Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Dekui darysiu ir as taip 4u.gif
Atsakyti
aš apvarvinau vašku ir apviniojau plėvele,tada greičiau pradeda lysti nauji ūgliukai(tik reikėtų stebėti,kad nepradėtų pelyti).O nupjautą dėjau į vandenį kol šaknis išleido ir tada sodinau,bet manau nėra skirtumo ar į vandenį ar į žemes iš karto.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 05 08, 16:50)
aš apvarvinau vašku ir apviniojau plėvele,tada greičiau pradeda lysti nauji ūgliukai(tik reikėtų stebėti,kad nepradėtų pelyti).O nupjautą dėjau į vandenį kol šaknis išleido ir tada sodinau,bet manau nėra skirtumo ar į vandenį ar į žemes iš karto.

labas,aš vakar persodinau savo dracenas,tai dabar žiuresiu kaip augs,jau turiu 3 dracenos vazonus,svajoju padaryt žalia kampa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(campanula @ 2007 04 25, 20:36)
Šiaip dracenos nemėgsta purškaliojimų visokiom trąšom,stimuliatoriais,ypač-blizgikliais,mėgsta tik vandenėlį ax.gif O šiaip galėtumėt pabandyt natūralų stimuliatorių-alavijo sultis.Alavijo lapas nuskinamas,laikomas šaldytuve apie 10d.,po to išspaudžiam sultis,praskiedžiam vandeniu 1(alavijo sultys):10(vanduo) ir tokiu palaistom.Pigu,efektyvu ir natūralu.

Na čia tai tikrai geras receptuka,reikes išbandyt,ir naturalu ir nebrangu drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš kai nukerpu ar nupjaunu dracena, tai nieko nelašinu ant koto, taip ir palieku, tai viršus biškutuką padžiūsta o toliau jau leidžia lapelius wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
gal žinote, kur tiksliai galėčiau pastudijuoti, kaip draceną kirpti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 05 16, 16:21)
Sveikos mergaitės,

rolleyes.gif turi omeny kotą? nori nupjaut?
o čia patarimai netinka, visoms sėkmingai auga toliau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 05 16, 15:21)
Sveikos mergaitės,

APIE DRACENA

cia gali paskaitytinuorodą,bet paskaičius šią temą,dar daugiau patarimų rasi wub.gif
Atsakyti
nupjoviau apvarvinau truputuka vasku o daigeli ikisau gulsciai i zeme salia kol kas nieko lauksiu rezultatu bet vis lakstau ir ziuriu ar lenda ataugele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2007 05 17, 11:10)
nupjoviau apvarvinau truputuka vasku o daigeli ikisau gulsciai i zeme salia kol kas nieko lauksiu rezultatu bet vis lakstau ir ziuriu ar lenda ataugele  4u.gif

kodėl gulsčiai? g.gif

jei neseniai nupjovei, tai teks palaukt 2-4 sav kol pradės sprogti 4u.gif
Atsakyti
truputi pakreipiau kazkuriam cia puslapi skaiciau kad taip reikia idomu ir man buvo kodel ne stacia na bus matyt kas gausis g.gif
Atsakyti
Gal kas galetu padovanoti dracena?Gyvenu fabuose Vilniuje, labai labai noreciau, seniai svajojau apie tokia gele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2007 05 08, 15:45)
Sveikutes kai nupjauni dracenos sakele ta vieta reikia kazaka daryti ar pati uzgis?Ir nupjauta sakele galima salia kisti iskart i zeme?Dekui labai 4u.gif

Aš tai kai nupjoviau draceną , žaizdą apibarsčiau trinta medžio anglimi smile.gif . Ir apskritai anglis neleidžia kibti jokioms zarazoms. ax.gif
Atsakyti