bet su tais norais irgi reiketu atsargiai nes kai jau vien mastai apie tai ir ramybes neberandi tai tada buna dar sunkiau pastoti ...kartais ne veltui sakoma isvykite su brangiausiuoju kur nors pailseti kad ir keletai dieneliu nuo visos rutinos ir aplamai o tai gali buti viso ko pradzia pabandykite atsipalaiduoti ir dziaugtis vienas kitu o ne vien mintimis matyti kaip cia geriau uzkibti buna kartais reikia tiesiog dideliam norui padaryti pertraukele ir ziurekite pavyks
QUOTE(Zujkia @ 2009 10 14, 15:55)
aha, prie kuduju daba jau tikriausiai 47 pasiekiau. Pries pirma nestuma buvo 48. I maitinimo pabaiga buvau iki 44 nusiritus tai manau kad ir cia dar beda buvo. O 53 labai normalus svoris. nebent ugis visai mazuliukas butu. mano kai 164, tai noretusi iki kokiu 50 prisikapstyt ir tada jau sau tikrai patikciau, o tai dba pasiziuri ir vis per kuda
o,pasirodo ne aš viena su tokiomis problemomis. Reikės irgi priaugti nemažai svorio, nes po pirmojo vaikiuko jokių atsargų ugis 168 svoris 46, buvo ir 44 žiema
QUOTE(Zujkia @ 2009 10 14, 16:55)
aha, prie kuduju daba jau tikriausiai 47 pasiekiau. Pries pirma nestuma buvo 48. I maitinimo pabaiga buvau iki 44 nusiritus tai manau kad ir cia dar beda buvo. O 53 labai normalus svoris. nebent ugis visai mazuliukas butu. mano kai 164, tai noretusi iki kokiu 50 prisikapstyt ir tada jau sau tikrai patikciau, o tai dba pasiziuri ir vis per kuda
tarp taves ir Ninulios stora pasijauciau... mano ugis 164.su amzium medziagu apykaita leteja sekmes jums prisiauginant atsargu,valgykit nakciai ir daug- tikrai pasiseks ir greit tapti
QUOTE(Push_Push @ 2009 10 13, 11:15)
Jo, man pavyko. Maitinau iki metukų. Kai tik visai nustojau maitint 2007 gruodžio 1 d., atsirado mm po kelių sav. ir iškart pastojau gruodžio gale.Kol maitinau - nesisaugojom pusę metų ir nepastojau. Deja, nėštumas nutrūko 5 sav. Paskui pastojau po ketvirto ciklo, tačiau vėl nesėkmingai.
Vaikščiojau pas gydytojus. Vieno jų nuomonė, kad gal persileidimai vyksta, nes vis dar turiu pieno (stipriai paspaudus bėga šviesus pienukas), nors tyriaus prolaktiną - norma, nepadidėjęs....
Nors čia nuo organizmo priklauso. Va mano draugė maitindama pastojo ir nėščia dar maitino iki 3 mėn. ir viskas jiems gerai...
Linkiu ir jums sėkmingo antro nėštumo Mes irgi neprarandam vilties
Papildyta:
oi, privėliau klaidų Maitint nustojau 2008 gruodžio 1 d.
Vaikščiojau pas gydytojus. Vieno jų nuomonė, kad gal persileidimai vyksta, nes vis dar turiu pieno (stipriai paspaudus bėga šviesus pienukas), nors tyriaus prolaktiną - norma, nepadidėjęs....
Nors čia nuo organizmo priklauso. Va mano draugė maitindama pastojo ir nėščia dar maitino iki 3 mėn. ir viskas jiems gerai...
Linkiu ir jums sėkmingo antro nėštumo Mes irgi neprarandam vilties
Papildyta:
oi, privėliau klaidų Maitint nustojau 2008 gruodžio 1 d.
Aciu uz palinkejima!
Labai jus suprantu ir uzjauciu del persileidimu....Tai yra svarbiausia - tiketi,nenukabinti nosies!
Ir jums linkiu dideles sekmytes!!!
Ir visoms beplanuojancioms!!!
QUOTE(Rasyciux @ 2009 10 15, 00:01)
Aciu uz palinkejima!
Labai jus suprantu ir uzjauciu del persileidimu....Tai yra svarbiausia - tiketi,nenukabinti nosies!
