Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

Na bent jau man nepavyko pastot antru lelium kol maitinau dukryte,o vos tik nustojus maitint ishkart pastojau dar net nesulaukus pirmuju mmm.Pastojau ishkart dvynukais,deja nestumas nustojo vystyyis 13 sav padare valyma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 10 27, 16:26)
Na bent jau man nepavyko pastot antru lelium kol maitinau dukryte,o vos tik nustojus maitint ishkart pastojau dar net nesulaukus pirmuju mmm.Pastojau ishkart dvynukais,deja nestumas nustojo vystyyis 13 sav padare valyma verysad.gif

Tepadeda jums Dievulis,kad daugiau netektu to patirt...Kai pastojot ar krutyse dar buvo pieno?Kaip seniai tai buvo,ar dabar bandot vel pastot?Ar giminej turit dvynuku?
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 10 27, 15:26)

Labai skaudi patirtis... Stiprybes jums 4u.gif
As vis tik manau pabaigsiu maitinima krutimi pries kito leliuko pradejima ax.gif kazkaip labiau pritariu tai nuomonei, kad naujai gyvybei palaikyti reikia visisko atsidavimo, taip kaip ir su pirmagimiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauroone: 28 spalio 2009 - 00:15
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 27, 17:44)
Tepadeda jums Dievulis,kad daugiau netektu to patirt...Kai pastojot ar krutyse dar buvo pieno?Kaip seniai tai buvo,ar dabar bandot vel pastot?Ar giminej turit dvynuku?

Aciu labai uz gerus palinkejimus.abrazija buvo atlikta pries dvi savaites.Na pastojus pienuko ju nebeturejau,nes nebemaitinau kokias dvi savaites.Gydytoja pasiule palaukti bent iki kitu mmm,tai reiskia organizmas jau pasiruoses naujam nestumui.Internete perskaicius kruva informacijos paaishkejo,kad vieni gydytojai senesniu paziuru siulo palaukti puse metu-taip anksciau buvo manyta,kiti 3 men.Vaikucio tikrai labai norime,nes nestumas buvo labai laukiamas,tikiuosi ishlauksim pora ciklu.Dvynuku nei mano seimoje nei vyro seimoje kiek zinome nera.
Papildyta:
QUOTE(lauroone @ 2009 10 28, 01:14)
Labai skaudi patirtis... Stiprybes jums  4u.gif
As vis tik manau pabaigsiu maitinima krutimi pries kito leliuko pradejima  ax.gif  kazkaip labiau pritariu tai nuomonei, kad naujai gyvybei palaikyti reikia visisko atsidavimo, taip kaip ir su pirmagimiu...

Aciu labai,na moralishkai ash jau stipresne,kaip skaudu bebutu,gydytojai teigia,kad tai naturali gamtos atranka. Pasiruoshusi naujam nestumo planavimui.Tikiu si karta pasiseks ir gims sesyte ar broliukas musu mylimai dukrytei,o gal ir abu is karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 10 29, 12:43)
Tikiu si karta pasiseks ir gims sesyte ar broliukas musu mylimai dukrytei,o gal ir abu is karto  thumbup.gif

Su tokiom mintim negali nepasisekti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

jungiuos ir aš prie planuojančių ir maitinančių mamų, nes pagaliau sulaukiau savo mmm blush2.gif

dabar dar nežadu nei BT matuot, nei kaip kitaip taikyti ar stengtis pastoti. kolkas laiko turim, niekur neskubam ir žiūrėsim, kaip Dievas duos.

tema tuoj baigsis, gal tokių "namučių" reikėtų planuojančių pašnekesiuose? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 31 spalio 2009 - 18:44
[quote=R. Denisenko,2009 10 29, 13:43]
....
Mano pazistamai irgi buvo taip nutike,bet tai buvo pirmasis jos nestumas. Kiek pamenu nelauke tu 3men.ir pastojo,rezultate turi fainuoli berniuka. smile.gif Tikiu,kad labai labai greit ir jus sulauksit to stebuklo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalia11: 01 lapkričio 2009 - 22:33
QUOTE(virvė @ 2009 10 31, 18:35)
tema tuoj baigsis, gal tokių "namučių" reikėtų planuojančių pašnekesiuose? ax.gif

nebloga ideja mirksiukas.gif bet kas sukurs? as nemoku rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
pasisakysiu ir as cia ax.gif blush2.gif
pradejau planuoti antra vaikiuka, kai dar maitinau pirmaji, ir kai pastojau, dar du menesius maitinau vyresneli, nes buvo labai gaila nutraukti, mazuliukas dar buvo. tiesa man mmm atsistate jau gal 5 menesi po gimdymo ir buvo labai reguliarios ir tvarkingos, nors maitinau pilnu tempu savo mazi.
Atsakyti
sunui 13,5 men. maitinu vis dar MP, bet tik viena kart pries naktini miegeli. Jau antraji vaikuti planuotume, bet man nebuvo menesiniu iki siandien blush2.gif taigi pranesiau MV, abu labai apsidziaugem, galesim planuot antraji dziaugsmeli wub.gif kadangi liko tik vienas maitinimas, tai dar neapsisprendziau kada nutrauksiu iki ar kai jau nestuke.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti