

QUOTE(dovyda @ 2007 12 18, 22:03)
as net nezinau....mano siulai ploni, 100gr apie 700 cm ilgio, tai suneriau vos viena matkeli smile.gif nuneriau nugara, prieki ir tauku iki juosmens mirksiukas.gif net nzn ka tau patart....

reikės tada pabandyti pranerti kažkiek, stebėsiu kiek siūlų susineria. ir tuo pačiu įnirtingai per visas maximas prasisuksiu - gal dar netyčia bus likę kur nors tų siūlukų g.gif
jeigu kas užmatysit maximoj pilkus siūlus, rusų gamybos, 50 proc vilnos ir kita 50 proc mocherio, prašau praneškit 4u.gif

QUOTE(gadget3 @ 2007 12 18, 23:39)
aha smile.gif

Spalva  - super!

Man raudona spaaaaaalva - labai grazi.

ilgą laiką turėjau (mano sesė irgi) traumą dėl raudonos spalvos - vaikystėje mama visus drabužius megzdavo ir siūdavo tik raudonos spalvos, nes jai gražu doh.gif bet vau jau krūva metelių, kai vėl atradau raudonos spalvos grožį ir žavesį thumbup.gif o tas sarafaniukas tai netikros raudonos spalvos - jis toks avietiškas - šviežių burokėlių šaltibarščių spalvos biggrin.gif

QUOTE(vilytte @ 2007 12 19, 11:57)
Eferika, labaiiiii gražus sarafaniukas, turėtų labai dailiai panelytė su juo atrodyt thumbup.gif

dėkui, tikiuosi, kad ant mergytės gražiai nuguls drabužėlis wub.gif

atsiprašau, kad pratryniau jūsų šypsenėles, nes supermama sako, kad per daug jų čia pridėta
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2007 12 19, 10:47)
jeigu kas užmatysit maximoj pilkus siūlus, rusų gamybos, 50 proc vilnos ir kita 50 proc mocherio, prašau praneškit  4u.gif

Ne per seniausiai mačiau Karoliniškių Maximoj. Gal tokie 150 g? Bet buvo ir po 100 g pilki.
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 12 19, 14:16)
Ne per seniausiai mačiau Karoliniškių Maximoj. Gal tokie 150 g? Bet buvo ir po 100 g pilki.

ten po 100 gr., ant etiketės užrašas berods angora (neturiu po ranka, tiksliai neprisimenu)

ačiū už info 4u.gif , bandysiu nuvažiuoti pasižiūrėti
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2007 12 19, 14:06)
ten po 100 gr., ant etiketės užrašas berods angora (neturiu po ranka, tiksliai neprisimenu)

ačiū už info  4u.gif , bandysiu nuvažiuoti pasižiūrėti

as pirkau tokius bige
bet pilku neatsimenu ar yra nes man tai raudonasis periodas
Atsakyti
Mezgu tik sampana....
Sukneles -sapnuoju. Retsykaiis - ir megztas.

Ech, koks nuostabus laikas - laukimas Kaledu!!!!!

Kur pukes fotke? Bus tik po metu, a?

Kaip laikotes?

Siunciu superkava http://www.youtube.c...h?v=DfyeXrdZZ1o
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2007 12 18, 17:49)
niu ką, keliam bangas šioje aprimusioje temoje  biggrin.gif

pasivertusi į Kalėdų bobutę nunarpliojau tokį sarafaniuką krikšto dukrai:

Suknyte

iš arčiau: is arciau

pagal pradinę idėją turėjo būti suknelė su rankovėmis, bet kadangi neturiu ant ko pamatuoti, bijojau rizikuoti su dydžiu, tad apsidraudžiau ir padariau sarafaną  blush2.gif

super sarafaniukas thumbup.gif wub.gif spalvyte nereali thumbup.gif
Atsakyti
Esu esu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Buvau truputį užlūžus, bet aš gyvaaaaaaaaaaaaaa wub.gif O štai žadėtas pukos rezultatų vaisius.Blizgučiai ir ožkytės ragiukai bus demonstruojami šiandien darželyje kalėdų seneliui.
http://img100.images...icture22wj9.jpg
http://img264.images...icture12gi5.jpg
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 20, 11:36)
Esu esu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Buvau truputį užlūžus, bet aš gyvaaaaaaaaaaaaaa wub.gif O štai žadėtas pukos rezultatų vaisius.Blizgučiai ir ožkytės ragiukai bus demonstruojami šiandien darželyje kalėdų seneliui.

