Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Ninulia @ 2009 10 19, 15:29)
sveikos mamytės;) buvau pas tėvus išvažiavus, tai taip prisivalgiau blink.gif namie tiek per savaitę nesuvalgau, kaip ten per 2 dienas ax.gif  Bet svarstyklės stovi vietoj, užtat vaikas pasunkėjo;)
Šią savaitę bus pirmosios vaisingos dienos....... ruošiamės ND atlikimui;)
Papildyta:
pas mane namie nors ir elektroninės svarstyklės tačiau jų rodomi skaičiai priklauso nuo to kur stovi;) pvz. ant kilimo pastačius rodo daugiau;)

oi oi bedos su tom svarstyklem smile.gif ,gal dazniau statyk jas ant kilimo biggrin.gif ... pas tevelius dazniau paviesek mirksiukas.gif .....Ir tegu si savaite buna lemtinga nestuke.gif clap.gif
Atsakyti
as manau, kad turi buti bent 1,5 metu pertrauka smile.gif
siaip sakoma, kad geriausia - 2 metai thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif labai Jumis žaviuosi, kad po pirmo vaikelio iš karto norite antro. Mano dukrai jau greit 5 m. ir tik dabar planuojam turėti antrą, kažkaip iš karto antro nesinorėjo, o dabar labai labau jau norisi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 19, 17:06)
oi oi bedos su tom svarstyklem  smile.gif ,gal dazniau statyk jas ant kilimo  biggrin.gif ...            pas tevelius dazniau paviesek  mirksiukas.gif .....Ir tegu si savaite buna lemtinga  nestuke.gif  clap.gif

Beje, mano viena draugė antro laukias (pirmam pusantrų dabar), tai ji sveria 45 kg, ir nieko, viskas kuo puikiausiai smile.gif žodžiu, buvo visada ir taip be galo liekna, maitindama dar numetė 5 kg. Čia jums paguoda, kad galit pastot ir išnešiot ir nepriaugusios wink.gif Tiesa, ji visada geria želmenų miltelius (Green Magma), geri natūralūs vitaminai kraujui ir ne tik wink.gif
Papildyta:
QUOTE(brakoniere2 @ 2009 10 20, 09:33)
Labas visoms  4u.gif  labai Jumis žaviuosi, kad po pirmo vaikelio iš karto norite antro. Mano dukrai jau greit 5 m. ir tik dabar planuojam turėti antrą, kažkaip iš karto antro nesinorėjo, o dabar labai labau jau norisi  nestuke.gif

Tai linkiu, kad pavyktų planai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Push_Push,2009 10 20, 09:38]
Beje, mano viena draugė antro laukias (pirmam pusantrų dabar), tai ji sveria 45 kg, ir nieko, viskas kuo puikiausiai smile.gif žodžiu, buvo visada ir taip be galo liekna, maitindama dar numetė 5 kg. Čia jums paguoda, kad galit pastot ir išnešiot ir nepriaugusios wink.gif Tiesa, ji visada geria želmenų miltelius (Green Magma), geri natūralūs vitaminai kraujui ir ne tik wink.gif

Na va,kaip paguodei;) Ash irgi vitaminus geriu, ir šiaip sveikata nesiskundžiu, kažkaip kai pastuojau su pirmu nuo to laiko ir nesergu, nėra laiko;) nors mokykloje tai 3-4 per metus kaip taisyklė
Atsakyti
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 19, 14:55)
poliklinikoj su drabuziais svereisi ir gal ne ryte.o namie maziau apsirengus todel taip ir rodo smile.gif .stenkis namie svertis tuo pat metu pvz ryte kai atsikeli. gali naujas svarstykles isigyt tokiam reikalui ,jei nepasitiki turimom, smile.gif ner labai brangios patarciau mechanines,elektroninem nepasitikiu smile.gif sekmes
Papildyta:

PS vyras sake elektronines svarstykles tiksliau rodo  bigsmile.gif ( nors to nepasakyciau apie kraujospudzio aparata)  mirksiukas.gif

na pas mane mechanines bet irgi bet ka rodo, irgi priklauso nuo to kuriam kampe pastatai. o kad negerai rodo, tai speju pagal pupa, nes ji kai uzlipa rodo 9, nors is tikro sveria 11
Atsakyti
labas rytas... 4u.gif

ankstus rytas... kambaryje sviesu ir silta nuo deganciu zvakiu... ju daug - bent 20 smile.gif - ivairiose vietose uzdegtu...
Mazylis pavalge savo rytines koseles, pazaide su zaisliukais ir po keleto valandu budravimo isitaise man siltai ant keliu... is televizoriaus sklinda vaikisku Disney kanalo filmuku muzika... paniunuojam kartu, pasisupam ant didelio guminio kamuolio... po keliuminuciu atreme galvele i mano krutine ir beklausydamas sirdies plakimo - uzsnudo... wub.gif

Man taip gera sirdeleje... wub.gif apsiasarojau...

Nors su suneliu apturejau CP, net kelis menesius ji kankino diegliukai, ir iki siol dar neismiega nakties nenubudes bent pora kartu... Sirdyje jauciu begalini nora tureti dar viena vaikeli... ax.gif

tiesa, pienelio jau gauna tik 2-3 kartus per para (bet jeigu papraso - ir dazniau)..

