Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(LARISA 74 @ 2007 04 20, 10:05)
Laba diena,aš vakar irgi praretinau savo dracena,nupjoviau 2 stebelius,ir įstačiau į vandenį,dabar reikes važiot į Vilniu nes pas mus nera žemes palmems,o gal tinka ir kur gelems ir sodinukams dedam g.gif  dar norejau paklaustikiek laiko galima laikit dracena vandeni ax.gif ,

Labukas mirksiukas.gif
As savo dracena sodinau i paprasta gelem skirta zeme, kuria radau musu parduotuvej, ir metus va puikiai man auga thumbup.gif
tik ziuriu vel reikes persodinti matyt, nes isaugo ji is savo vazono blink.gif
va kokia jau
user posted image
O del laikimo vandeny tai galiu pasakyt kad mano drauge jau kelinta menesi laiko asotyje su vandenuku ir auga sau palmite kuo puikiausiai kaip ne keista g.gif
Atsakyti
Sveikos, ar normalu, kad, persodinus draceną, pradėjo gelsti apatiniai lapai?
Atsakyti
QUOTE(gutė @ 2007 04 25, 19:35)
Sveikos, ar normalu, kad, persodinus draceną,  pradėjo gelsti apatiniai lapai?

jei keli lapai gelsta-tai nieko tokio,juk persodinus gelytei reikia adaptuotis.O jeigu labai daug lapų gelsta-arba per šlapia,arba per sausa,arba per šalta.
Atsakyti
Reikia patarimo ,gal kuri pirko Agronom effect augimo stimuliatoriu,ten parasyta,kad reikia lapinius augalus juo nupurkst,nupurskiau ir mastau ar neiskris mano kvietkos... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 25, 20:11)
Reikia patarimo ,gal kuri pirko Agronom effect augimo stimuliatoriu,ten parasyta,kad reikia lapinius augalus juo nupurkst,nupurskiau ir mastau ar neiskris mano kvietkos... unsure.gif  unsure.gif

Šiaip dracenos nemėgsta purškaliojimų visokiom trąšom,stimuliatoriais,ypač-blizgikliais,mėgsta tik vandenėlį ax.gif O šiaip galėtumėt pabandyt natūralų stimuliatorių-alavijo sultis.Alavijo lapas nuskinamas,laikomas šaldytuve apie 10d.,po to išspaudžiam sultis,praskiedžiam vandeniu 1(alavijo sultys):10(vanduo) ir tokiu palaistom.Pigu,efektyvu ir natūralu.
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2007 04 24, 10:30)
Labukas mirksiukas.gif
As savo dracena sodinau i paprasta gelem skirta zeme, kuria radau musu parduotuvej, ir metus va puikiai man auga thumbup.gif
tik ziuriu vel reikes persodinti matyt, nes isaugo ji is savo vazono blink.gif
va kokia jau
user posted image
O del laikimo vandeny tai galiu pasakyt kad mano drauge jau kelinta menesi laiko asotyje su vandenuku ir auga sau palmite kuo puikiausiai kaip ne keista g.gif

Ačiu už patarymus,kolkas laikau vandenuke vazoje,jau atsirado pumpuriukai tai turbut šaknytes bus drinks_cheers.gif ,paskui kai bus daugiau tai ir persodinsiu ax.gif
Atsakyti
sveikos,siandien apziurejau savaja dracena(buvo kazkada 4 sakos ir viena teko nupjaut verysad.gif ) blink.gif tai ta viena kuri buvo nupjauta,siek tiek zemiau ties nupjovimo vieta 5 skirtingose vietose pradejo leist tokius kaip daigelius,na jie dar vos keliu ml tai gerai ir neiziuriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2007 05 04, 23:25)
sveikos,siandien apziurejau savaja dracena(buvo kazkada 4 sakos ir viena teko nupjaut verysad.gif ) blink.gif tai ta viena kuri buvo nupjauta,siek tiek zemiau ties nupjovimo vieta 5 skirtingose vietose pradejo leist tokius kaip daigelius,na jie dar vos keliu ml tai gerai ir neiziuriu ax.gif

tai normalu ,jos visada leidžia mažiukus nupjovus(na jei gėlytei viskas gerai ir leidžia) biggrin.gif mirksiukas.gif Man tai labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 05 05, 09:52)
tai normalu ,jos visada leidžia mažiukus nupjovus(na jei gėlytei viskas gerai ir leidžia) biggrin.gif  mirksiukas.gif Man tai labai gražu.

na kad normalu tai zinau ax.gif bet nesitykejau kad taip greit prades leisti prades thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 04 25, 20:36)
Šiaip dracenos nemėgsta purškaliojimų visokiom trąšom,stimuliatoriais,ypač-blizgikliais,mėgsta tik vandenėlį ax.gif O šiaip galėtumėt pabandyt natūralų stimuliatorių-alavijo sultis.Alavijo lapas nuskinamas,laikomas šaldytuve apie 10d.,po to išspaudžiam sultis,praskiedžiam vandeniu 1(alavijo sultys):10(vanduo) ir tokiu palaistom.Pigu,efektyvu ir natūralu.

Kaip daznai galima laistyti siuo stimuliatorium?
Atsakyti
Sveikutes kai nupjauni dracenos sakele ta vieta reikia kazaka daryti ar pati uzgis?Ir nupjauta sakele galima salia kisti iskart i zeme?Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2007 05 08, 15:45)
Sveikutes kai nupjauni dracenos sakele ta vieta reikia kazaka daryti ar pati uzgis?Ir nupjauta sakele galima salia kisti iskart i zeme?Dekui labai 4u.gif

bent jau as nupjovus sakele,ta vieta uzvarvinu vasku o nupjautaja ikisau i zeme ir man prigijo smile.gif
Atsakyti