Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Mergaitės, kaip jūs kovojate su lapų galiukų geltonavimu? Aš ir purškiu, ir ant saulės nelaikau, ir oras kambary atrodo normalus, o mano dracena gelsti pradėjo unsure.gif
Atsakyti
as su trasom karts nuo karto laistau, negeltonuoja kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 05 24, 17:43)
as su trasom karts nuo karto laistau, negeltonuoja kol kas smile.gif

Aš irgi su trašom laikas nuo laiko palieju, tokias tabletikes vandeny tirpinu, o kokias trašas jūs naudojate g.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 05 24, 16:27)
Mergaitės, kaip jūs kovojate su lapų galiukų geltonavimu? Aš ir purškiu, ir ant saulės nelaikau, ir oras kambary atrodo normalus, o mano dracena gelsti pradėjo unsure.gif
mano irgi gletonavo, keliavo per du kambarius, dabar pastačiau trečiam, kur gauna tik rytų saulės, ir kaip pradėjo gerai augti, negeltonuoja nei vienas lapas nuo kalėdų schmoll.gif ir tokie vešlūs, žali, matyt labai patiko vieta. purškiu kartą į sav būtinai, reikia dažniau, bet pamirštu blush2.gif

QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 22:51)

g.gif g.gif jei neturi ką pasakyti, tai kam tas šypsenas dėlioji blyn doh.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt kas mano gėlytei nutiko g.gif
apatiniai lapeliai geltonuoja ir nudžiūna, o viršutiniai kuo gražiausiai žaliuoja ir stiebiasi. saule gėlė mato tik anksti ryte.
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 05 28, 21:39)
gal galit pasakyt kas mano gėlytei nutiko  g.gif
apatiniai lapeliai geltonuoja ir nudžiūna, o viršutiniai kuo gražiausiai žaliuoja ir stiebiasi. saule gėlė mato tik anksti ryte.

na karts nuo karto apatinius turi numesti, kitaip būtų labai daug, bet jei per dažnai meta, gal trūksta vandens?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 28, 21:45)
na karts nuo karto apatinius turi numesti, kitaip būtų labai daug, bet jei per dažnai meta, gal trūksta vandens?

aš irgi taip pagalvojau drinks_cheers.gif , esu pastebėjus, kad kažkuriuo metu apačia gelsta, bet poto atsigauna. dabar stebėsiu ir lauksiu lens.gif . tikiuosi viskas bus ok.gif
Atsakyti
Maniškės iš apačios irgi vienas kitas nugelsta.Žiemą daug nugelto,nes stovėjo prie radiatoriaus,per sausa buvo.Kartais dar gelsta jei labai perlaistyta.
Atsakyti
girdejau bajeri sake dracenom patinka laistyti snapsa praskiesta 50g i litra vandens sake vesliai auga kazin ar teisybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2007 05 29, 15:26)
girdejau bajeri sake dracenom patinka laistyti snapsa praskiesta 50g i litra vandens sake vesliai auga kazin ar teisybe? g.gif

g.gif as ir apie tai skaiciau supermamu forume, bet ten laiste jukas ir paparcius atrodo. ir kiek atsiliepimu maciau, sako labai jos megsta apgirst, kad vesliai auga. tik nezinojau kiek ten tu gramu pilt reikia mirksiukas.gif gal reikia pabandyt? g.gif

p.s. mano dracenos lapai nusvire. turbut nuo dregmes? g.gif atrodo per daug lieju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 29 gegužės 2007 - 14:54
QUOTE(anestute @ 2007 05 29, 15:53)
g.gif as ir apie tai skaiciau supermamu forume, bet ten laiste jukas ir paparcius atrodo. ir kiek atsiliepimu maciau, sako labai jos megsta apgirst, kad vesliai auga. tik nezinojau kiek ten tu gramu pilt reikia  mirksiukas.gif gal reikia pabandyt?  g.gif

p.s. mano dracenos lapai nusvire. turbut nuo dregmes?  g.gif atrodo per daug lieju  doh.gif

Maniskes irgi dauguma i apacia ir tik pati virsunele i virsu. Bet, as kaip suprantu, tai yra normalu,nelabai isiaviazduoju, kaip tokie ilgi lapai gali i virsu ziureti. Pavyzdziui, parduotuvese maciau aukstesnes dracenas, bet lapai trumpesni ir visi pakile i virsu. Gal juos patrumpina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2007 05 29, 16:30)
Maniskes irgi dauguma i apacia ir tik pati virsunele i virsu. Bet, as kaip suprantu, tai yra normalu,nelabai isiaviazduoju, kaip tokie ilgi lapai gali i virsu ziureti. Pavyzdziui, parduotuvese maciau aukstesnes dracenas, bet lapai trumpesni ir visi pakile i virsu. Gal juos patrumpina?  g.gif

as kai nusipirkau, tai lapai styrojo i virsu, bet po keliu dienu pradejo leistis zemyn. o dabar taip jau daug nusileide, tik virsunes styro. galvoju, kad gal per daug laistau. 4u.gif nes viena jau buvau permylejus taip 4u.gif tai baisu doh.gif
kazkaip nemanau kad trumpina g.gif
Atsakyti