1Rugile, labai gražu, ir kojinės (blauzdinės tiksliau) taip stiliovai priderintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 12 20, 10:57)
1Rugile, labai gražu, ir kojinės (blauzdinės tiksliau) taip stiliovai priderintos thumbup.gif

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! 4u.gif OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! 4u.gif net nezinau kaip cia isreiksti savo susizavejima blush2.gif na Rugile......tiesiog nuostabu thumbup.gif gaila, kad man tik viena nuotraukyte terodo mirksiukas.gif

mano nerimas visiskame stilyje schmoll.gif neturiu kada ....na bet tuoj, sventes praeis ir pulsiu ! lotuliukas.gif

"Sampanine mezgeja" , pratini savo organizma prie sventinio maratono mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 20, 07:36)
Esu esu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Buvau truputį užlūžus, bet aš gyvaaaaaaaaaaaaaa wub.gif O štai žadėtas pukos rezultatų vaisius.Blizgučiai ir ožkytės ragiukai bus demonstruojami šiandien darželyje kalėdų seneliui.

ciut nuo kedes nenukritau kai pamaciau wub.gif wub.gif wub.gif ale ir puikumyna tu cia pagaminai thumbup.gif thumbup.gif apdovanojimui siunciu 4u.gif
Atsakyti
Dovyda mirksiukas.gif skėtussiuk mirksiukas.gif labai labai ačiū už pagyrimus. Žinot dabar naudojuos proga doh.gif , paskui kai vaikai paauga nebelabai schmoll.gif nori naminiais kaip čia pasakius rūbais puoštis doh.gif .Va mano didysis vyras nebenori kad jam megzčiau schmoll.gif .Na nebent kokį bidamaną, pokemoną ar džidžimoną išmegzčiau, niu bet man čia aukštasisi pilotažas schmoll.gif .O va mažutei dar galiu savo svajones realizuoti thumbup.gif .Kai paūgės jug irgi tuoj piemenaitiškai norės puoštis doh.gif .Kokių cinguliukų nebepasiūlysi-tad ir narplioju visokius raizgalynus blush2.gif .
Dovyda mirksiukas.gif , pritariu minčiai kad šventės viršų ima thumbup.gif .Niu bet jug ir jom reikia ruoštis wub.gif , o tai pralėks ir nejusim, o va rankdarbiai liks amžinai....iki kitų Kalėdų.O be to jug bus keturios išeiginės thumbup.gif , manau vis tiek rasim laikelio prisėsti nors porą eilių pavaryti, arba čia bent keliom minutėm susibėgti... wub.gif wub.gif wub.gif
O mūsų šampaninė mezgėjėlė wub.gif tikriausisi su Kalėdų seneliu flirtuoja g.gif , siūlinei dovanėlei gauti... g.gif
Atsakyti
Labas vakariukas!

Rugile, tu supermotina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Labai labai patiko suknele su mintim. Matosi is aktyvaus pozavimo, kad ir dukrai patiko SMARKIAI!!!!

Sitaaaa, apie organizmo pratinimus.. Niu ka as galiu padaryti, jei MB atvyksta su sampanu megstamos spalvos, nesaldumo, ka? A siaip stengiuosi elgtis protingai, kaip mano lenktynine kate - jinai kai nenori, needa. KIEK vargau, kol gausioms anytu/tetu/ir kitu mylinciu moteriskiu ordoms paaiskinau, kad as jas myliu ir nesustojusiu skrandeliu....

Pritariu, kad per sventes pavyks mazuma pamegzti.

Melyna spalva. Turkio melis....

Vienzo, reikia man mezgimo mashinytes.

Ir jumi linkiu, kad seneliai ir flirtuotu, ir grozius nestu.

PS Kolege pasakojo, kad jos dukreles sventinis vakaras darzelyje buvo be senelio, uztat su sesiais tipo kareiviais ir kazkiek ten tipo "zuikyciu". Aha, pleibojiniu! Atseit, organizuot firma apsieme, ir sumane originaliai pasvest smile.gif

Linkiu linksmybiu be nesamoniu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 20 gruodžio 2007 - 22:15