Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(SandriOootia @ 2009 02 09, 12:43)
REIKES UZSIRASYTI WAISTUKU PAWADINIMA  PAS GINEKOLOGE AS BUWAU IR JI MAN PATARE GERIAU STENKTIS PASTOTI NATURALIAI  blush2.gif  BET KAD MANAU IR WEL GALI NESIGAUT TRYNUKAI blush2.gif  POTO DAR SIULE DIRBTINI APWAISINIMA  g.gif  BET KIEK GIRDEJAU TAI TAS DIRBTINIS APWAISINIMAS GALI BUTU  NE TRUNUKAI KAIP AS NORIU O ISKART PENKETUKAS MANAU SU SITIEK AS NESUSITWARKYCIAU schmoll.gif  BET ZINOMA BUTU LABAI FAINA WAIKUCIU DAUG SEIMA LAIMINGA thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

O kokio amziaus teveliai? Gal dar spetumet gausia seima ir naturaliu budu pasidziaugt? ax.gif
Atsakyti
Sandrioote, o kodel Tu vietoj v rasai w? Cia taip mandriau skamba? MAn regis Tu cia bajerius skaldai del trynuku...Prasot Dievulio vaikuciu ir dar salygas keliat, negalima taip g.gif blush2.gif Siaip ar taip linkiu Jum gausios seimynos naturaliu budu, nes kai pvz isodinami embrionai, dalis gali zuti, tai del savo ambiciju leistu zuti kazkam nemanau, kad yra humaniska, nebeent nebutu budu pastoti is viso...O kito kelio butent trynukam as nematau, nebent genetiskai pas Jus imanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 09 vasario 2009 - 17:11
QUOTE(SandriOootia @ 2009 02 09, 12:43)
REIKES UZSIRASYTI WAISTUKU PAWADINIMA  PAS GINEKOLOGE AS BUWAU IR JI MAN PATARE GERIAU STENKTIS PASTOTI NATURALIAI  blush2.gif  BET KAD MANAU IR WEL GALI NESIGAUT TRYNUKAI blush2.gif  POTO DAR SIULE DIRBTINI APWAISINIMA  g.gif  BET KIEK GIRDEJAU TAI TAS DIRBTINIS APWAISINIMAS GALI BUTU  NE TRUNUKAI KAIP AS NORIU O ISKART PENKETUKAS MANAU SU SITIEK AS NESUSITWARKYCIAU schmoll.gif  BET ZINOMA BUTU LABAI FAINA WAIKUCIU DAUG SEIMA LAIMINGA thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Nelabai isivaizduoju kaip naturaliu budu, jei gimineje nera dvynuku, ar trynuku, galima butu tai suorganizuoti. Cia be mediku pagalbos neapseisit. Kiek zinau, tik daugiavaikese seimose su kiekvienu vaiku dideja tikimybe susilaukti dvynuku.
Tik vat nelabai suprantu, kodel negalima dziaugtis tuo, ka "dievas dave"? Man asmeniskai atrodo net neetiska butu is gydytoju puses atlikti tokia procedura vaisingai porai vien todel, kad jie nori tureti vienu ypu tris vaikus... na bet cia mano nuomone.
Kiekvienam savo...
Sekmes jums bebandant.
Atsakyti
na as nesuprantu kodel jums tai juokinga pvz mes norim didelios seimos norism trynuku tai manau imanoma ax.gif
Papildyta:
nemanau kad tai labai swarbu w ar V. g.gif
NA NEBUKIT TOKIOS NUSITEIKUSIOS PRIES MANE TIESIOG MYLIU WAIKUCIUS IR NORIU JU KUO DAUGIAU blush2.gif

user posted image
Atsakyti
O jūs nenorite pabandyti po vieną, bet kas metai gimdyti. Koks gi skirtumas, jei jūsų tikslas turėti didelę šeimą? Mes irgi norime turėti 3 vaikučius (aišku jei leis galimybės, sveikata ir t.t.), tai aš labai džiaugčiaus, jei apskritai dabar galėčiau pastoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SandriOootia @ 2009 02 10, 11:00)
nemanau kad tai labai swarbu w ar V.  g.gif

doh.gif TAi jei nera skirtumo, tai kodel nerasai pvz zodziu atbulai...

