QUOTE(Burbulytis @ 2009 01 07, 18:18)
As ir taip skaiciau, neva, nuo tada pradeda gamintis oksitocinas, kuris skatina gmdos susitraukimus...Nezinau,a s savo akuseres klausiau, tai si yra turejusi pacienciu, kuriom liudnai baigesi nestumas, kai maitino, todel man patare pirmiau 1-maji ismaitinti...Bet pilna moteru, kur sekmingai maitino, tai nemanau, kad reikia labai bijoti to.
Manau, kad gal cia yra tiesos. O kaip zinda TAu, kai menesiniu laikas? NEs pvz kai man buvo prasidejusios mmm, kovojom su vaiku nerealiai del papuko, niekaip nebenorejo, pusiau prabadavo tas dienas ir vel gerai...MAtyt, keiciasi hormonu fonas ir duoda ta nekoki pienuko skoni, arba tiesiog ji keicia...
Mano 8 men sunus valgo kazkur 5 kartus per para, is ju 3 nakti (cia mP), na, o misinuko niekaip nei laso neima.
Manau, kad gal cia yra tiesos. O kaip zinda TAu, kai menesiniu laikas? NEs pvz kai man buvo prasidejusios mmm, kovojom su vaiku nerealiai del papuko, niekaip nebenorejo, pusiau prabadavo tas dienas ir vel gerai...MAtyt, keiciasi hormonu fonas ir duoda ta nekoki pienuko skoni, arba tiesiog ji keicia...
Mano 8 men sunus valgo kazkur 5 kartus per para, is ju 3 nakti (cia mP), na, o misinuko niekaip nei laso neima.
Man menesines atsirado 2 menesiai po gimdymo - ir per tas dienas lelyte zindzia kuo puikiausiai, nieko itartino nepastebejau. Dabar jai beveik metai ir knygose rekomenduoja maitinti bene tik du kartus - ryte vakare. Na, gal mano lialia keistuole, bet jinai tebevalgo diena-nakti, tai sumoje gal apie kokiu 20 kartu gaunasi. Atsiranda moteriskiu, kurios mane protina, kad gadinu vaiko skranduka-nakti jokiais budais negalima duot pienuko, geriau vandenuko . Dieve, Dieve, geriau jau buciau niekam nesakius, nes turiu jaustis kalta, kad papildomai savo lialiai suteikiu papildomu vitaminu ir naudinguju medziagu... Taip ir gyvenam
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 07, 23:37)
ar po tavo lova yra antrankiai, odine kauke su uztrauktuku ir bizunas?
O kaip gi be tu irakiu, zinoma, kad yra Net linksmiau pasidare nuo tokio komentaro