Sveikos merginos ! kaip manot , ar imanoma pastot, jei dar mmm nera.. mazyliui mano jau 8 men, maitinu kas 5-6 valandas..o mm kaip nera taip nera.. jau norim su vyru ir antra leliu paplanuot, tik nezinau ar iseis..Nors jau antra savaite pilva maudena, ir nesuprantu ar cia mmm parkeliauja, ar leliukas 'mezgasi'. NT neigiamas..
Cia labai individualiai kiekvienai, as jau sumazinau maitinimus iki kokiu 2-3 per para, o mm vistiek nera
teigiamo testo irgi
teigiamo testo irgi
QUOTE(cipcypas @ 2008 12 22, 16:36)
Sveikos merginos ! kaip manot , ar imanoma pastot, jei dar mmm nera.. mazyliui mano jau 8 men, maitinu kas 5-6 valandas..o mm kaip nera taip nera.. jau norim su vyru ir antra leliu paplanuot, tik nezinau ar iseis..Nors jau antra savaite pilva maudena, ir nesuprantu ar cia mmm parkeliauja, ar leliukas 'mezgasi'. NT neigiamas..
būna, kad O vyksta nors ir nėra mmm....Mes 6 mėn. nesisaugojom, mmm tuo metu nebuvo, bet tikėjaus, kad gal vistiek O vyksta. Deja. mmm atsirado kai maitinau rečiau, bet vistiek viskas taip greit nepavyksta....Linkiu jums užkibt
Manau, kad tau mmm parkeliauja....
maitindama sulaukiau savo mmm tik karta, lapkricio 11d, jau turejo atkeliauti ir kitos, bet nera, vis pamausdavo pilvo apacia, nugaros apacioje, maniau, kad gal jau atkeliauja manosios mmm, bet nieko. Ir nezinau ka galvoti, NT neigiamas Negi jos prapuole vel Ir anksciau ciklas nebuvo reguliarus, bet jau 40d. praejo, o mmm nera .Net nebezinau ko laukti...
QUOTE(morė @ 2008 12 22, 21:55)
maitindama sulaukiau savo mmm tik karta, lapkricio 11d, jau turejo atkeliauti ir kitos, bet nera, vis pamausdavo pilvo apacia, nugaros apacioje, maniau, kad gal jau atkeliauja manosios mmm, bet nieko. Ir nezinau ka galvoti, NT neigiamas Negi jos prapuole vel Ir anksciau ciklas nebuvo reguliarus, bet jau 40d. praejo, o mmm nera .Net nebezinau ko laukti...
Gal vel pakartok NT? Nes siaip mm kai jau pasirodo, tai paprastai ir nebeprapuola...
Sveikos, as irgi jungiuosi prie jusu. Musu mazyliui jau 8.5 men ir mes planuojame antraji vaikiuka. Maitinu MP diena kas 3-4 val, nakti pertrauka 6 val, MM dar nesulaukiau. Reguliariai pasidarau nestumo testa, bet cia turbut tik saves apgaudinejimas kol tiek maitinu ir nesulaukiau MM sansai pastoti labai mazi..
Labai dziugu skaityti kai mamytes raso, kad planuoja, o po to jau isideda nestukiu liniuote
Labai dziugu skaityti kai mamytes raso, kad planuoja, o po to jau isideda nestukiu liniuote
QUOTE(Delija @ 2008 12 23, 11:07)
Gal vel pakartok NT? Nes siaip mm kai jau pasirodo, tai paprastai ir nebeprapuola...
Pakartosiu, bet tik po Naujuju metu. Siais metais jau pakankamai sugadinau ju
sveikutes:) norejau paklaust ar realu kad nestumo testas rodytu teigiama nors taip nera? ar kuriai taip buvo? testo instrukcijoj parasyta kad kury laika po gimdymo ir maitinancioms hormono kiekis dar gali buti padidintas, todel testas gali buti teigiamas, nors nestumo nera. netveriu savam kailyje, nezinau ar jau galiu dziaugtis pas gydytoja pateksiu tik po nauju...
sveikutes:) norejau paklaust ar realu kad nestumo testas rodytu teigiama nors taip nera? ar kuriai taip buvo? testo instrukcijoj parasyta kad kury laika po gimdymo ir maitinancioms hormono kiekis dar gali buti padidintas, todel testas gali buti teigiamas, nors nestumo nera. netveriu savam kailyje, nezinau ar jau galiu dziaugtis pas gydytoja pateksiu tik po nauju...
