Įkraunama...
Įkraunama...

Idėjos rankų darbo kalėdiniams atvirukams

Sveikutes smile.gif labai graziu ideju, labai graziu darbeliu cia pamaciau, smagu. As ir noriu pasidalinti savo darytomis atvirutemis smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
vilte999, nu nerealu!!! Grozis koks 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte999 @ 2011 12 15, 15:00)
Sveikutes smile.gif labai graziu ideju, labai graziu darbeliu cia pamaciau, smagu. As ir noriu pasidalinti savo darytomis atvirutemis smile.gif

fantastiškai wub.gif wub.gif

Aš kandangi turiu mažus vaikus, tai duosiu atvirutes daryti joms biggrin.gif planuoju leisti pasidarbuoti su akvarele, o po to jau iš smagiai apipaišytų lapų lankstysiu atvirutes g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Nutariau ir aš parodyti savo gamybos atvirutes, bet kai pamačiau vilte999 grožį, tai maniškės doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2tea: 18 gruodžio 2011 - 00:24
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš jau irgi ruošiuosi atviručių gamybai, o tuo pačiu ir laiškams popieriaus pasiruošiu ax.gif Žadu siuvinėti kryžiuku audinį ir jį montuot po to, bei žadu simegrafija užsiiminėt biggrin.gif Man dar tos su sagutėmis mielos. thumbup.gif
Atsakyti
O kas ta simegrafija? biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu nemaišau terminų, tai popieriuje išsibadai dizainą, o paskui pro skylutes varstai siūlus, kad gautųsi vaizdelis. Va net šitoje temoje pavyzdėlių įdėta buvo smile.gif ČIA.O jeigu maišau, tai tada labai nusišnekėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 04 spalio 2012 - 21:56
Sorceress ačiū smile.gif

dar keletas idėjų smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[URL=http://www.radikal.ru]
user posted image[/URL]
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražios atvirutės, yra iš kur pasisemti idėjų, bet kai man su tokiais darbeliais sunkiai sekasi,tai reikės ieškoti kuo paprastesnio ir tuo pačiu efektyvesnio varianto (kad būtų gražu ir miela) biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dereša: 10 spalio 2012 - 19:04
QUOTE(Dereša @ 2012 10 10, 21:03)

O kaip jį padaryti? g.gif
Atsakyti