Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Burbulytis @ 2009 01 07, 18:18)
As ir taip skaiciau, neva, nuo tada pradeda gamintis oksitocinas, kuris skatina gmdos susitraukimus...Nezinau,a s savo akuseres klausiau, tai si yra turejusi pacienciu, kuriom  liudnai baigesi nestumas, kai maitino, todel man patare pirmiau 1-maji ismaitinti...Bet pilna moteru, kur sekmingai maitino, tai nemanau, kad reikia labai bijoti to.
Manau, kad gal cia yra tiesos. O kaip zinda TAu, kai menesiniu laikas? NEs pvz kai man buvo prasidejusios mmm, kovojom su vaiku nerealiai del papuko, niekaip nebenorejo, pusiau prabadavo tas dienas ir vel gerai...MAtyt, keiciasi hormonu fonas ir duoda ta nekoki pienuko skoni, arba tiesiog ji keicia...
Mano 8 men sunus valgo kazkur 5 kartus per para, is ju 3 nakti (cia mP), na, o misinuko niekaip nei laso neima.

Man menesines atsirado 2 menesiai po gimdymo - ir per tas dienas lelyte zindzia kuo puikiausiai, nieko itartino nepastebejau. Dabar jai beveik metai ir knygose rekomenduoja maitinti bene tik du kartus - ryte vakare. Na, gal mano lialia keistuole, bet jinai tebevalgo diena-nakti, tai sumoje gal apie kokiu 20 kartu gaunasi. Atsiranda moteriskiu, kurios mane protina, kad gadinu vaiko skranduka-nakti jokiais budais negalima duot pienuko, geriau vandenuko doh.gif . Dieve, Dieve, geriau jau buciau niekam nesakius, nes turiu jaustis kalta, kad papildomai savo lialiai suteikiu papildomu vitaminu ir naudinguju medziagu... Taip ir gyvenam drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 07, 23:37)
ar po tavo lova yra antrankiai, odine kauke su uztrauktuku  ir bizunas?

O kaip gi be tu irakiu, zinoma, kad yra biggrin.gif Net linksmiau pasidare nuo tokio komentaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, TAvo lelyte to rekomenduojamo vandenuko ir neimtu lotuliukas.gif Bandziau saviskiui duoti, tai buvo toks skandalas, kad oi oi...As nusiteikus maitinti iki metuku, o jei labai nores, naktimis ir iki pusantru...MAnau, tik mama gali zinoti, kiekir ko jos vaikui reikia, o jei istisai valgo mp, vadinas reikia...O TAvo maziuke 'zmoniu maista' valgo noriai?
Papildyta:
Zinot, mamytes, kodel as bijau pastoti maitindama...Man labai daznai, t.y. periodiskai kartojasi visokios priesmastittines busenos, su auksta temperatura ir papuliu tinimais..TAi va, jei maitinciau ir laukciausi, tam nesiiojamam leliukui butu pavojinga ta auksta temperatura, paracetamoliai visokie ir pan. Nors sirdele nori jau be galo to antro mazylio...Na, luktersim iki vasareles, ir bus matyt, kiek dar mano dickiui bereikia pienelio, nes panasu, kad naktiniai valgymai sumazejo iki 2 kartu, o diena 3 kol kas mp...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 01 09, 16:25)
Manau, TAvo lelyte to rekomenduojamo vandenuko ir neimtu lotuliukas.gif Bandziau saviskiui duoti, tai buvo toks skandalas, kad oi oi...As nusiteikus maitinti iki metuku, o jei labai nores, naktimis ir iki pusantru...MAnau, tik mama gali zinoti, kiekir ko jos vaikui reikia, o jei istisai valgo mp, vadinas reikia...O TAvo maziuke 'zmoniu maista' valgo noriai?
Papildyta:
Zinot, mamytes, kodel as bijau pastoti maitindama...Man labai daznai, t.y. periodiskai kartojasi visokios priesmastittines busenos, su auksta temperatura ir papuliu tinimais..TAi va, jei maitinciau ir laukciausi, tam nesiiojamam leliukui butu pavojinga ta auksta temperatura, paracetamoliai visokie ir pan. Nors sirdele nori jau be galo to antro mazylio...Na, luktersim iki vasareles, ir bus matyt, kiek dar mano dickiui bereikia pienelio, nes panasu, kad naktiniai valgymai sumazejo iki 2 kartu, o diena 3 kol kas mp...

Visiskai pritariu del vandenuko - jauciu, kad butu riksmas, jei duociau... O del zmoniu normalaus maisto, tai kelia skynemes laaabai sunkiai. daba, aciu Dievui, jau yra pazanga drinks_cheers.gif , bet uztat nieko nera skaniau uz motinos pienunciju wub.gif .
Atsakyti
pAs mus atvirksciai, darzovienes, kruopienes tik duok...Pienuka visada buvo tik darbas pavalgyti...Bet va su kt skysciais sunku, beveik negeria...NA, idomu, kas bus, kai sueis metukai, dabar like 5 mp valgymai per para...Tik panasu, kad mazasis linkes i alergija, tai tas perejimas galutinai prie musu maisto bus sunkus.Vakar pasvajojau apie 2 leliu ir apsizliumbiau:) Panasu, akd sirdelej jau yra vietos antrajam. Nekantrauju sulaukti vasareles, tada matysim kaip bus su maitinimu.Chloja, o Jus jau dabar planuojat?
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 01 10, 17:09)
pAs mus atvirksciai, darzovienes, kruopienes tik duok...Pienuka visada buvo tik darbas pavalgyti...Bet va su kt skysciais sunku, beveik negeria...NA, idomu, kas bus, kai sueis metukai, dabar like 5 mp valgymai per para...Tik panasu, kad mazasis linkes i alergija, tai tas perejimas galutinai prie musu maisto bus sunkus.Vakar pasvajojau apie 2 leliu ir apsizliumbiau:) Panasu, akd sirdelej jau yra vietos antrajam. Nekantrauju sulaukti vasareles, tada matysim kaip bus su maitinimu.Chloja, o Jus jau dabar planuojat?