g.gif MAn regis kad Tu aqpsimetele, kartais forumuose tokiu buna lotuliukas.gif

As ir noriui daug vaiku, bet man tiek absurdiska atrodo kreiptis i medikus ir vykdyt tokia uzgaida, kad manau, tokiu zmoniu vienetai yra jei is viso yra...Regis, Jus i vaikus kaip i zaislus ziurit g.gif LT tokiu proceduru nedaro mirksiukas.gif Uzsieny man regis tikrai daro, rase kazkur apie lietuve, kuri su portugalu kelias poras dvyniu turi ax.gif

Panasu, kad nukrypom nuo temos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 10 vasario 2009 - 17:32
QUOTE(SandriOootia @ 2009 02 09, 11:10)
trijiu yodel kad abu kazkaip senokai jau norejome tureti trynukus  ax.gif  tik wa kad nesigawo pirma karta bandant  blush2.gif  bet nenusiwylem ir sawo pirmagimiu jis toks fainutis ir mielas toks padykes niu zodziu tikras angeliukas  wub.gif
bet wa mes norime trynuku mylime waikus beprotiskai  4u.gif  kuo daugiau waikuciu tuo linksmiau  ax.gif  wub.gif

O gal cia mados klyksmas dabar??!!

QUOTE(SandriOootia @ 2009 02 09, 11:43)

Siulyciau susipazin su trynuku mamytemis ir paisdometi kaip jos susitvarko su trynukais, gal ir noras praeis mirksiukas.gif
Aisku pagirtinas noras, bet pastojus su trynukais, dazniausiai nestumas sunkus ir daro Cezari, kas nera gerai vaikiukas ir dar, jei dvynukus pagimdo anksciau laiko dazniausiai, tai trynukus max isnesioja iki 36 sav.

Patarciau nekimsti galva nesamonem, dziaukites gyvenimu ir Dievo dovanomis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Klausykit, mamytes. o jus kokias priemones naudojat savo vaisingom dienom nustatyti? Kazkaip viskas issireguliave pas mane del maitinimu g.gif
Atsakyti
As naudojau iki gimdymo Arbor ovuliacijos nustatymo mikroskopa, bet man jis kazkaip nelabai tiksliai rode. Dabar mmm dar nepasirode, bet mano gydytojas pasake, kad mesciau i sali visus tuos aparatus ir tiesiog "dirbtume".

Vat, gal atsilieps mamytes, kurios pastojo dar nesulaukusios mmm...
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 02 12, 11:25)
As naudojau iki gimdymo Arbor ovuliacijos nustatymo mikroskopa, bet man jis kazkaip nelabai tiksliai rode. Dabar mmm dar nepasirode, bet mano gydytojas pasake, kad mesciau i sali visus tuos aparatus ir tiesiog "dirbtume".

Vat, gal atsilieps mamytes, kurios pastojo dar nesulaukusios mmm...

Man irgi įdomu g.gif Tiesa, merginos, jums milvo nepamaudžia. Man jau kelios savaitės toks jausmas, lyg prieš mm, bet niekaip jų nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 02 12, 12:43)
Man irgi įdomu  g.gif Tiesa, merginos, jums milvo nepamaudžia. Man jau kelios savaitės toks jausmas, lyg prieš mm, bet niekaip jų nesulaukiu.

maudzia, kaip pries mmm, bet man maudzia jau kokius 3 men. ir nieko, mmm dar nesulaukiau. o mano ginekologas, kai mane apzirinejo pries 3 men, pasake, kad mano kiausydes padidejusios, tad greiciausiai tureciau susirgti netrukus. tas netrukus dar neatejo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 12 vasario 2009 - 12:01
QUOTE(kershyte @ 2009 02 12, 12:43)
Man irgi įdomu  g.gif Tiesa, merginos, jums milvo nepamaudžia. Man jau kelios savaitės toks jausmas, lyg prieš mm, bet niekaip jų nesulaukiu.

O tau cia pirmosios mm po gimdymo ar aju buvo?
man pries pirmasias tai tik speneliai labai jautrus buvo kokias 2 savaites, nesupratau, aks darosi. O kuo toliau tuo labiau jauciu: ir maudimas ir nugara skauda verysad.gif

As tai galvoju gal verta tuos OT testus isbandyti, nes tas ARBOR tai tikrai kazkokias pievas rodo g.gif Kazin, ar samones OT rodytu maitinant? Neteko girdeti?
Atsakyti