Labai smagu skaityti pokalbius mamyciu, kuriu liniuotes jau rodo svajoniu issipildyma - antri vaikuciai jau suplanuoti 4u.gif
Sveikatytes jums!!!
O visa dar beplanuojancioms - stiprybes ir istvermes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2009 10 21, 07:49)
labas rytas...  4u.gif

ankstus rytas... kambaryje sviesu ir silta nuo deganciu zvakiu... ju daug - bent 20  smile.gif - ivairiose vietose uzdegtu...
Mazylis  pavalge savo rytines koseles, pazaide su zaisliukais ir po keleto valandu budravimo isitaise man siltai ant keliu... is televizoriaus sklinda vaikisku Disney kanalo filmuku muzika... paniunuojam kartu, pasisupam ant didelio guminio kamuolio... po keliuminuciu atreme galvele i mano krutine ir beklausydamas sirdies plakimo - uzsnudo...  wub.gif

Man taip gera sirdeleje...  wub.gif  apsiasarojau...

Nors su suneliu apturejau CP, net kelis menesius ji kankino diegliukai, ir iki siol dar neismiega nakties nenubudes bent pora kartu...  Sirdyje jauciu begalini nora tureti dar viena vaikeli...  ax.gif 

tiesa, pienelio jau gauna tik 2-3 kartus per para (bet jeigu papraso - ir dazniau)..

Labai smagu skaityti pokalbius mamyciu, kuriu liniuotes jau rodo svajoniu issipildyma - antri vaikuciai jau suplanuoti  4u.gif
Sveikatytes jums!!!
O visa dar beplanuojancioms - stiprybes ir istvermes  4u.gif

Kaip gražiai parašei;) Su malonumu priimsime į beplanuojančių kompaniją, tik neilgam;)
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2009 10 21, 08:49)
labas rytas...  4u.gif

ankstus rytas... kambaryje sviesu ir silta nuo deganciu zvakiu... ju daug - bent 20  smile.gif - ivairiose vietose uzdegtu...

su kokia meile prabilai, gera buvo skaityt wub.gif Linkime ir Tavo šeimynai sėkmės su antru pumpurėliu, kaip brolis Astijus sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2009 10 21, 08:49)
labas rytas...  4u.gif

Mazylis  pavalge savo rytines koseles, pazaide su zaisliukais ir po keleto valandu budravimo isitaise man siltai ant keliu... is televizoriaus sklinda vaikisku Disney kanalo filmuku muzika... paniunuojam kartu, pasisupam ant didelio guminio kamuolio... po keliuminuciu atreme galvele i mano krutine ir beklausydamas sirdies plakimo - uzsnudo...  wub.gif

Man taip gera sirdeleje...  wub.gif  apsiasarojau...

Nors su suneliu apturejau CP, net kelis menesius ji kankino diegliukai, ir iki siol dar neismiega nakties nenubudes bent pora kartu...  Sirdyje jauciu begalini nora tureti dar viena vaikeli...  ax.gif 

Labai smagu skaityti pokalbius mamyciu, kuriu liniuotes jau rodo svajoniu issipildyma - antri vaikuciai jau suplanuoti  4u.gif
Sveikatytes jums!!!
O visa dar beplanuojancioms - stiprybes ir istvermes  4u.gif

grazu....smile.gif
buvo gera perskaityti:)
Sveikatytes ir sekmytes ir Jumi!!! 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz silta priemima 4u.gif malonu isilieti i jusu gretas smile.gif
Atsakyti
Tiesa, dar siek tiek informacijos... biggrin.gif paatvirausiu...
kol kas apturejau tik vienas mm (pries 28 dienas). jos pasirode, kai maitinimas pienuku suretejo iki 3 kartu per para ir buvo nerealiai gausios ir skausmingos (buvau net nualpus)...
Tad teks tikrai pradeti vartoti gelezi ir folio rugsti ax.gif Noriu buti visiskai pasiruosus antram nestuke.gif
Kitas pasiruosimas yra tai, kad su vyru analizuojam, kalbames ir kartais padiskutuojam doh.gif apie buvusi nestuma... jis nebuvo is lengvuju, nes pykino beveik iki gimdymo, svoris man neeaugo (problemu nebuvo, nes turejau atsargos biggrin.gif ), nuo 5 nestumo menesio isejau isankstiniu dekretiniu ir pan. Nuotaiku kaita buvo gana dazna ir buvau gyvas nervu kamuoliukas blush2.gif (nusipirkome buta, tad reikejo ji irengti ir visi darbai ar dalykai kurie "nejo pagal plana" man kainavo daaaaug nervu... blush2.gif ). Todel dabar aptarinejame ka reikia keisti ar "pagerinti" mumyse, kad tas nepasikartotu arba bent jau ne taip stipriai; kad isliktume tvirti ir mylintys; kad neapleistume savo pirmagimio ir galiausiai, kad nepamirstume saves kaip poros.
Manau tai labai svarbu, nes antras vaikelis su savimi atsines nauju issukiu, kuriuos mums reikes iveikti ir ismokti gyventi jau nebe dviese, nebe trise, o KETURIESE smile.gif

Nezinau ar as itinku i sia temuke, nes kol kas dar specialiai ne nebandeme pastoti.. Bet mes ruosiames savo sirdimi, protu... ruosiames visa esybe wub.gif ir tikimes, kad laaabai greitu laiku mums pavyks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauroone: 22 spalio 2009 - 14:14