Planuojam, Burbulyti... wub.gif Tik, kad gaila man lialiai pienuka nutraukt, na, nenutraukt, bet -kas jei pasidarys kartus ir psio? nenoriu tokiu drastisku budu atjunkyt... tai va, taip ir gyvenam drinks_cheers.gif. Gerai jums, kad jusiskis taip normalu maista kerta, o maniske vis "ant dietos" - kiekvienas maitinimas isbandymas mamos nervams doh.gif . Nu, bet kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, ka mergytes, keleta puslapiu atgal as cia svaiciojau, kaip pastoti maitinant... Ir ka po pirmuju intensyviu namu darbu rezultata jau turiu blush2.gif Vakar suejo 8 savaites. Kai suzinojau, kad laukiuosi, nuskubejau pas gydytoja, bet zirniukas buvo toks mazas, kad jo dar net nemate, nors testas jau rode. Gydytoja liepe nutraukti maitinima... Skaudama sirdimi sumazinau pienuka iki vieno karto per para (ryte), beje, mano dukrytei 1 m. ir beveik 5 men. Po savaiteles nuejau pas gydytoja, suzinojau, kad viskas geras, paskui mamos zurnale perskaiciau, kad labai retai persileidimas istinka del maitinimo, todel nusprendziau ta paskutini maitinima palikti... Nenorejau atstumti mazosios, o ir jai tas pienukas (net jei jo skonis ir pasikeite) buvo labai reikalingas. Taip ir gyvenom pora savaiciu, kol praejusi ketvirtadieni eme rodytis kraujingos isskyros, vaziavau i ligonine, apziurejo, viskas ok, greiciausia kaltas nuovargis. Kad maitinu pirmagime jau neisdrisau prisipazinti, bet supratau, kad cia buvo zneklas ir jei noriu issaugoti antra kudikeli, turiu savo mazylei pienuko nebeduoti... Siandien jau 2 dienas, kai gyvenam be pienuko... Ryte sirdis plysta, kai ji atsikelusi praso "papa", bet diena laksto linksma ir viska uzmirsusi. Tikiuosi, kad ir toliau viskas eisis sklandziai, nors man emociskai labai sunku paleisi savo dukryte... Juk mamos ir kudikio rysys ypatingas wub.gif

Atsakyti
Ragana 66, dideliausi sveikinimai... 4u.gif As vis mastau, ir man regis nebuna tokio laiko, kad nujunkymas butu mamai neskausmingas psichologiskai...Nurimk, dabar Taves reikia mazeliui, o didzioji pienuko su kauou jau priragavo, bus sunku pora savaiciu, bet tik tiek. O Tavo ciklas jau buvo pilnai atsistates??? Man tai dar nera mmm, abejoju, ar is viso jau vyksta ovuliacija...
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2009 01 11, 13:54)

Didziausi sveikinimai 4u.gif As vis viliuos, kad neuzilgo ir mus antras angeliukas pasirinks rolleyes.gif Mmm kaip ir reguliarios, tik ciklas gal kiek ilgesnis nei pries gimdyma? Idomu, tai turi itakos?
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2009 01 13, 10:06)
Didziausi sveikinimai  4u.gif As vis viliuos, kad neuzilgo ir mus antras angeliukas pasirinks  rolleyes.gif  Mmm kaip ir reguliarios, tik ciklas gal kiek ilgesnis nei pries gimdyma? Idomu, tai turi itakos?

As mmm sulaukiau, kai mazajai buvo 10 men. Zodziu, 3 kartus normaliai prasirgau, o paskui jau ememes darbo ir turim rezultata. O ciklas ir man 1 diena pailgejo, bet pastoti tai nesutrukde:)

P.S. labai aciu uz sveikinimus. Liniu ir kitoms kuo greiciau pagauti gandra 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
vis dar maitinu, sulaukiau savo pirmuju mmm beveik pries 2,5 men, o kitu taip ir nesulaukiu, jau buvau prisisvajojusi, kad gal jau nestuke.gif , tik testas nerode, o visa kita lyg ir jauciau blush2.gif . Buvau pas gydytoja, bet jokio nestumo nerado doh.gif , vienoje kiausideje labai didelis folikulas, bet jis niekaip nesprogsta doh.gif , gal del to ir visokie pamaudimai, pilvo putimai ir pan. Matyt, viskas del maitinimo, ciklas visiskas chaosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(morė @ 2009 01 26, 18:39)
sveikutes,
vis dar maitinu, sulaukiau savo pirmuju mmm beveik pries 2,5 men, o kitu taip ir nesulaukiu, jau buvau prisisvajojusi, kad gal jau  nestuke.gif , tik testas nerode, o visa kita lyg ir jauciau  blush2.gif . Buvau pas gydytoja, bet jokio nestumo nerado  doh.gif , vienoje kiausideje labai didelis folikulas, bet jis niekaip nesprogsta  doh.gif , gal del to ir visokie pamaudimai, pilvo putimai ir pan. Matyt, viskas del maitinimo, ciklas visiskas chaosas  doh.gif

O tai ka gydytoja sako del to folikulo?
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2009 01 28, 00:47)
O tai ka gydytoja sako del to folikulo?

jeigu nemaitinciau duotu vaistu isaukianciu mmm, o dabar lieka laukti kol pats sprogs schmoll.gif
Atsakyti