Ačiū ir Tau už paguodą Mūsų vaikiukais beveik tą pačią dieną gimę Gal ir antri pasibels panašiu laiku
ir mes mėginam jau antrą mėnesį, tačiau kol kas be rezultatų...
sveikutes ,mielosios ,senokai nesidalinot kaip sekasi kaip zujkia ir ninulia kg augina? gal ir push push turi kuo pradziaugti?as jau galutinai tapau nemaitinancia bet tikiuosi neisstumsit is savo tarpo .... laukiu nesulaukiu kada viena po kitos tapsim.Ir push push maziulis zirniulis tvirtai prisisvartuos,nepabegs
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 19, 13:13)
sveikutes ,mielosios ,senokai nesidalinot kaip sekasi kaip zujkia ir ninulia kg augina? gal ir push push turi kuo pradziaugti?as jau galutinai tapau nemaitinancia bet tikiuosi neisstumsit is savo tarpo .... laukiu nesulaukiu kada viena po kitos tapsim.Ir push push maziulis zirniulis tvirtai prisisvartuos,nepabegs
sveika dalia11
Kolkas jokių naujienų, dar nebuvo kada, nes man dra tik pirmos mmm atėjo po paskutinės nelaimės. Bet esam nusiteikę darbuotis ta linkme jau nuo dabar...
Būtinai pranešiu kai pavyks Labai tikiu, kad trečias kartas nemeluos ir įsikabint visais nagais ir ragais manyje
Sveikinu baigus maitint , žinau koks tai svarbus žingsnis Laukiame ir tavo
QUOTE(Push_Push @ 2009 10 19, 13:17)
sveika dalia11
Kolkas jokių naujienų, dar nebuvo kada, nes man dra tik pirmos mmm atėjo po paskutinės nelaimės. Bet esam nusiteikę darbuotis ta linkme jau nuo dabar...
Būtinai pranešiu kai pavyks Labai tikiu, kad trečias kartas nemeluos ir įsikabint visais nagais ir ragais manyje
tai stiprybes!atsigaut emociskai,pasirengt fiziskai lauksiu geru ziniu apie stipruji zirniuka ir auksciau nosiuka ikiukas
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 19, 13:13)
laba. su kg sunkus dalykas namie svarstykles pieno riebuma rodo ir pries tai jos man 44-45 rodo, bet va poliklinikoj 47. o daba tai nebus kur tiksliai pasisvert artimiausiu metu. uztat maitinimasis i ta puse vyksta
sveikinu pagaliau perzengus zingsniuka ir pabaigus
QUOTE(Zujkia @ 2009 10 19, 14:05)
laba. su kg sunkus dalykas namie svarstykles pieno riebuma rodo ir pries tai jos man 44-45 rodo, bet va poliklinikoj 47. o daba tai nebus kur tiksliai pasisvert artimiausiu metu. uztat maitinimasis i ta puse vyksta
poliklinikoj su drabuziais svereisi ir gal ne ryte.o namie maziau apsirengus todel taip ir rodo .stenkis namie svertis tuo pat metu pvz ryte kai atsikeli. gali naujas svarstykles isigyt tokiam reikalui ,jei nepasitiki turimom, ner labai brangios patarciau mechanines,elektroninem nepasitikiu sekmes
Papildyta:
QUOTE(Zujkia @ 2009 10 19, 14:05)
PS vyras sake elektronines svarstykles tiksliau rodo ( nors to nepasakyciau apie kraujospudzio aparata)
sveikos mamytės;) buvau pas tėvus išvažiavus, tai taip prisivalgiau namie tiek per savaitę nesuvalgau, kaip ten per 2 dienas Bet svarstyklės stovi vietoj, užtat vaikas pasunkėjo;)
Šią savaitę bus pirmosios vaisingos dienos....... ruošiamės ND atlikimui;)
Papildyta:
pas mane namie nors ir elektroninės svarstyklės tačiau jų rodomi skaičiai priklauso nuo to kur stovi;) pvz. ant kilimo pastačius rodo daugiau;)
Šią savaitę bus pirmosios vaisingos dienos....... ruošiamės ND atlikimui;)
Papildyta:
pas mane namie nors ir elektroninės svarstyklės tačiau jų rodomi skaičiai priklauso nuo to kur stovi;) pvz. ant kilimo pastačius rodo daugiau;)