Sveikutes Mes irgi planuojam antra kleckiuka Sunuciui dabar beveik 11men., maitinu gana daznai, nes jis be kruties neuzmiega, diena maitinu kas 3-4 val, nakti dar dazniau. Mmm dar nesulaukiau, bet vis tikiuosi, kad ivyks stebuklas ir pastosiu, ir kad antro gimtadienio proga turesim sesute ar broliuka. Dziaugiuosi uz visas, kurioms pavyko, tikiuosi ir as greitai prie jusu prisijungti Kol kas MP nutraukimas jauciu prilygtu neimanomai misijai, ale per daug del to ir nesuku galvos, maitinsiu kiek nores ir kiek iseis. O siaip tikiu, kad viskas is auksciau suplanuota, ir jei reiks man antro vaikelio butent dabar, tai ir pastosiu Sekmes visoms
Sveikos mamytės
džiugu, kad atsirado tokia temelė
Aš taip pat esu dar maitinanti mama (mano mergytei suėjo du metukai ) tačiau mintys apie antrą leliuką atsirado jau senokai, kai mergytei dar nebuvo nei metukų Dukrytė pas mus neatėjo iškart, planavom gana ilgokai, kol atsirado mūsų stebukliukė, tad manau, jog jau greit užsiimsime rimtesniu ir antro vaikučio planavimu Todėl planuoju "uždaryt pienuko fabrikėlį", nors ir dar nesinori žinau, kad kitos mamytės pastoja bemaitindamos, bet man tai gali būt sudėtinga- nuolat turėdavau problemų su prolaktinu ir kt. hormonais, tad ko gero teks juos vėl reguliuot.
Bet jau labai noriu antro vaikiuko
Papildyta:
O antra juostelė labai ryški? man yra buvę, kad vos vos įžiūrima juostelė pasirodė (taip buvo du kartus), tačiau nėštumo taip ir nebuvo tačiau tai nereiškia, kad tu nesilauki padaryk dar testuką
džiugu, kad atsirado tokia temelė
Aš taip pat esu dar maitinanti mama (mano mergytei suėjo du metukai ) tačiau mintys apie antrą leliuką atsirado jau senokai, kai mergytei dar nebuvo nei metukų Dukrytė pas mus neatėjo iškart, planavom gana ilgokai, kol atsirado mūsų stebukliukė, tad manau, jog jau greit užsiimsime rimtesniu ir antro vaikučio planavimu Todėl planuoju "uždaryt pienuko fabrikėlį", nors ir dar nesinori žinau, kad kitos mamytės pastoja bemaitindamos, bet man tai gali būt sudėtinga- nuolat turėdavau problemų su prolaktinu ir kt. hormonais, tad ko gero teks juos vėl reguliuot.
Bet jau labai noriu antro vaikiuko
Papildyta:
QUOTE([Ecta)
,2008 12 29, 07:06]sveikutes:) norejau paklaust ar realu kad nestumo testas rodytu teigiama nors taip nera? ar kuriai taip buvo? testo instrukcijoj parasyta kad kury laika po gimdymo ir maitinancioms hormono kiekis dar gali buti padidintas, todel testas gali buti teigiamas, nors nestumo nera. netveriu savam kailyje, nezinau ar jau galiu dziaugtis pas gydytoja pateksiu tik po nauju...
O antra juostelė labai ryški? man yra buvę, kad vos vos įžiūrima juostelė pasirodė (taip buvo du kartus), tačiau nėštumo taip ir nebuvo tačiau tai nereiškia, kad tu nesilauki padaryk dar testuką
Labuks,nenukabinkitnosies kad ner mm irnegalit pastot,tikrai ne jusu galimybe pastot lygiai tokia pati ,man gyditoja patare po gimdymo saugotis,jei nenorim iskart antro,nes sansai susilaukti yra vienodi Linkiu mergytes jums sulaukti antro stebuklelio kuo greiciau